[Capitolul 45] Inec.

443 17 5
                                    

- Te iubesc. A spus privindu-ma adanc in ochi.

Fara sa imi dau seama cum , un zambet mic si jucaus mi-a aparut pe fata in timp ce il priveam. Harry era intr-adevar minunat, buclele cafenii incadrandu-i fata, ochii verzui cu stralucirea aceea intensa , buzele carnoase si perfecte. Nu stiam daca ar trebui sa vorbesc si eu sau sa il las sa continue, asa ca am asteptat, iar dupa cateva secunde Harry a inceput din nou sa imi povesteasca.

-  Cand am iesit din camera lui Tracy, inca putin si plangeam, dar totusi, cand am pasit peste prag, mi-a aparut o imagine in minte.

Mi-am strans puternic degetele in jurul degetelor lui, dorindu-mi sa aflu mai mult, nu aveam de gand sa il las sa se opreasca acum.

- Erai tu, dar nu singura. Erai cu mine, si eram fericiti, iar apoi inima a inceput sa imi bata mult mai repede, imi aduc aminte cum am tresarit atunci si mi-a fost greu sa respir, si apoi m-am intors inapoi in camera lui Tracy. Vrei sa sti pentru ce?

Creierul meu crea imagini acum, asa ca nu am realizat cand Harry s-a oprit din nou, decat dupa ce mi-a dat drumul mainii , ridicandu-se.

- Voiam sa o rog sa vorbeasca cu tine. Despre mine.

- Dar ea, nici macar nu stia ca exist pe atunci. Am spus ridicandu-ma si eu de pe pat.

- Stiu. A pufnit scotand un huruit ciudat din plamani, apoi tusind. Ciudat  nu? Dar stiam ca ea m-ar putea ajuta. Totusi, cand i-am spus despre "fata din hol" stii ce replica mi-a dat?

Incolacindu-mi bratele in jurul taliei lui, am asteptat un raspuns.

- Mi-a spus, sa sar pe tine, si sa te sarut direct.

- Si de ce nu ai facut-o? am soptit ridicandu-ma pe varfuri, suflandu-i aer cald in spatele gatului.

- Pentru ca..a inceput oprindu-se apoi, in timp ce imi infigeam dintii in pielea fina cu miros de capsuni de pe gatul sau.

Harry, a oftat dandu-si capul putin intr-o parte,dandu-mi mai mult loc pentru a-l musca. Ii simteam inima accentuandu-si bataile si pielea de pe brate transformandu-se intr-o piele de gaina perfecta. Am zambit, simtindu-i vulnerabilitatea. Acum eu aveam puterea, si oh, doamne era atat de bine.

- Pentru ca, atunci nu imi permiteam sa fac asta.

Doua brate mari si puternice mi-au cuprins talia fara sa observ, fiind prea cuprinsa de puterea  pe care mi-o transmitea Harry,mi-am lasat spatele sa alunece deasupra asternuturilor moi, in timp ce simteam deasupra mea corpul cald al lui Harry acoperindu-ma. Puterea mea isi lua zborul usor usor, transmitandui-se inapoi lui.

Ah, firar al naibii! Se pare ca e adevarat, ce e bun si frumos trece repede.

Degetele lui imi gadilau spatele in timp ce degetele mele ii trageau salbatic tricoul peste cap, dintii lui erau acum infipti in pielea calda de pe gatul meu, lasand o urma, frumoasa in urma lor.

- Cand te-am intalnit pentru prima data, erai in boxeri. Am soptit secatuita, oftand si gafraind greu.

- Stiu.

- Atunci, nu credeam ca s-ar putea intampla toate astea.

- Dar trebuie sa recunosti ca ti-a placut.

- Poate ca da, poate ca nu. Am spus rezemandu-mi mainile pe suprafata spatelui sau, infigandu-mi din cand in cand unghiile in carnea fierbinte de pe suprafata neteda.

- Sigur ca da. Am vazut-o in ochii tai. Privirea ta. Cand m-ai intalnit pentru prima data, tot ce ai facut a fost sa ma privesti, si nu mi-ai privit corpul, mi-ai privit ochii, iar ochii mei te-au privit inapoi, si trebuie sa recunosc ca atunci, stand in boxeri in fata tuturor, erai singura pe care imi doream sa o privesc.

- Esti asa bun la vrajeala. Am soptit zambind usor in timp ce buzele lui imi sarutau usor barbia coborand pe piept.

- Si asta ti-a placut la mine.

- Poate ca da. Poate ca nu. Am repetat, strangand cearceafurile intre degete, simtind buclele ciocolatii ale lui Harry gadilandu-mi stomacul, coborand.

Perspectiva lui Tracy.

De 2 zile am ramas doar eu cu Niall in toata casa, Simon ne-a vizitat odata, dar in rest, totul e linistit, atat de multa liniste incat daca cineva s-ar trezi sa tipe in fata casei probabil am fi prea ocupati restabilind linistea, decat sa vedem cine e persoana respectiva.

- Niall? am strigat din capul scarilor privind sufrageria goala.

E ora 11 si cateva minute, iar stomacul meu cere ceva de digerat. Niall a disparut de langa mine inainte sa ma trezesc, iar acum nu reusesc sa il gasesc cu nici-un chip.

- Niall! am tipat din nou.

- La piscina! L-am auzit raspunzandu-mi. Era morocanos, puteam sa observ asta.

Am coborat scarile si am iesit din casa cautandu-l pe  Niall cu privirea.

- Niall? am repetat observand ca piscina e goala. Nici urma de el.

Am pasit inainte sperand sa il observ intr-un colt de piscina sau pe unul dintre sezlonguri dar nu am avut noroc.

Mi-am intors corpul inapoi spre casa, apoi in urmatoarea fractiune de secunda am atins apa cu spatele, simtindu-mi plamani plini de apa in a 2-a secunda. Ochii ma usturau de la excesul de clor, si probabil si din cauza ca am uitat sa ii inchid cand am cazut in apa. Am inceput sa dau din maini dar tot la fund am ajuns, ceva imi apasa pieptul, facandu-ma sa inghit din ce in ce mai multa apa.

We love ONE Direction boysWhere stories live. Discover now