HAYVAN HERİF VE MİSAFİRLERİ

60.5K 1.1K 43
                                    

YAĞMUR’UN AĞZINDAN

   Sabah gözlerimi açtığımda saat ona geliyordu. Serdar’ın evde olmadığını hatırlayarak duşa girdim.Güzelce yıkanıp,üstümü giyindim ve saçlarımı kuruttum.Dün gece aklımdan çıkmıyordu.  ‘Allahım nolur o görüntüleri beynine kazımasın yaa.’Ağzıma birkaç lokma atıp evi toparladım.

   Saat  öğlen bire gelirken Serdar poşetlerle eve geldi.Tezgaha poşetleri koyup bana döndü.

‘Günaydın,kahvaltı yaptın mı?Ben bir şeyler yiyip çıktım da.’

‘Ah evet yedim.Evi toparladım.Son olarak yapmamı istediğiniz bir şeyler varsa yapıp gidebilir miyim?’Bu soruyu tanımadığım üç erkekle aynı evde kalmaktan korktuğum için sormuştum.Bir ümit beni evime gönderir diye düşündüm.Aklımdakini okumuştu anlaşılan.

‘Sıkıntı yok,Yağmur.Ben bu evdeyken kimse sana en ufak dahi laf edemez.En yakın arkadaşlarımda olsalar,onlara hadlerini bildiririm.Sen mutfakta takılırsın sonrada evi kapatıp gideriz,anlaştık mı?’

Benim korktuğum onlar değil,sensin be adam.!Bir yanım deli gibi korkuyor senden,bir yanımda senin için alev alev yanıyor yaa…Başımla onaylayıp  ‘anlaştık’ dedim.

    Saat yedide Ali ve Sinan adında iki arkadaşı geldi.Onlarda yakışıklı,karizma tiplerdi ama benim gözüm Serdar’dan başkasını görmüyordu.Mangalda etler pişerken salataları tamamladım ve masayı hazırladım.Bugün hava mükemmeldi ve dereye bakan bahçede oturuyorlardı ve  güzel müzikler yükseliyordu radyodan..Mutfağa geçip yemeğimi yedim. Izgara et gerçekten lezzetliydi.Mutfağa Ali Bey girdi.

‘Afiyet olsun,biraz buz alabilir miyim?’

‘Tabi hemen getiriyorum’dedim.Beni biraz süzdükten sonra bahçeye çıktı.Buz kovasını elime alıp bahçeye çıkan kapıya yanaştım ki  mangal başında Serdar ve Ali Bey’in  konuşmasına kulak misafiri oldum.

‘Oğlum senin bu hizmetçi dehşet güzel,nereden buldun lan bunu?’

‘Otelde çalışıyor,yardım için buraya getirdim.Sakın sulanıyım deme,uzak dur yoksa oyarım gözlerini!!!’

‘Vayyy yoksa senin mi,doğru söyle lan gece işi pişirdin mi hatunla,hadi hadi senden kaçmaz böyle bir güzellik :)’

‘Ali kapa şu konuyu lan hadi geç masaya.’dedi.Bahçeye girince aynı anda Ali ve Serdar bana baktı.O gerizekalı herif hakkımda ileri geri konuşup canımı sıkmıştı bu yüzden suratım asıktı. Bir anda neye uğradığımı şaşırdım ve Ali denen serseri elimi tutup beni kendine çekti.  ‘Dans edebilir miyiz güzel bayan?’Serdar bir anda kudurmuş köpek gibi Ali’ye baktı ve beni çekti onun kollarından. ‘Sen içeri git.’dedi.Hızla içeri yönelip, kapının arkasından onları seyrettim.Serdar öyle öfkeli ve sinirliydi ki Sinan Bey aralarına girdi.

‘Lan sana kızdan uzak dur demedim mi ben!!!’

‘Ne var lan,alt tarafı hizmetçi,karın değil ya.Azıcık gecemize renk katsa olmaz mıydı,oğlum?’

‘O fahişe değil lann!!,çok istiyorsan yatıp kalktıklarından getirseydin yanında.!!.Sinan söyle şuna siktir olup gitsin.Yoksa elimden bir kaza çıkacak.’

Sinan Bey bir şey demeden o serseri,şerefsiz hızla arabasına atlayıp gitti.

Mutfağa geçip sakinleşmeye çalıştım.Yine beni şaşırtmıştı.Aslında sözünü tutup,arkadaşına haddini bildirmişti.Ama ben bir hizmetçiydim ve o çok büyük bir tepki vermişti.Resmen arkadaşını bana asıldığı için evden kovmuştu.Kalbim heyecanla atmaya başlamıştı.Allahım beni kıskanıyor,deli gibi önemsiyor. J

   Sinan Bey’de gittikten sonra Serdar ortadan kayboldu.O gelene kadar her yeri temizleyip,eşyaların üzerini yeniden kapattım.Bahçeye çıkıp koltuğa oturdum.Saat  on bire geliyordu ve anneme onikiden önce gelirim demiştim.Düşüncelerle boğuşurken,Serdar bir anda yanımda belirdi.

‘Evi hallettiysen gidebiliriz.’dedi soğuk bir sesle.Anlamıyorum,sanki arkadaşını ben baştan çıkartmışım gibi davranıyordu.Aptal herif.Arabaya bindik ve sessizce yol almaya başladık.Sürekli dikiz aynasından bana bakıyordu ve tabi bende ona .Niye ön tarafa oturmadım ki?Uff gıcık şey.Radyoyu açtı ve yola devam etti.Sezen Aksu’nun sesi tüm arabada yankılandı.Sigaramın dumanına sarsam,en sevdiğim şarkısı…Söze girmeye karar verdim.

‘Özür dilerim,gecenizi mahvettim ama ben bir şey yapmadım.Beyefendiye karşı en ufak bir davranışta  dahi bulunmadım.’

‘Sana bir şey yaptın diyen oldu mu?’

‘O zaman neden bu kadar kızgın ve kırıcısınız?’Aniden fren yaptı ,resmen ön cama yapışıyordum.Aynadan direkt gözlerime baktı. ‘Bak güzelim kendini fazla önemsiyorsun.Ne sandın kendini,sevgilim mi?Bu konu hakkında tek bir kelime daha etme.!!’

     Ağlamamak için kendimi zor tuttum.Hayvan herif,doğruydu ama neyim ki ben ,kimim ki…Beni bir durakta bırakıp gaza basıp gitti.Gecenin bir saatinde sokakta bırakmıştı öküz.!!!

Gözyaşlarım yanaklarımı ıslatmaya başlamıştı bile.Deli gibi,hıçkıra hıçkıra ağladım,eve yürürken.Kendimi biraz toparlayıp eve girdim.Annem uyumuştu neyse ki.Odama gidip,soyunup yatağa girdim.Ağlaya ağlaya uykuya daldım.

İKİ TEN TEK BEDENHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin