9. časť

69 6 0
                                    

Naše prvé spoločné sviatky. ♥♡♥

Už som sa tešila na tohtoročné Vianoce. Po minulé roky mi šlo len o to, aké diamantové náušnice, či novú kabelku mi naši kúpia. No tento rok to bolo úplne niečo iné.

Moje životné ciele sa zmenili a teda s tým aj moje predstavy o Vianociach. Všetko čo som si priala som už dostala. Milujúceho manžela a dve úžasné detičky na ceste. Čo viac si priať?  :)

23. December

Deň do Vianoc. Ozdobili sme si dom zvnútra (zvonka sme mali už asi dva týždne dozadu :D) a dali sme sa do pečenia Vianočných koláčikov. Matt pustil nejakú Vianočnú hudbu, ja som zatiaľ pripravila cesto.

Medovníky sme dali do trúby. Matt ma objal a tancovali sme na nejaký Vianočný slaďák. ,, Vieš čo mi to pripomína? " Spýtal sa. ,,Nie, neviem. " Hľadeli sme si priamo do očí. ,, Náš začiatok." Usmiali sme sa na seba. Pobozkal ma a následne som sa hlavou oprela o jeho plece.

Ozdobili sme medovníky a ľahli sme si na pohovku. V televízií bežali Vianočné filmy. Neskôr sme telku vypli a za svetla sviečok a praskania ohňa v krbe sme si užívali jeden druhého.

,, Mali by sme začať vyberať mená, čo ty na to?" Spýtala som sa ho v nádeji, že ho to poteší. ,, No konečne. Čakám na to od septembra." Usmial sa a zažiarili mu oči. Asi dve hodiny sme riešili mená pre naše detičky a nakoniec  sme sa zhodli na menách, ktoré si zatiaľ necháme pre seba. :)

Neskôr sme si šli ľahnúť a zaspali sme.

24. December

Vianoce.♥♡♥
Vstávali sme skoro, aby sme stihli všetko upratať, ozdobiť stromček a uvariť obed, keďže k nám malo prísť zopár chalanov z Avalanche, s ich priateľkami/manželkami.

Vstali sme z postele a dali sme sa do toho. Po nejakom čase som s tým musela seknúť, pretože ako tehotná  sa omnoho rýchlejšie vyčerpávam. Ešte že mám takého dobrého manžela , ktorý to napokon dokončil sám. Keď Matt za môjho pozorovania dozdobil stromček, postavila som sa a spoločne sme nastokli Vianočnú hviezdu.

Všetko bolo hotové a my sme s radosťou čakali návštevu. O chvíľu dorazili Tyson a Aisha, hneď po nich Erik s Jackie a nakoniec Gabriel spoločne s Mel. Priniesli nám aj nejaké darčeky pre bábätká.

Usadili sme sa ku stolu a začali sme jesť. Po obede sme sa presunuli do obývačky.  Po chvíli ticha zaznelo: ,, Chceli by sme vám niečo povedať." Bola to Mel. ,, Tento rok sme dostali prekrásny predvianočný darček. " pokračoval Gabe. ,, Budeme rodičmi." Doplnila ho. Všetci sme im pogratulovali a oboch sme vyobjimali. Veľmi ma to potešilo. Priala som im to z celého srdca. No A koniec koncov, naše deti budú mať ďalšieho kamaráta/kamarátku. :3 :D

Navečer sme ich šli vyprevadiť a chvíľu sme ešte zostali vonku. Ten mrazivý vzduch mi robil dobre.
Pomaličky sme sa pobrali domov a navečeriali sme sa. Neskôr sme si vymenili darčeky a pri telke sme pojedli snáď polovicu medovníkov.

Týždeň prešiel ako voda a prišiel Silvester....

31. Decembra
Tento deň sme strávili v našom rodnom Haliburtone. Boli sme na akoby plese a tam sa oslavoval Nový Rok. Nebolo to pre nás nič nové, dialo sa to každý jeden Silvester asi 100 rokov. :D

Bola som šťastná, pretože som bola s celou mojou rodinou. ♥♡♥

God gave us blessing. (sk)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt