10.časť: Si sladká

4.8K 190 5
                                    

Príjemné čítanie :

JUSTIN

"Prepáčte, ale to je omyl. Nie som zasnúbený." robil som rozhovor pre internetový časopis Her & His. "A ako chcete odôvodniť to, že mala vaša priateľka prsteň z bieleho zlata. Ak ste jej ho nedali vy, tak kto potom?" opýtal sa ma tenký ženský hlas. "Už vám to hovorím po piaty krát. Moja priateľka ho zdedila po svojej matke. Áno, ten prsteň je zásnubný, ale zdedený." Vysvetľujem to tu tej ženskej už asi hodinu. "Takže popierate to, že ste zasnúbený?" opýtala sa ma a ja som sa už v duchu modlil, aby to bola posledná otázka k tejto téme. "Áno, popieram to." s úsmevom som odpovedal, no ona môj úsmev nemohla vidieť. "Dobre, ďakujem vám za váš čas pán Bieber. Dopočutia." zložila hovor a ja som si nahlas vydýchol.

"Kto to bol?" vystrašil ma Selenin ranný hlas za mojim chrbtom. "Len jedna... žena." dopovedal som. Jej úsmev trochu klesol. "Aha." zašepkala. Nechápem, prečo je poslednou dobou taká náladová. Ako náhle spomeniem meno nejakej ženy, ako keby v tom momente zamrzla a prestala rozmýšľať.

---------------------------

"Pôjdem si zabehať, prídem asi o hodinku!" zakričala na mňa od dverí Sel. "Dobre." odkričal som naspäť. Sledoval som práve noviny v televízií.

"A teraz ďalšia novinka zo sveta šoubiznisu! Slávny basketbalista Justin Bieber vraj nie je zasnúbený. Potvrdil do cez telefonát redaktorke známeho internetového časopisu Her & His. Vraj sa ešte nehodlá ženiť, čím vlastne vyvrátil teórie o možnej svadbe. Jeho názor je jednoznačný, no čo si myslí jeho priateľka? Jeho fanúšičky a obdivovateľky sú isto len nadšené, že si môžu získať jeho srdce. Tak to teda potvrdilo zopár jeho Belieberiek. Ak chcete vedieť viac, pozrite sa na našu internetovú stránku www.show-rooms-news.com."

Mojich 'beliebers' mám fakt vážne rád, ale nechcem mať vzťah ani s jedným dievčaťom, ktoré je mojou fanynkou. Okrem toho, väčšina má minimálne o 7 rokov menej, než ja.

Rozhodol som sa ísť pozrieť na tú internetovú stránku, kde malo byť o mne viac informácií.

"Bieber v NBA?, Jelena po celom svete!, Tehotná Selena Gomez, Kto je otec dieťaťa Seleny Gomez?..." Čítal som si rôzne témy, až som sa na jednej zastavil očami. "Vyberte meno pre dieťa Justina Biebera?!" Tí ľudia nie sú kompletný!

Nakoniec som radšej celý notebook zaklapol a odložil na stolík.

"Justin! Justin otvor mi!" počul som tlmené výkriky. Ten hlas patril Selene. Rýchlosťou som prebehol ku dverám a otvoril ich. Za nimi bola Selena, ktorá sa ledva držala na nohách.

"Preboha, čo sa ti stalo?" pomohol som jej do domu. "Paparazzi... všade! Všetci sa ma pýtali, či to bude dievča alebo chlapec, a keď som nechcela odpovedať, lebo som nevedela o čo sa jedná, snažila som sa ujsť, no oni ma začali naháňať... až sem." ukázala prstom na zem. Bola udychčaná ako pes. "Chceš vodu?" opýtal som sa pohotovo, na čo ona prikývla.

"Prečo ma všade prenasledovali paparazzi?" opýtala sa ma neskôr Sel a ja som nevedel ako jej odpovedať. "Vieš, to je tak...." Začal som rozprávať.

SELENA

"Ako to kurva myslíš, že zasnúbená?! Justin, robíš si zo mňa srandu, lebo podľa mňa to moc vtipné nie je!" skríkla som po ňom. "Hovorím pravdu Sel, ale to celé si len média vymysleli. Všetko bude tak ako bolo. Ty budeš moja masérka a ja tvoj najlepší kamarát." žmurkol na mňa a snažil sa ma upokojiť. "No to teda len tak nič nebude v pohode! Uvedomuješ si, že si o mne teraz všetci myslia, že som tvoja budúca žena a budúca matka tvojho dieťaťa, ktoré neexistuje a ani existovať nebude. Včera sa to celé dosralo! Nebyť tej sprostej akcie, neboli by teraz problémy. No najviac ma zaujíma táto vec.... Čo sa s tým hodláme urobiť?" opýtala som sa nakoniec tú najviac podstatnú vec. "Tak trochu som premýšľal. Proste by sme spolu mohli istý čas hrať, že spolu chodíme, no ty nie si tehotná a nie sme spolu zasnúbený. Redaktorke som povedal, že si ten prsteň zdedila po svojej mame, takže ak by sa ťa na ten prsteň niekto pýtal... odpovedaj len tak." žmurkol na mňa a ja som nemala slov. Nakoniec som ale predsa začala namietať.

SEX-friend ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin