School

4.1K 110 4
                                    

Daniëlle's POV
Ik moest natuurlijk weer naar school en had geen zin om tegaan maar ik zat ondertussen op de middelbare school in het 3e jaar Denmar zat ook bij mij op school.

"Denmar opstaan!"schreeuwde ik naar hem."Jaa-haa niet zo schreeuwen ik ben niet doof"zegt hij slaperig.
Ik kom net uit de douche en bedenk wat ik ga aan doen na een paar minuutjes besloot ik wat ik aan zou doen een zwarte skinny jeans met mijn zwarte croptop en mijn witte addidas schoenen.Ik stijlde mijn haar en zette make-up rode lipstift met mascara en foundation.Nadat ik klaar was was Denmar ook klaar en gingen we ontbijten "Jij hebt zometeen:Biologie,Rekenen,Techniek,Wiskunde.Ik laat je de lokalen zien en in de pauze laat ik je kennis maken met een paar vrienden van mij goed?"Zeg ik "Ja lijkt me leuk " . Klaar met eten gaan we weg deze keer was Denmar aan de beurt met mijn Vespa we reden ongeveer 10 minuten en waren we al op school hij had gelijk al kennis gemaakt met de anderen en dus gingen ze kletsen dan kwam ik Rosalia tegen....met een jongen!! "Rosa moet jij me soms iets vertellen?"vraag ik plagerig "Haha,dit is Tim mijn nieuwe vriend,Tim dit is mijn beste vriendin Daniëlle" we begroeten elkaar met een hand en we babbelden even later kwam Denmar en net toen hij iets wildde zeggen ging de bel.

"Zo dat was een korte dag"zei Denmar opgelucht.We reden weer naar huis ik liep alvast naar de deur terwijl Denmar de scooter op slot zet nog geen paar minuten komt hij ook zoals gewoonlijk zijn wij als eerst thuis."Ik ben heel blij met jou als stiefzus"zegt hij na een lange stilte "Zeg maar stiefzus met benefits haha"zeg ik.
Denmar kustte mij en tildde me naar boven naar zijn kamer en doet de deur op slot.

Verliefd op mijn stiefzusWhere stories live. Discover now