.

1.7K 62 0
                                    

Daniëlle's POV

Op school aangekomen zie ik iedereen in een kring staan,uit nieuwsgierigheid loop ik door de mensen heen en zie ik Denmar en Samantha kussen,ze heeft een bos bloemen en een grote beer in haar hand.Mijn tranen prikken in mijn ogen,ze laten elkaar hijgend los en Denmar draait zich naar de mensen om zich heen toe,hij ziet mij staan en loopt op me af,geschokeerd blijf ik staan al wil ik wegrennen het gaat niet."Daniëlle?"vraagd hij terwijl hij mijn hand probeerd vast tepakken snel weiger ik het en sla hem in zijn gezicht,het is superrood en zo loop ik naar de wc.Gelukkig zie ik Rosa,huilend ren ik naar haar toe en knuffel ik haar."Ja moppie ik heb het ook gezien en ik snap je,hij is gewoon een klootzak."zegt ze.Zwakjes glimlach ik en loop dan met haar door naar onze klas.

Als ik thuis ben is gelukkig niemand thuis ik ren gelijk naar boven en tot mijn grootste schrik zie ik Samantha en Denmar op...MIJN BED??!!!WTF!!!
"WTF,GA VAN MIJN FUCKING BED AF DOE JE SHIT MAAR IN JE EIGEN KAMER!!"schreeuw ik met woede naar ze.
Beide kijken ze me verward aan en beseffen ze dat ze in mijn kamer zijn.
"I...ik denk dat ik maar eens ga ik app je wel."zegt Samantha verward en geeft Denmar een knuffel en loopt met een gemene hoerige grijns langs me.Het liefst zou ik haar nu slaan maar ik hou me in.

"Wat sta jij hier nog ga weg!"schreeuw ik naar Denmar die me aankijkt alsof hij iets wil zeggen.
"H..Het spijt me echt,het was niet de bedoeling om het in jouw kamer tedoen."zegt hij,Bullshit het is en blijft mijn huis en hier gelden regels.
"Hier zijn regels.
1-Je komt niet mijn kamer in zonder mijn toestemming
2-Als je iets met Samanta wil doen,doe dat maar lekker ergens anders maar niet in huizen Rodriguez.
3-Hier bestaan geen fuckboys dus als jij er 1 bent hoor ik het graag."
"Oké,ja sorry begrijp ik en ik ben geen fuckboy,Ik hou nog steeds van je maar niet op de manier van verliefd zijn snap je,ik heb gevoelens voor Samantha."
Die woorden raaktte me.

Verliefd op mijn stiefzusWhere stories live. Discover now