deel 44 : epiloog

76 5 1
                                    

~ tijdssprong: enkele maanden~

|Harry's pov|

"Lex, kom op we moeten vertrekken?" "Ja, ik kom!" Ze stompelt de trap af met de laatste koffer en geeft die aan mij. "Vergeet je gsm niet, Niall, Liam en Zayn zitten al te wachten in de auto" "oke" ik sleur de koffer mee naar de auto als Lexie haar gsm gaat halen. Ik doe de koffer toe en Lexie doet nog snel de deur op slot voor ze in de auto stapt. Ze glimlacht blij en drukt een kusje op mijn lippen voor ik de auto start.

"Iedereen klaar voor vakantie!" Roept Niall blij. We lachen en knikken. "Hel yeah!" Roept Zayn. Oh god dit wordt een lange lange rit. "Hazz, zet je wat muziek op?" "Jup" ik neem mij Ipod en sluit hem aan op de auto. "Kies jij maar" ze glimlacht en neemt de Ipod aan. Ze zet justin bieber op met baby. Dit wordt een hele heeele lange rit. Ze knipoogt naar me en zingt dan luidkeels mee. Ik weet niet eens waarom dat ik dat liedje erop heb gezet? Waarschijnlijk voor Lexie. Ze zet de tracklijst op shuffle en legt de Ipod weer weg.

Dit wordt een leuke vakantie. Nu ja voor ons dan. Zayn en Liam? Not so much. Die twee staan zo onder stress. Begrijp me niet verkeerd ik snap de stress maar normaal is het een van de twee die onder stress staat nu zijn het ze alletwee. Ik lach ze er vaak me uit wat gevolgd wordt door een slag van Lexie of een dodelijke steek van Zayn of Liam. Ik vind dit allemaal best grappig eigenlijk.

Als we aankomen in Bradford is Zayn al helemaal aan het freaken. We blijven allemaal bij hem slapen deze week. "Dude kalmeer even" grap ik. "Shut up Styles!" Ik lach en niet veel later rij ik de oprit van Zayn's huis op. Nu ja het huis van zijn moeder dan.

Hij en Liam stappen als eerste uit en pakken hun koffers uit de koffer voor ze aanbellen. Niall, Lexie en ik daarentegen stappen rustig uit en nemen onze koffers. We lopen langzaam achter Liam en Zayn aan. We werden begroet door Doniya, Safaa, Waliyah en zijn ouders. Ze lijken allemaal even gestrest. Dit is zo grappig. Ik zou me nooit zo gedragen! Lexie daarentegen. "Kom binnen kom binnen" zegt Zayn's mam snel. We doen zoals ze zegt en bedanken haar nogmaals dat we mogen blijven. "Geen probleem, jullie zijn hier altijd welkom"

~Tijdssprong: 6 dagen(eind van de week)~

"Kom op Lexie" "nee Harry, je draagt een das!" "Maar ik wil niet" ze geeft me een waarschuwende blik en ik doe maar wat ze zegt. Iedereen is zo gestrest! De enige die nog wat normaal doen zijn Niall en ik. Niall zit me uit te lachen met mijn zielige poging om een das aan te doen. Stomme stropketting ja! Dat is wat het is. Lex zucht en slaat mijn handen weg voor ze de das zelf bij me aandoet. "Beloof me dat je je gedraagt?" "Best" ze geeft me haar beste glimlach en drukt een kus op mijn wang. Ach ja hoe erg kan het zijn?

"veel plezier" Zayn lacht zenuwachtig naar me en ik grinnik om zijn nerveuze staat. De muziek begint te spelen. En de deuren worden geopend. Hier gaan we dan!

Na een hele ceremonie - die doodsaai was - is het eindelijk bijna gedaan. We zitten hier nu al twee uur. Maar Lexie is er in geslaagd om tijdens die twee uur de grootste glimlach die ik ooit gezien heb op haar gezicht te houden. Ze ziet er prachtig uit in die jurk. Zo mooi.

"Dan verklaar ik u nu tot man en man u mag de bruidegom kussen"

Zayn's lippen vonden hun weg naar die van Liam en Lexie pinkte een paar tranen weg. Niall begon te juigen als een gek en ik begon te lachen.

Dit was officieel de raarste bende die ik ooit gezien had maar ik hield van hun. Vooral van Lexie dan. Iedereen stond op om naar de feestzaal te gaan en ik liep naar Lexie toe die me een glimlach gaf. "Dat was zo mooi" huilde ze. Ik grinnikte en nam haar hand in de mijne. "Ja dat was het, maar de onze gaat mooier zijn" ze knikte blij en staart naar haar verlovingsring.
-------------------------------------
Hey! Dit is het laatste hoofdstuk!! Ooh ik hoop dat jullie het leuk vonden? Er komt nog een dankwoord en dan is dit verhaal officieel gedaan :(

stalker ft. Harry stylesWhere stories live. Discover now