deel 2

183 6 0
                                    

|Lexie's pov|

Het berichtje van dezemorgen spookt een beetje door mijn hoofd 'nummer onbekend' stond er ik ben nogal nieuwsgierig van aard. Ik negeerde het eerst maar dat ging gewoon niet meer ik ben te nieuwsgierig en open het berichtje het is al avond en zit toch al een hele avond te piekeren of ik het zou opendoen of niet.

~ik zie je wel je kunt je niet voor mij verstoppen! Lexie~

"what the fuck" "wat is er?" Vraagt Liam rustig "euhm niks gewoon een tekstje op twitter" lieg ik als ik iets zeg dan maak ik hem ongerust. Ik verwijder het berichtje en plof neer op de bank naast Eliza, Liam en Zayn komen er ook bij zitten en ik zet de tv aan er is niet veel op dus speel ik maar wat met men gsm.

Ik zit wat op facebook en twitter te kijken "wij gaan slapen" zegt Liam "hou het een beetje rustig he" roept Eliza ze nog na Zayn draait zich om en steekt zijn tong naar haar uit. "Ik ga ook slapen" zegt ze na een tijdje gepraat te hebben "oke" ik loop achter haar de trap op en ga mijn eigen kamer binnen ik neem een pyjama en trek die aan ik loop nog snel naar de badkamer om mijn make-up eraf te halen ik poets mijn tanden en kam mijn haren door.

"LIAM!" ik schrik en loop naar buiten waar Eliza luid tegen zijn deur bonkt "wat is er?" Vraag ik ongerust "ik zei toch dat ze het rustig moesten houden ja niet dus" "LIAM FUCKING PAYNE IK MOET MORGEN GAAN WERKEN HOU JULLIE KOPPEN DICHT!" roept ze boos "OOAAH" is het enige geluid wat van achter de deur komt daarna wat gestomel en dan het slot dat open draait "wat?" Zegt Liam onschuldig als hij de deur opent ik lach en El schenkt me een giftige blik.

"Zijn jullie eindelijk klaar ja!" Hij knikt en Zayn komt nu ook in het deurgat staan. "Ja hoor dat hoorde je toch" zegt hij met een grote grijns op zijn gezicht. "Eindelijk de volgende keer beuk ik gewoon jullie deur in he" ze zucht geïrriteerd en slaat haar deur met een klap dicht terwijl ik en de jongens in lachen uitbarsten daarom wou ik dus niet de kamer naast Li hebben. "Serieus kunnen jullie je nu echt niet inhouden?" Grinnik ik zacht "sorry Lex wat moet gebeuren moet gebeuren" zegt hij voor ik mijn kamer terug in loop. Ik schud lachend mijn hoofd en kruip mijn bed terug in mijn lekkere warme bed.

"LEXIE!" ik mompel wat tot ik het bed voel indeuken Liam, Zayn en Eliza zitten op mijn bed te springen. "Move ik wil slapen!" Zeg ik nors "Kom op Lexie pexie opstaan" "NEE! GA WEG!" Hij springt recht op me waardoor ik automatisch omhoog klap "fuck you Liam ik wil slapen" "nope sorry Lex je moet opstaan" "en waarom zou ik moeten opstaan" "Omdat er iemand op je wacht beneden" ik zucht geïrriteerd en sta op.

Ik kam mijn haar snel door en loop naar beneden achter Liam, Zayn en Eliza "yow Louis ze komt " zegt Zayn Louis wow wat komt hij hier doen no way ik zie er niet uit ik ren de trap op naar mijn kamer en trek snel een short en een crop top aan tenminste beter als een pyjama ik doe nog snel een laagje mascara aan en loop naar beneden alsof ik altijd zo uit bed kom.

Louis staat beneden in de keuken hij ziet me en drukt een kusje op mijn wang "hey babe" "hey" Louis is mijn vriendje hij is echt een schat. We zijn nu al 2 maanden samen en alles gaat super goed we lopen met zijn allen naar de living waar hij op de bank gaat zitten en teken doet dat ik op zijn schoot mag komen ik zet me op zijn schoot en Eliza trekt een 'oohn' gezichtje ik rol met mijn ogen.

"hè zullen we vandaag iets gaan doen met zen allen?" Vraag ik ze stemmen in "El kan Niall ook niet mee?" "Euhm ik weet het niet ik bel wel even" en met dat loopt ze even de kamer uit ze komt met een lach op haar gezicht terug naar de bank en gaat zitten haar ogen twinkelen helemaal "hij komt hè" merkt Liam op ze knikt blij mijn gsm trilt en ik neem hem uit mijn zak 'nummer onbekend' ik open het berichtje

~ hey Lexie wat lief dat je nog snel gaat omkleden voor Louis hoe schattig~

"Creep" "wat is er babe?" "Euhm niks hoor" "oké dan" zegt hij maar ik voel dat hij me niet gelooft ik moet echt eens stoppen met alles wat ik denk luidop te zeggen. Ik verwijder het bericht en dan gaat de bel "NIALL!" Roept Eliza ze springt op en spurt naar de deur ze lopen hand in hand terug naar binnen.

stalker ft. Harry stylesDonde viven las historias. Descúbrelo ahora