Kapitel 17.

4K 110 11
                                    

-Oscars POV-

Badrumsdörren åkte igen bakom mig och Felix fingrar låste fort låset innan han hårt tryckte upp mig mot dörren för att sedan sammanföra våra läppar.
Felix läppar masserades till en början mjukt mot mina men efter bara några ynka sekunder kände jag att Felix tog ett hårt, fast tag om min underläpp.
Vilket Felix förtjänade ett stön att rymma från mina läppar och in i Felix mun. Ljudet nådde Felix öron och hans mungipor åkte upp i ett självsäkert flin.
För att få Felix flin att försvinna la jag en hård hand mot Felix redan stenhårda skrev. Detta fick hans flin att försvinna lika fort som det kom och ett stön att rymma från hans glansiga läppar. Flinet som hade legat Felix läppar speglades nu på mina.
Innan jag ens hade kunnat blinka var Felix framme och tryckte upp mig med mer kraft den här gången mot väggen.
Våra läppar masserade varandra i ett högt tempo och hans tunga var snart inne och brottades med min efter dominans. Snabbt slingrade jag mina ben runt Felix midja och placerade mina händer under hans tröja för att sedan börja smeka hans sida och hans abs. Tillbaka fick jag ett utdraget stön innan han separerade våra läppar för att sedan attackera min hals med hans blöta läppar. Mitt stön som lämnade mina läppar när Felix hittade min känsliga punkt var högt och lustfyllt. Händerna som redan låg på hans mage och under tröjan tog ett fast tag om kanten på t-shirten för att sedan slänga den allvärldens väg någon stans i badrummet vi befann oss i. Min tröja gjorde den snabbt sällskap. När mina händer började tumla på Felix byxkant som tillhörde ett par alldeles för tajta byxor stoppade han mig. Frågandes tittade jag upp på honom som flinade ner på mig.
"Vi måste tvätta oss Oscar" förklarade Felix och släppte sitt grepp om min rumpa så att mina ben föll till marken. Felix ,som jag trodde skulle skymma sig själv för att sedan duscha ifred, vred om en av duschens handtag så att varmt vatten forsade ner på stengolvet innanför duschdraperiet och ånga bildades på spegeln. Det han sedan gjorde chockade, inte bara mig utan min lille vän innanför byxan, han drog ner sina pyjamasbyxor så att han sedan stod i bara kalsonger men inte länge.
För när byxorna låg bland våra tröjor drog han av sig kalsongerna och blottade hela sig själv för mig. Mina ögon flög upp och hur mycket jag än försökte så gick det inte att slita blicken ifrån hans nu bara skrev. När jag lyckades få tillbaka mitt fokus till hans ansikte hade det ett nöjt flin på sig och var påväg mot mig. Utan ett ord drog han ner mina byxor samt mina kalsonger men lämnade aldrig mina ögon med sina som var mörka av lust när han såg det han hade skapat innanför min byxa.
Felix starka armar tog ett fast grepp om min midja och förde våra läppar tillsammans innan han ledde mig in i duschen. Det varma vattnet rann ner på min bara kropp och alla spända muskler i min kropp slappnade med ens av.
Felix armar som fortfarande var slingrade runt min midja smekte sin väg neråt. Jag slöt ögonen och lät mitt huvud hamna på Felix axel medan hans händer omslöt mig och ett utdraget stön flydde från mina läppar.
Felix hörde såklart min desperata stön och ökade takten även om jag inte bad om det. Efter bara ett litet tag kände jag det vanliga pirret och hela min kropp spändes innan ett högt, lustfyllt stön lämnade mina läppar och hela min kropp slappnade av. Jag lät orgasmen sjunka in i min kropp och njöt av Felix läppar som lämnade små, blöta kyssar runt mina nyckelben och hals.
När jag kom ner från mitt moln av orgasm och min handlings förmåga var tillbaka förstod jag hur läget låg till.
Utan fler ord vände jag på mig och tryckte upp Felix mot det vita kaklet i duschen för att sedan huka ner men hela tiden hålla ögonkontakt med Felix.
När han såg vad jag höll på att göra blev hans ögon om möjligt mörkare.
Tillslut bröt jag vår ögonkontakt och tittade istället på den lilla -eller ja stora- filuren.

-Felix POV-

Oscars mun omslöt mig och ett högt stön flög ur min hals. Vilket fick honom att sluta, titta upp på mig och ge mig ett nöjt flin. Hans läppar var snabbt efter det runt mig igen och hans mun ökade takten riktigt mycket. Stön och frustningar fyllde det varma badrummet. Min kropp spände sig och jag kände den bekanta känslan i min mage komma krypandes.
"J-jag ko-AHHHHH" Min mening avbröts när min kropp inte kunde ta mer och jag kom. Min kropp slappnade av och jag lutade mitt huvud bak på kaklet i ren njutning. När mina ögon öppnades mötte jag Oscars havsblåa som stirrade rakt in i mina med ett leende lekande på hans läppar som han smittade över till mig.
"Det var skönt babe" sa jag lite högre än en viskning.
"Håller med" och med det gick vi ut ur det ångande badrummet för att klä på oss.

----------

Japp där har ni😳 inte så jätte dirty men lite iaf.

Ha det bäst~Nemo💕😉

Friends with benefits. >> FoscarWhere stories live. Discover now