Kapitel 21.

3.5K 115 10
                                    


-Oscars POV-

Solen stekte på min bara rygg medan Ed Sheeran's raspiga röst dånade in i mina öron i ett avslappnande tempo. Och det var allt jag kunde göra, slappna av.

Jag valde att ta solstolen när Felix var nere vid vattnet tillsammans med de andra O;ena.
När jag har musik i lurarna kan inget få mitt fokus. Allt jag fokuserar på då är mina egna tankar. Och just nu var det bara en person i mina tankar. Kan ni gissa vem?
Ja rätt! Felix Wilhelm Fukking Sandman är det enda på mina tankar. Dag som natt han är alltid där, på något sätt, fysiskt eller phsykists, alltid där.
Och har varit det en väldigt lång period. Så fort jag sluter mina ögonlock så kommer Felix ansikte upp och alla våra intima stunder är som stämplat in i min hjärna med en stor fet signatur; GLÖM ALDRIG!
Alla låtar jag hör, det kan vara en kärlekslåt, dunka-dunka låt till och med en sorglig låt och jag hittar alltid något som kopplar den till den blonda killen som inte lämnar min tankar.
Felix är allt jag tänker på, han är allt jag vill ha och allt jag någonsin drömt om.
Såklart kan jag bli jävligt irriterad på honom och inte vilja något annat än att dränka honom i ett lava fyllt hav med pirajor, men vem vill inte han är Felix Sandman alla blir irriterad på honom. Det är bara fakta.
Men ingen kan vara sur på Felix en lång stund. Han är som en hundvalp, den är jätte ivrig, irriterande och vill aldrig ge dig en lugn stund. Men den är också den där oskyldigt söta, mysiga hundvalpen som inte vill en ont.
Precis som Felix, han vill en aldrig ont.
Felix är min oskyldigt söta hundvalp.

När jag hade legat och solat på mage en stund vände jag mig om så att jag låg på rygg och solade magen. Men så fick jag inte ligga en lång stund. För två blöta händer dränkta i sand la sig plötsligt på min mage, vilket resulterade till att mina ögon flög upp och jag hoppade minst en meter upp i luften.
När mina ögon hade vant sig vid ljuset och jag kunde se vad som hade gett mig en mini-hjärtattack. Såg jag en blöt, flinandes Felix över mig. Hans hår låg bak slickat på hans huvud och droppade vatten ner på hans rygg som sedan föll ner på mina ben.
"Vem tror du att du är?" frågade jag irriterat och tog tag i hans händer så att de inte längre låg på min mage utan var ihop trasslade med mina och jag höll honom uppe.
"HAHAH du skulle ha sett din min, priceless" skrattade Felix men jag bara glodde på honom.
"Vad vill du?" Även om jag lät irriterad var jag ändå glad, det blir jag alltid av hans närhet.
"Någon fick inte till det igår, Herr.Surpuppa" suckade han och menade på mitt dåliga humör. Men det var bara för han förstörde mina beach vibes genom att komma och störa mig.
"Jo det fick jag, med dig" flinade jag tillbaks och Felix kinder hettade till och som vanligt slog han ner blicken.
"Aja, jag vill i allafall att du ska va med och bada" förklarade han med ett leende.
"Asso, jag vet inte. Jag känner inte för att bada" tvekade jag.
"Men jooo, kom igen det är jätte varmt"
"Dina händer var allt annat än varma"
"Var inte ett sådant småbarn och följ med oss stora killar och bada"
"Faktiskt är jag ett år äldre än dig, lillkillen"
"Huuh, du beter dig inte som en"
"Gör jag väll visste!"
"Nej för då skulle du vart längre än mig"
"Det spelar väll inte någon roll hur lång man är?" Nu började jag bli irriterad.
"Det gör det visste!"
"Nehä"
"Joho"
"Nehä"

"Jo-" han avbröt sig själv mitt i meningen "det var inte det jag kom hit för att säga. Du ska följa med och bada, punkt slut" sa han bestämt och reste sig upp för att ta tag i min arm och dra upp mig.
"Men-"
"Inga men! Du ska med." När Felix har bestämt sig för något så är det inget som man kan säga för att han ska ändra sig. Så med en suck lät jag Felix dra upp mig från min liggande position i solstolen och ner på den brännheta sanden. När Felix hade fått mig att stå på egna ben tog han ett fast tag om min hand och kutade ner mot vattnet med mig i släptåg.
Felix hand släppte aldrig min under det lilla loppet ner till vattnet, den var alltid säkert sammankopplad med min. Han släppte den inte ens när vi dök ner i vattnet.
Det svalkande ljusblåa vattnet omslöt men heta kropp och svalkade den direkt. Nere i vattnet släppte vi våra händer och simmade runt i det klarblåa havet innan vi var tvungna att få lite syre in i våra lungor. Jag var först upp med huvudet över vattenlinjen och fick då se hela processen när Felix gjorde det samma.
Allt gick som i slowmotion.
Hur han kom upp, hur han sakta drog händerna över ansiktet för att få bort vattnet och kunna dra bak håret från ansiktet. När han stod upp och hans ögon var öppna kunde jag inte låta bli att låta min blick glänsa ner till hans mage. Musklerna var spända för att hans armar var uppe i hans ansikte och små vattendroppar rann sakta ner över varje muskel när den gjorde sin väg ner i havet igen. Magmusklerna glittrade nästan som Edwards mage i Twilight när han visade den i solsken, för vattnet gjorde så att solenens varma strålar speglades på hans mage och fick den att skimra. Något jag fann väldigt attraherande.
"Ta en bild det räcker längre" Felix retsamma stämma fick mig att ryckas ur min trans och kolla upp på hans flinande ansikte.
"Det skulle du allt vilja" vart min comeback på hans retsamma ord. Ett flin drog i mina mungipor och kom krypandes in på mina blöta läppar.
"Jag har alltid viljat prova det här" sa han helt plötsligt utifrån ingenstans. Och innan jag hann fråga vad det var han menade hade han, ännu en gång, tagit tag i min hand och drog ner mig under vattnet igen. Situationen kom så plötsligt och fick mig ur balans så jag hade ögonen sammanpressade och såg absolut inget och kämpade för att komma upp till ytan igen. Men något som fick mig att stanna upp i mina rörelser och sluta kämpa emot var när jag kände ett par välkända läppar pressas mot mina egna. Kyssen var kort men full med ömhet och kärlek.
Flämtande efter luft dök vi upp till ytan och tittade på varandra.
"Har alltid velat göra det. Alla i filmer gör det" förklarade Felix med ett nöjt ansiktsuttryck.
"Och nu har vi." log jag och tog upp en hand för att känna på mina svullna läppar. Så fort min hand skapade kontakt med mina läppar kom den varma känslan av Felix läppar tryckta mot mina tillbaks.
Jag tittade upp från vattnet och in i Felix smaragdgröna ögon som glittrade i solen. De här ögonen har jag tappat bort mig i så många gånger och jag vet att jag aldrig kommer att sluta. Jag kan stirra in i dem i evighet och aldrig tröttna för jag hittar alltid något nytt, det är alltid en ny känsla inne i dem.
Ett citat jag läste för ett tag sen på någon instagram bild kom upp i mitt huvud och enligt mig tycker jag att den passar in väldigt bra på det jag just beskrev.

'Your eyes are as deep as the ocean; the only difference is that I'm willing to drown in yours'

----------------

Jag har så sjukt många idéer på några kapitel framöver så jag tror att de kommer komma några lite oftare, kanske.

Imorgon ska jag iaf få åka till Skåne för att få träffa bästa sSIgbird21 och jag är sååå sjukligt taggad.

Ha det bäst~Nemo💕😉

Friends with benefits. >> FoscarWhere stories live. Discover now