13.De-a v-ati ascunselea

348 31 5
                                    

Rose isi facu in minte un plan pentru evadarea lui Philip. Porni pe scarile academiei in jos. Simtea ca era urmarita, asa ca isi intoarse privirea brusc. Nu zari pe nimeni. Isi continua drumul. Odata ajunsa afara privi imprejurimile pentru a vedea daca cineva chiar o urmarea. Cand isi intoarse privirea inapoi in fata o zari pe Dakota zambind.

-Ce faci aici? intreba Rose cu o voce parinteasca.

-Ma pregatesc sa-l eliberez pe Philip. Acum haide, nu avem timp de pierdut! spuse Dakota incepand sa inainteze.

Rose ramase socata pentru cateva secunde. Era uimita de atitudinea Dakotei si de curajul ei. Dupa scurt timp realiza ca ramase cam mult in urma asa ca porni dupa Dakota. Odata ajunse in fata cladirii, Rose se opri ca sa analizeze locul. Nu avea nici o alta cale de intrare decat prin usa cea mare. Cu super viteza ei se tranti de usa, dar aceasta nu se deschise. Mai incerca o data, dar tot fara succes. In tot acest timp Dakota statea pe margine si se uita la Rose razand.

-Imi dai voie? spuse Dakota scotandu-si o pereche de chei.

-De unde le mai ai si pe alea?

-Am legaturi in scoala asta, spuse Dakota intrand in cladire.

Rose o urma. Totul era linistit. Parca prea linistit. Rose se strecura in fata Dakotei, lipindu-se de perete. In dreapta ei se afla un hol imens in care se aflau zeci de usi.

-Shit! Sunt gardieni! spuse Rose uitandu-se pe holul imens.

Dakota fara sa zica nimic scose din haina mai multe seringi cu verbina. Rose se uita ciudat spre ea, dar aceasta ii raspunse doar cu un zambet. Intr-un final Rose le accepta si merse descoperita in hol. Dakota ramase blocata in urma. Unul dintre gardieni se apropia spre Rose. Aceasta ii injecta rapid o seringa in gat. Gardianul cazu la pamant incepand sa tremure. Celalalt gardian de pe hol fugi spre Rose. Aceasta ii injecta si lui o seringa, dar fara efect. Gardianul ii trase un pumn in fata lui Rose. Aceasta se napusti asupra lui, dar o trimise intr-un perete. Cu greu, Rose dadu sa se ridice. Gardianul veni spre ea furios. Brusc capul i se intoarse puternic, cazand la pamant.

-Mersi! ii spuse Rose Dakotei, care se uita ingrozita la gardian.

Rose o trase pe Dakota care era inca inghetata de spaima. Urcara grabite la ultimul etaj. Holul de aici parea si mai imens. Rose privi prima usa, in care trebuia sa fie Philip. Usa era deschisa, dar nimeni nu era inauntru. Rose incremeni. "Daca Philip deja a fost omorat? Daca directoarea l-a ucis?" se gandea Rose. Aceasta simtea cum lacrimile doreau sa navaleasca peste ea. Atunci se auzi pe hol o miscare scurta. Rose se intoarse repede, avand o seringa in mana, crezand ca mai era vre-un gardian. Trase adanc aer pentru a se calma, iar atunci simti un miros cunoscut. Mirosul lui Philip. Chiar in acel moment Philip aparu din umbra. Rose ii sari bucuroasa in brate.

-Credeam ca nu o sa te mai simt niciodata in bratele mele, spuse Philip.

Rose nu zise nimic. Isi scoase fata din umarul lui, privindu-l in ochi, apoi il saruta. Acesta ii raspunse la sarut, lasandu-si mana sa cada pe soldul fetei. O secunda dura si Philip o trantise pe Rose de perete incepand sa o sarute si mai pasional.

-Stiti, nu prea mai avem timp, spuse Dakota intrerupandu-i.

Cei doi indragostiti se oprira, Rose fiind rosie in obraji. Philip o prinse de mana si isi folosi super viteza de varcolac pentru a iesi din cladire. Dakota ii urma.

-Mersi ca m-ati asteptat! spuse Dakota.

-Si cine esti tu? spuse Philip analizand zona.

-E colega mea de camera, Dakota, ii raspunse Rose care se holba la chipul lui perfect.

BloodTasteWhere stories live. Discover now