FK 1.Bölüm

5.3K 418 40
                                    

"Merhaba ben Ece"dedi karşımdaki kız.Kız benden biraz kısaydı.yüzüne dik dik baktım ve uzattığı elini sıktım.iğrenerek sıktım ama belli etmedim.Çünkü benim intikamım oyuna gelmez.Her şey planladığım gibi yürümeli.Ece'ye gelirsek eğer.Onunla aynı üniversitede olma imkanı sağlayamadım.çünkü eğer onun olduğu üniversiteye gitseydim zararlı çıkardım.O yüzden onun olduğu kampüse yerleştim. Onu daha fazla bekletmeden cevap verdim.

Ben:"Ben de Azra" deyince Ece gülümsedi ve konuşmaya devam etti.

Ece: "Kampüse yeni geldiğin için herkes seni konuşuyordu. Kötü birine benzemiyorsun. Tanıştığımıza memnun oldum."
Gerçekten kötü birine benzemediğimi mi düşünüyor. Bu iş sandığımda daha kolay olacak. Benden bir cevap bekliyordu bu yüzden ona bir cevap vermem gerekiyordu.

Ben:"Ben de" dedim ve birden telefonuma mesaj geldi bu sırada Ece halâ konuşuyordu:

Ece:"Sana birazda kendim den bahsedeyim sonrada sen bahsedersin. Öncelikle çok arkadaş canlısıyımdır-benim arkadaşım ol sonra sana eziyet edeyim demek istiyor-,babamın bir şirketi var -çok zenginim ve param sayesinde güçlüyüm demek istiyor-, egolu insanları sevmem ve kendimi çok severim -benden üstün olanları sevmem demek istiyor- , ve son olarak"

Ben: "Özür dilerim bu mesaja bakmam gerekiyor, sonra görüşürüz" deyip oradan ayrıldım.
Son olarak söyleceği şey şuydu: karaktersiz insanları sevmem bundan kastı eğer karaktersizsen arkadaş olmayı deneme idi.

FUTBOLUN KIZIWhere stories live. Discover now