Part 28

603 43 13
                                    

Έφτασες σπίτι. Πηρες μια βαθιά ανάσα και μπήκες μέσα. Βρήκες τον μπαμπά σου στο καθιστικό να βλέπει τηλεόραση.
Ε: "Γεια μπαμπά.."
Μ: "Γεια σου Εμμα.."

Έκανες να φυγεις και να πας στο δωμάτιο σου όπως συνήθως. Σταθηκες μπροστά απο την σκάλα και το ξανά σκέφτηκες. Άφησες την τσάντα σου και πηγές στο καθιστικό. Έκατσες δίπλα στον μπαμπά σου.

Ε:" Εμ..τι κανεις;.."

Φανερή αμηχανία. Δεν κανεις ποτε μακράς συζητήσεις με τον μπαμπά σου. Ποσο μάλλον τωρα που έμαθες οτι εισαι και υιοθετημένη. Θυμάσαι μονο όταν εισαι μικρη που σε έπερνα στην αγκαλιά του και σου εκεγε οτι οποίος σε πειράξει να εχει να κάνει μαζι του.

Μ:" Καλα...εσυ;"

Έκλεισε την τηλεόραση και ήρθε πιο κόντα σου.

Ε:" καλα. Ξέρεις...μου μίλησε η μαμα. Για το...ξέρεις...που ειμαι σαν την Περη..."

Μ:" το ξερω. Κοιτά Εμμα. Εχεις δίκιο. Οτι και να πεις. Όπως και να αντιδράσεις. Απλα οτι κάναμε το κάναμε γιατι σαγαπάμε γλυκιά μου."

Με αυτα του τα λόγια και αποκαλώντας σε γλυκιά μου σου θύμισε τα παλιά κάθε έδιωξε κάθε ίχνος αμηχανίας. Του χαμογελάσεις.

Μ:" Λοιπόν το ξέρεις οτι δεν ειμαι καλός σε αυτα. Λόγια και αισθήματα."

Γέλασες.

Ε:" εισαι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου."

Θυμήθηκες οτι του άρεσε να το άκουει αυτο.

Σηκώθηκες και τον αγκάλιαζες. Έπειτα πηγές στο δωμάτιο σου να κανεις ενα ντουζ όσο περίμενες να γυρίσει η Μαμα σου απο το σούπερ μάρκετ.

.......

Άκουσες βήματα στην σκάλα. Η πόρτα χτύπησε και μπήκε μέσα η μητέρα σου.

Μ:"πως ηταν το παιχνίδι; Μόνη σου έπαιξες;"
Ε: "μια χαρά. Εμ οχι. Με εναν φίλο"
Μ:" μάλιστα. Λοιπόν;"

Είχε κάτσει δίπλα σου στην άκρη του κρεβατιού.

Ε:" Μαμα...το γεγονός οτι ειμαι και εγω υιοθετημένη δεν Προκειται να με κανει να αλλάξω τα αισθημάτα νου για εσάς. Σας καταλαβαίνω. Έχετε τους λόγους σας. Είστε πι γονείς μου και σας αγαπάω. Και θελω να γίνουν ολά όπως πριν."

Μ:" εντάξει γλυκιά μου. Και εμείς δαγαπαμε. Λοιπόν...λέω να γίνω κολλητή τωρα. Πως πάει το σχολείο; Κανένα αγορι; Εισαι 18 και εχεις να μου πεις τα ερωτικά σου απο όταν ησουν 14. Τον θυμάσαι τον Εντουάρντ;"

Ψιλοφρικαρες. Τι θα της έλεγες; Ναι Μαμα συγγνωμη εχω γίνει ενα κολόπαιδο που δεν κανει σχέσεις και το εκανα πρώτη της φορά στα 16 απο ανοησία και η δεύτερη ειναι απο μεθύσι. Επείσεις ξαναβρηκα τον εντ (χαϊδευτικό του Εντουάρντ) ο οποίος ειναι το κολόπαιδο που είδες στην πόρτα και έχουμε σχέση κοντά δυο μήνες και το έχουμε κανει μια φορά.

Απαπα!! Έδιωξες αμέσως αυτές τις σκέψεις. "Πάμε Παλι θέατρο και σε οτι μπορούμε την αληθεια." Σκέφτηκες.

Ε:" Χαχα ναό τον θυμάμαι...ποιος ξερει που βρίσκεται τωρα..."

Μ:" εγω ξερω."

Ε:" Τι!?" είπες έκπληκτη προσπαθώντας να κρύψεις την ανυσιχια σου.

Μ:" θυμάσαι το ταξίδι που πήγαμε τις προάλλες; Ηταν στο Λονδίνο...στην παλιά μας γειτονιά...οι γονείς του μένουν ακομα εκεί.Μαζι με την Τζεμα. Μίλησα με την Μαμα του και μου είπε οτι ειχαν ενα πολυ σοβαρό τσακομο στα 18 του. Απο τότε εχει να τον δει.εφυγε απο το σπίτι και ηταν ποκυ στεναχωρημένη. Και μετανιωμένη. Ευτυχώς που δεν καταλήξαμε ετσι Εμμα..."

Ε:" ναι ευτυχώς..."

Εσυ βέβαια τωρα σκεφτόσουν τον χαρη. Έπρεπε να του πεις!

Μ:" και για πες...υπάρχει άλλος τωρα; Με την Αλις πως τα πάτε; Να σου πω...δεν πιστεύω να..ξέρεις..με αγορι...θεκω να μου το πεις όταν!"

Ε:" Μαμα! Ήρεμα. Και...ενα ενα."

Η αληθεια στην απάντηση της ηταν πως απο τον Εντουάρντ είχες χάσει τον λογαριασμό. Οχι σε σχέσεις. Σε αγόρια. Κάθε Παρασκευή βράδυ φλερτάρει και με άλλον στα μπαρ. Και Μαλιςτα με 2-3 είχε γίνει και κατι. Αλλα οχι παρατραβηγμένα πράγματα. Παντα προσεχές πριν κανεις βλακείες. Με την Αλις ευτυχώς ηταν ολά υπέροχα.παντα ηταν δίπλα σου. Το γεγονός ομως οτι το είχες κανει με τον εντ στα 16 σου μια μερα πριν μετακομισεται...ξαι οτι η δεύτερη φορά ηταν με τον ίδιο απο μέθη και θυμάσαι ελάχιστα..δεν το λες.

Ετσι απάντησες: "η αληθεια...υπάρχει κάποιος. Ειναι το παιδι που έβρισες και πετάξεις έξω απο το σπίτι. Τα σκουλαρίκια και τα τατουάζ ειναι ψεύτικα και όντος κάναμε την εργασία. Ειναι καλό παιδι. Τον λένε Χάρολντ. Με την Αλις συνεχίζουμε αν είμαστε ποκυ δεμένες. Και οχι Μαμα δεν εχει γινει. Όταν αποφασίσω κατι τέτοιο θα το συζητήσω πρώτα μαζι σου."

Δηλαδή κατι που θα ήθελε να ακούσει.

Μ:" αισθάνομαι απαίσια. Ξέρεις για τον δικό σου. Με παρεξήγησε. Φερ τον αυριο απο το σπίτι να τον γνωρίσουμε. Παω να φτιάξω βραδινό τωρα. Θα σε φωνάξω"

Αυτα είπε και έκλεισε την πόρτα καθώς έφυγε. Έμεινες λιγο και προσπαθούσα να συνιδιτόποιησεις τι είχες ακούσει και μάθει και πεις πριν λίγα λεπτά. Ποιον έπρεπε να πάρεις τηλέφωνο πρώτα; Τον χαρη η την Αλις; Είχες τόσα να πεις και με τους δυο. Το σκέφτηκες και αποφάσισες.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Apr 08, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Dark Love (Greek)Where stories live. Discover now