Part 21

451 34 1
                                    

   Ε- Δεν το πιστεύω! Γιατί?! Γιατί μου έκρυψες κάτι τέτοιο!? Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο!? Είσαι ένας διπροσωπος ψεύτης! *φώναζες και εκλεγες*

Χ- Αγάπη μου...άσε με να σου εξηγήσω....

*ψέλλισε σιγά και αργά κοιτώντας κάτω πλέον! *

Ε- Δεν θέλω να ακούσω! Πως ξέρω ότι δεν είναι ένα άλλο ένα ψέμα σου για να τα μπλαλωσεις!?

Χ- *Σήκωσε το κεφάλι και σε κοίταξε. Φαινόταν στεναχωρημενος μα και νευριασμενος* Θέλω να σου εξηγήσω! *φώναξε και σε πλησίασε*

Ε- *απομακρινθηκες* Σε ακούω λοιπόν!

Χ- Ο μόνος λόγος που ήρθα σε αυτό το απαίσιο γαμημενο μέρος ήσουν εσύ. Για να είμαι μαζί σου. Για να σε προσέχω! *μιλούσε αργά και θυμωμένα έχοντας σκυψεκ από πάνω σου. *

Ε- Για να με προσέχεις? Α! Τόσο πολύ με εμπιστεύεσαι! Αν ήθελες να ήσουν μαζί μου υπάρχουν και άλλοι τρόποι! Πιο...πιο ειλικρινής! Πως ξέρω πως ότι μου είπες για εσένα, τα πάντα, δεν είναι ψέματα!

Χ- Δεν..ρε γαμω τη πουτανα μου ηρέμησε! Σιγά το πράγμα! Ένα μικρό ψεματακι ήταν!

Ε- Ένα μικρό ψέματακι? Τόσο καιρό μου λες ψέματα! Πάντα για εσένα ή λύση είναι το ψέμα! Και μην ανησυχείς! Από εδώ και πέρα θα μπορείς να γαμας όσες πουτανες θες!

Μετά από αυτό φαινόταν σαν να τα έχασε! Τον κοιτούσες με δάκρυα δτα ματιά! "Όχι!" άκουσες και σε πλησίασε απότομα και απιλιτικα.Σε έσπρωξε στο τοίχο και κόλλησε πάνω σου. Σε έπιασε δυνατά από τη μέση σε σημείο να πονάς και άρχισε να σε φιλάει. Δεν ανταπεδοσες πάρα μόνο αντιστεκοσουν όσο μπορούσες. Αφού είδε πως τα φιλιά στο στόμα δεν είχαν επιτυχία πήγε στο λαιμό σου και έκανε ακριβώς ότι και ο Νταρεν. Τον χτυπουσες και τον εγδερνες στην πλάτη. Τα κατάφερες να τον πονέσεις και σε άφησε. Τον χαστουκισες με την πρώτη ευκαιρία.

Ε- Δεν σε πιστεύω! Μην τολμήσεις και με ξαναενοχλησεις παλιοαλυτη! Τέλος! Αν το μόνο που ήθελες ήταν....*ξεροκαταπιες* ας το έλεγες!

Του ερηξες ένα βλέμμα απελπισίας και απογοητευσης καθώς βγήκες από την τουαλέτα και καθώς δεν υπήρχε κάνεις στον διάδρομο έτρεξες γρήγορα έξω και φόρεσες το κράνος σου. Ξεκίνησες για το σπίτι με μια πολύ γρήγορη ταχύτητα.  

Μπήκες μέσα και ξαπλωσες στο κρεβάτι καθώς εκλεγες από θυμό, απογοήτευση, στεναχώρια. Βυθηστηκες στις σκέψεις σου: Δεν το πιστεύω αυτό που έκανε! Μου έλεγε ψέματα τόσο καιρό επειδή δεν με εμπιστευοταν! Νόμιζα πως είχε αλλάξει! Τι λέω...Δεν γίνεται αυτό. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν έτσι απλά. Και ποια ήταν η αντίδραση του? Να κάνει κάτι χωρίς τη θέλησή μου από το οποίο με είχε σώσει δύο φορές! Τι νομίζει πως είμαι? Σαν αυτές που τις ρίχνει στο κρεβάτι με το κάθε τι? Δεν είμαι παιχνίδι. Μπορεί στο παρελθόν αν ήμουν λίγο πιο...ναι. Όχι πια. έμαθα πολλά από αυτή τη σχέση.  Οκ...Πρέπει να ηρεμήσω. Τέρμα. Γυρνάω στα παλιά. Σχεδόν.  Ξεχνάω την όλη ιστορία με τον Χάρη (αν τον λένε έτσι όντος) και προχωράω παρακάτω βάζοντας ένα χαμόγελο στα χείλη μου...

-Harrys prov:

  Όχι ρε πουστη μου! *χτύπησε με δύναμη τον τοίχο*  Είμαι ένας βλακας! Ένας μεγάλος βλακας! Με τις μαλακές που κάνω έχασα το ποιο σημαντικό άτομο στη ζωή μου. Και τωρα τι? Ούτε να με βλέπει δεν θέλει! Δεν το έκανα για το κακό της ρε γάμωτο....το μόνο που ήθελα ήταν να είμαι μαζί της συνέχεια. Να την προσέχω και να ξέρω πως είναι μόνο δική μου. Δεν είναι ότι δεν την εμπιστεύομαι. Καθικια όπως τον Νταρεν δεν εμπιστεύομαι! Έπρεπε να της το είχα πει από την αρχή. Να μην δημιουργήσω ολόκληρο παραμύθι. Δεν έπρεπε καν να σκεφτώ κάτι τέτοιο! Εξάλλου με όλα αυτά τα πλαστά χαρτιά θα μπορούσαν να με χωσουν μέσα! Δεν της είπα ψέματα σε τίποτα στο παραμικρό. Ούτε για εμένα ούτε για το πόσο πολύ την αγαπώ. Μόνο για...ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΊΜΑΙ ΘΕΈ ΜΟΥ! Πρέπει να με συγχωρέσει. Δεν μπορώ χωρίς αυτή...Δεν μπορώ να γυρησω στα παλιά. Δεν θέλω. Αυτή είναι η ζωή μου πλέον!

-Τέλος Harrys prov-

Αλαξε ρούχα από την τσάντα του και έφυγε με την μηχανή του στο σπίτι. Εκεί δεν περίμενε να δει αυτό που είδε....

Dark Love (Greek)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant