Capitolul 7 - Fire And Ice

1.6K 99 14
                                    

" Keep your blue eyes away from me

I'm mesmerized

Fire And Ice

Longing sits behind his eyes

Sits behind my eyes

We're like clockwork, just in sink

I wanna run and jump in his arms

Let his callused fingers

Run across my cheek

Now I'm weak. "

Olivia Bray - Fire And Ice.

Ma simteam imposibil de stapanit,nu mai puteam sa-mi controlez gesturile,respiratia,bataile nebune ale inimii.Stiam ca ma las prada unei provocari imense de pe urma careia voi regreta si totusi nu ma puteam opune..

Atingerile lui pareau sa fie ireale,stia cum sa ma mangaie,cum sa ma atinga,cum sa ma faca sa innebunesc in bratele lui.

Sarutandu-ma de parca buzele mele erau aerul de care avea nevoie pentru a respira,isi vara mana pe sub camasa mea urcand pana la ceafa si coborand usor mangaindu-ma cu buricele degetelor ii prind brusc mana si incerc sa-i refuz orice alta atingere sau tentativa de a ma atrage iar in cercul vicios in care sta si dregandu-mi vocea ridic tonul incepand ca de fiecare data cand sunt pusa in situatii sub presiune sa fac o criza de nervi.

- M-am intrebat de prea multe ori in minte dar de data asta as vrea sa auzi intrebarea si sa-mi raspunzi cat se poate de sincer!Ce e in neregula cu tine?!

Incercand sa-mi potolesc pulsul inimii si respiratia sacadata acesta ma privea impasibil si tacut,parca incercand sa se abtina din a mai face ceva necugetat.

- Ok,nu-mi raspunde dar macar asculta-ma.Nici macar nu ne cunoastem sau cel putin nu destul de personal incat sa facem asta.A fost o greseala ce s-a intamplat atunci cand ne-am intalnit prima oara dar as vrea foarte mult sa ma lasi in pace,sa-ti vezi de viata ta de CEO si sa ma lasi si pe mine sa-mi vad de a mea.Ridic mainile teatral in aer domolindu-mi treptat glasul care rasuna asurzitor in ingusta incapere iar el nu facea nimic altceva decat sa ma priveasca confuz si cu o miscare brusca,a scos cheia din panoul liftului lasandu-l sa coboare la parter fara sa intrerupa contactul vizual dintre noi.

Ajungand la parter imi apuca mijlocul cu mana dreapta si ma conduce spre turnicheti facand semn unui barbat solid si inalt pentru a se indrepta spre noi.

- Kevin,du-o pe domnisoara Cromwell acasa,te rog.Raspunde acesta cu un ton care mi-a dat atatia fiori incat nici n-am mai stat pe ganduri,tot ce voiam era sa ajung acasa.

***

Imediat ce mi se deschisese laptopul deschid Skype-ul si vazand ca si Caroline e online apas pe apelare si-mi deschid camera WEB.

- Ola,estas vivo hombre?O intreb eu cu o urma de amuzament in glas,chiar imi era dor de Caroline si simteam nevoia sa vorbesc cu ea mai mult ca niciodata.

- Han,Doame cat ma bucur ca m-ai sunat,te-as fi sunat si eu dar nu mi-am vazut capul de treaba de cand am ajuns aici la Seattle.Ce prostii ai mai facut?

- De ce trebuie sa fii mereu atat de pesimista?Raspund cu o voce usor ofensata si dezamagita.Bine,de fapt..

- Stiam eu.Hannah Cromwell,scuipa tot.Adica ma rog,stii tu la ce ma refer!

- M-am intalnit iar cu barbatul cu care m-am culcat in noaptea aia dupa ce am plecat de la bar.Si..o sa sune ciudat dar el este proprietarul cladirii in care lucrez,e putred de bogat si al dracului de sexy.Asta nu e tot..azi cand am plecat de la birou eram doar eu cu el in lift si era sa fac aceeasi greseala a 2a oara..

Căi greșiteWhere stories live. Discover now