Capitolul 9 - Go

1.6K 97 7
                                    

"I've got nothing to hide

I've got nothing at all

You with all of the answers

Leave me alone. "

Meg Myers - Go

Privindu-ma confuz si putin iritat de refuzul meu categoric incepe sa-si slabeasca nodul cravatei dand instant impresia ca o facuse din cauza faptului ca se saturase sa fiu contra a tot ce scotea pe gura.

- Vrei sa abordez acelasi stil necuviincios din nou?Ma intreaba cu o calmitate care puteam simti evident ca era la limita.

Nu stiu de ce imi pasa de fapt si de drept de reactiile lui.Am decis ca nu mai avea rost sa ma intind la vreo alta scena de circ si iesind furtunos din masina,il imbrancesc intentionat cu umarul stang dand sa traversez pentru a ajunge la statia de taxiuri din partea cealalta a bulevardului dar cand sa mai fac si al doilea pas de la contactul pe care l-a avut umarul meu cu al sau,imi simt bratul drept infasurat intr-o stransoare inconfortabila.

- Da-mi drumul,Yan.Replic cu o voce sunducoasa atintindu-l cu o privire tracasata,chiar nu mai aveam intentia sa mai duc asta pana la capat.Intalnirea mea cu el a fost una total smintita.Ar fi trebuit sa refuz din prima clipa in care am vazut ca are intentia sa dea nastere unei legaturi fie ea nesimnificativa intre noi.

Mana lui inca imi imobiliza bratul intr-o stransoare ferma facandu-ma sa icnesc scurt insa ma smucesc imediat si-mi continui drumul spre taxi dar esuez deplorabil cand imi insfaca iar bratul si ma intoarce spre el subit,lovindu-ma de pieptul sau modelat in asa fel incat putea sa te faca sa-ti pierzi controlul asupra oricarei parti din corpul tau inclusiv al mintii la atingerea lui.

- Te asigur ca daca nu-mi vei da drumul in urmatoarea secunda consecintele tale vor vi apocaliptice,continui deja exasperata de impotrivirea lui.

- De ce vrei sa pleci?Ma-ntreaba acesta confuz si la fel de iritat ca mai devremel,probabil mai iritat decat atunci.

- Ai nevoie de un masterat in psihologie pentru a deduce motivul?Nu am de gand sa comit o alta greseala culcandu-ma cu tine,Fields.

"Sau poate..",imediat ce mintea-mi face contact cu trupul imi reconsider alternativa din minte excluzand-o in totalitate."Idioato.",imi zic in gand dezamagita de propria judecata.Trebuia sa iau in considerare faptul ca barbatul asta avea sa ma faca sa-mi iau campii in prezenta lui incercand sa nu mai caut tangente cu el,era clar ca trebuia sa stam la mii de kilometrii departare pentru ca aceasta incercare sa se transforme intr-o reusita.

Privindu-ma atent si incercand parca din greu sa-si tina in frau gesturile necugetate ma socheaza cand acesta isi tranteste cu foame buzele de ale mele sarutandu-ma de parca ar fi ultima oara.Nu apuc sa protestez cand mintea imi ingheata instant si imbratisez,parca nerabdatoare,senzatia de placere si tandrete care ma cuprinde odata ce ii simt dintii pe buza mea inferioara.Continuand asa un timp indelungat,exact in momentul in care si-a desprins buzele de ale mele pentru o gura mare de aer m-am trezit instant la realitate constientizand fapta pe care o comisesem.

"Ce amuzant",rasuna voccea din mintea mea.Probabil doar din perspectiva ei pentru ca sincer,pe mine ma infioara.Mi-am impus din clipa in care am iesit pe usa Penth House-ul lui sa incerc sa uit de existenta sa.Insa am dat gres.Dupa acest sarut mi-am dat seama ca nu imi va fi usor sa-l uit.Dar asta aveam de gand sa fac.Avand ochii mariti de soc si de faptul ca eu nu avusesem nici macar o tentativa infima de a face acest lucru simt cum o furie imi cuprinde trupul si imaginea palmei mele pe chipul sau nu inceteaza sa persiste in mintea mea tentandu-ma s-o transform in realitate.

- Daca te mai apropii de mine iti jur ca o sa incep sa tai parti din tine pe care crede-ma ca ti-ai dori sa le pastrezi,raspund pe un ton irascibil fortandu-mi ultimul strop de control sa se regenereze la cantitatea normala,nu stiu de ce sunt in stare sa fac,cert este ca ar fi meritat un sut intre picioare,cel putin.Chiar credea ca aducandu-ma aici o sa accept sa mi-o traga?Are creierul cat o nuca,sau ce?

Căi greșiteUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum