FNaF'ın gerçek TEORİLERİ

4.5K 42 49
                                    

selam! Daha önceden büyük teoriler adında bir bölüm yazmıştım şimdi o bölümdeki birkaç teorinin üzerinden geçtim ve bazılarını doğruladım.

Üzerinden geçilen teori 2 tane animatronic var: Aslında 2 tane animatronic var dediğim biraz doğru biraz yanlış.Fnaf 1ve 2 dekiler aynı olabilir ama phantomlar farklı. Phantomlar gaz. Gaz oldukları için biz hayal görüyoruz ve tabikide ventilatiyonu yani havalandırma sistemini bozuyorlar. Boşuna bir phantom atladığında ventilationu düzeltmek zorunda kalmıyoruz.Bu yüzden phantomlar saldırdığında etraf beyazlaşıyor ve nefes nefese kalıyoruz.Ayrıca yetmedi phantomlar camerada da gözükmüyor. Freddy'yi sorarsanız freddy de gaz önümüzde yürüyor.Peki ya puppet e ne demeli? Bize saldıran puppette gaz ama gerçeği hala duruyor.Gerçeğine dikkat ettiyseniz cam8 de sağ tarafta duruyor ve bu yüzden cam8 e bakınca saldırıyor.Ve Marionetti cam 8 de gözükünce 2 tane olmuş oluyor. Biri koridorda olup biride sağda duruyor yani bir marionette gaz oluyor.

Yeni teoriler

1) Hepimiz fnaf 3 teki güvenlikçiği merak ediyorsunuzdur. Fnaf_1987_fans'ın dediğine göre biz (fnaf 3teki güvenlikçi) küçükken pizzacıdaydık. Ve animatronicler bizi eğlendiriyordu. Şimdide kendi teorime geçelim. Aslında bu gayet doğru biz küçükken pizzacıda animatroniclerle eğleniyorduk. O kadar eğlendikki onlarla birlikte olduğumuz resimleri çizmeye başladık. Ve animatronicleri o kadar sevdikki fnaf 3 te güvenlikçi olduk. Okadar animatroniclere bağlanmıştık ki fnaf 3 te gaz sayesinde animatronicleri görüyorduk. Farkettiyseniz fnaf 1 de ofisimizde resimler var ve orda bir çocuğun üstünde''me'' yazıyor. Aynı resimleri cam 2a dada görebilirsiniz. Bu da demek oluyor ki üstünde ''me'' yazan çocuk fnaf 3 teki güvenlikçi.Yanlış okumadınız fnaf 3 teki güvenlikçi.

Peki ya neden diğer güvenlikçiler olamaz?cevabı çok basit: me=ben ing. çeviri

1)mike olamaz çünkü mike zaten springtrap'ın içinde

2)jeremy de olamaz jeremy'nin 60 yaşında güvenlikçi olacak hali yok.

3)Fritz de olamaz fritz zaten golden freddy tarafından öldürüldü.

O yeni güvenlikçinin genç biri olması lazımdı zaten. fnaf 3, fnaf 2 den 30 yıl sonra gerçekleştiğine göre diğer nöbetçilerin 50-60 yaşlarında olması lazım ve hiçbir güvenlikçi 50-60 yaşında güvenlikçi olamaz.Ama malesef fnaf 3 teki güvenlikçinin adı belli değil.

2) Fnaf 3 te yeni bir telephone guy var: fnaf 3 te yeni bir phone guy var ve adı eski phone guyla karışmasın diye adı telephone dude. Telephone dude'nin konuşmaları ses kaydı değildir.Çünkü telephone dude bizi sadece 2.gecede arar ve şöyle der ''yeni ses kayıtları bulundu dostum'' ve sonra bizi tekrardan eski tg arar.Buda demek oluyor ki eski tg nin konuşmaları ses kaydı ama sadece fnaf 3 te.Fnaf 3 te ses kaydı olur çünkü phone guy fnaf 1 de 4.gecede öldü.

3) Bite of 87 aslında fnaf 2 de gerçekleşti: Çoğu video bite of 87 videosunda foxy'yi pirate cove'da gösterir.Ama fnaf 2 de gerçekleşti.Hemde bir doğumgünü partysinde. fnaf 2 de 6.gecede phone guy bize ''yarın son bir doğumgünü partysi daha da var ve yarın sen sabah nöbetçisi olucaksın der''

İşte o doğumgünü party'sinde bite of 87 gerçekleşir. Bu yüzden pizzacı kapanmak zorunda kalır ve 6.geceyi bitirdiğimizde çıkan gazetede ''pizzacı kapanıyor''der. bite of 87 cumartesi günü gerçekleşmiştir. 6.gece aslında cuma günüdür.

4) Puppet planlı saldırıda öldü: Puppet planlı saldırıda öldü. Ve hepimizin bildiği gibi pink guy öldürdü.Puppet odaya girmek istiyordu çünkü orada çocuğu vardı.Freddy onlara kek veriyordu Its been so long tada görüldüğü gibi freddy'nin içinden purple guy çıkıyordu.Puppetin olduğu minigameste freddy'nin içinde purple guy vardı hatırladıysanız freddy nin kostümü çalınmıştı.Çocukları purple guy öldürüp, pink guy da marionette yi öldürdü bu da bir planlı saldırı oluyor.Bu yüzden de marionetteye müzik kutusu sarmamız lazım. Yoksa sinirinden bizi öldürüyor.

Şuanlık bu kadar teori yeter sanırım. Görüşürüz.

Five Nights At Freddy's taktikleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin