"Ama felaketlerle dolu bir tablodan bir iyilik doğacaksa, bunları sunuyor olmaktan pişmanlık duyulabilir mi?" - Marquis de Sadr
ardından bırakılan şaheserler'in hikayeleri ve belki de ilk görüşte fark edilmeyen ayrıntılarını anlatacağım.
“İyi bir insansın, ama komik oluyorsun. Bir parçacık yakınlık gösteriyorlar sana, hayatını bağışlamışlar gibi teşekkür ediyorsun onlara” ( Budala, Fyodor Dostoyevski)
🎨 Truth Coming Out of Her Well- Kuyudan Çıkan Gerçek
Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Hikaye Yalan ile gerçek arasında geçer: Yalan binbir numara ile kuyuda yüzmeye ikna ettiği Gerçek’ten önce kuyudan çıkarak, Gerçek’in güzel kıyafetlerini çalar ve halkın içinde kaybolur. Kıyafetsiz kalan Gerçek kuyunun diplerinde utancından dışarı çıkamazken; Yalan, Gerçek’in kıyafetleri ile insanları aldatmaya başlamıştır bile Çıplak Gerçek ise herkesten kaçan, ayıplanan biridir artık!