Cadı Avcıları

227 20 2
                                    

''Kai'nin başı dertte.Cadı avcıları.''

Sehun duyduklarıyla şaşkına dönmüştü. Daha cadılara alışamamamışken cadı avcıları da nerden çıktı diye düşünmüştü.

Ama Luhan ondan daha da telaşlıydı. Bir şeyler ters gidiyordu ve Sehun bunu düzletmeliydi. Nedenini bilmese de yapmalıydı.

''Luhan sakin ol ve en başından neler olduğunu anlat.''

''Cadı avcıları , bireysel gücü yüzünden Kai'yi kaçırmış.'' Luhan hala sesi titrerken Sehun'un sorusunu dinledi.

''Neden sadece o? Sonuçta senin ve Kris'in de bireysel gücü var.''

''Sana yanlışıkla attığım mesajı hatırlıyor musun?'' Luhan açıklamaya başladığında Sehun onu onaylarcasına başnı salladı.

''Son üyenin sen olduğunu kendi bireysel gücüm sayesinde anladım. Doğaüstü her varlığın ne olduğunu anlayabiliyorum.''

''Bu iyi bir şey olsa gerek.'' Sehun sözünden sonra devam etmesi için Luhan'a izin verdi.

''Öyle fakat Kai'nin gücü cadı avcılarının işine daha çok yarar. Ayrıca bizim bireysel gücümüz olduğundan haberleri yok.''

''Nasıl yani?''

''Sana attığım mesajdan sonra antreman için ormana gitmiştik. Kai bireysel gücünü daha yeni kazanmıştı bu yüzden en fazla o çalıştı. Biz Kai'yi bekleyip kendi aramızda konuşurken cadı avcıları bizi duydu ve küçük bir çatışmadan sonra geri döneceklerini söylediler ve şu anda da öyle yapıyorlar.''

''Peki Kai'nin bireysel gücü ne?''

''Herhangi biriyle fiziksel olarak bağ kurduktan sonra büyü için kelimeleri söylediğinde o kişinin geleceğini görüyo. Aynı zamanda Kai isterse bağ kurduğu kişiyede gösterebiliyor. Fakat çok zorlanırsa hayatını kaybetme ihtimali var. Zaten bir kişinin geleceğine bakması bile bayılmasına yetiyor. Gücünü yeni kazandığından daha geliştiremedi nereye kadar ilerleyebilir kesinleşmedi.'' Luhan'ın yaptığı açıklama Sehun'a yeterli gelmişti. Şimdi ise tek düşündüğü bir an önce Kai'yi kurtarabilmekti.

''Daha ne bekliyoruz gidelim.''

''Emin misin Sehun ? Sende-''

''Evet Luhan. Siz yardım ederken olduğum yerde duramam. Belki bir işe yarayabilirim.'' Sehun zor da olsa Luhan'ı ikna ettiğinde inanamasa da cadı olmaya başlamıştı. Sehun çoktan içindeki karanlığı uyandırmıştı.


****************************


Sığınağa gittiklerinde herkes Chanyeol'un başında toplanmıştı. Sehun ve Luhan sonunda geldiklerini belli ettiklerinde aceleyle Chanyeol'e baktılar. Yaralıydı ve kötü görünüyordu.

''Kai'yi kaçırmaya çalışırlarken bende yanındaydım.'' Chanyeol soracakları tahmin ettiğinde kısa bir cevap vermişti. Bir kaç konuşmanın ardındaysa onlara gerekli olan en önemli şeyi yapmaya karar verdiler.

''Beni bayılttıklarında kendi aralarında konuşuyorlardı. Onları duyabiliyordum. Okulun arkasındaki depoda saklanıyorlar.'' Chanyeol'un duyduğu bilgi sayesinde işleri kolaylaşırken Luhan araya girmişti.

''Plan nedir?''

''Sehun sen zor durumda kalırsak bize yardım edeceksin. Geri kalanlarsa benimle benimle gelsin.!'' herkes Kris'in dediklerini harfiyen yerine getirdi.

Okula vardıklarında Sehun gözcülük için yerini aldığında Chanyeol ve Luhan da ek destek olarak bir yere saklandılar. Baekhyun ve Kris ise çoktan deponun girişinde yer almışlardı.

Dark MagicWhere stories live. Discover now