17.Bölüm

640 63 3
                                    

VOTE VE YORUMLARI UNUTMAYIN İYİ OKUMALAR!

Sehun kaç gündür birisini becermediği için Kai'nin yakınlığında etkilendiğini düşündü.Kai'yle hala çok yakın duruyordu.Bu tehlikeliydi.Sehun geri adım atıp "ne oldu Do sana yetmedi" dedi tek kaşını kaldırıp kaiye baktı.

Kai bir adım daha atıp yaklaştı "Do ne olduğunu bilmediğimi mi sanıyorsun" dedi sıcak nefesini Sehunun suratına üfledi.Sehun biraz gerildi.

"Şuanda nerde olduğunuda biliyorsun o zaman"

"Evet biliyorum bu gün onu ziyaret ettiğinide biliyorum."dedi.Sehun yutkudu nasıl bilebilirdiki."Bunu nerden biliyosun beni takipmi ettiriyorsun" dedi ellerini yumruk yapıp.

Kai alaylı bir gülümseme atıp"Belki ediyorum belki etmiyorumdur emin ol benim bilmediğim hiç bir şey yok."dedi.

Kai gittikçe daha çok yaklaşıyordu Sehuna.Kai"Do'ya yaptıkların beni etkiledi ufaklık"dedi sırıtıp geri çekildi.

Sehun rahat bir nefes verip kaşlarını çattı." Bana bir daha ufaklık deme"diye tısladı."Bu halin çok ateşli ufaklık." diyip piç smile attı.

Sehun göz devirip ayağa kalktı insanlara çarpa çarpa bardan hızlıca çıktı.Arabasına doğru yürümeye başladı.Kai kendisinden bile tuhaftı.Düşünürken Sehun kolundaki elle çekilip arkasına bir anda döndü Kaiyle vücudları yapışmıştı.

"Ben git demeden bir yere gidemezsin ufaklık."diyip dudaklarına yapıştı açlıkla dudaklarını sömürüyordu bu çok tuhafta Sehun ilkez bu kadar heyecanlanmıştı.

Kai ilkez birisinin peşinden koşmuştu.Cennetle Cehennemin ortasında kalmışlardı ikiside, biliyordu Cennete gidemiceklerini bu yasak elmanın tadına bakmak ayaklarını yerden kesiyordu.Tabikide bu da bitecekti.Cehennem onlar için vardı.

Sehunda karşılık vermeye başlamıştı.Birbirini tamamlıyorlardı.İkisininde kalbi fazlasıyla hızlı atıyordu.Nefes almak için ayrıldılar.Nefes nefese birbirlerinin suratlarını incelediler.

Sehun"Bir daha ben izin vermeden bana dokunma"dedi sert olmaya çalışarak hemen Kainin etkisinden kurtulmalıydı.Ne kadar olmuştu kalpleri bu kadar hızlı atmayalı.

Sehun Kaiden ayrılıp arabasına yürüdü sarhoş gibiydi.Kai ardından bağırıp "Bir dahakine öptüğümde uyarırım ufaklık" dedi.

Ne yani bir dahamı öpücekti. Sehun oradan çabuk ayrılmalıydı. Kai Sehunun arkasından baka kaldı.Belki dedi içinden istediği ondaydı. Sırıtıp giden arabanın arkasından baktı.

Sehun eve geldiğinde hala dalgındı.Chanyeol Sehunun davranışları tuhaf bulmuş ve endişelenmişti.

Sehunun yanına gidip"Dostum bir şey mi oldu" dedi Sehun bir anda irkilip yanındaki bedene baktı ne ara buraya oturmuştu.Chanyeola anlatabilirdi."Kai beni öptü"dedi mırındanarak sesizce.Chanyeol duymuştu şaşırmıştı.

Kai den bunu beklemezdi Sehunun verdiği tepkiyi hiç beklemezdi.Sehun suratını Chanyeola dönüp "Kalbim çok hızlı attı nefes alamadım bir an. Hastalanıyormuyum chanyeol?"dedi dudaklarını büzerek Sehunun yanaklarını sıkma hissini bastırdı Chan.

Sehuna bakıp iç geçirdi."Sen aşık oluyorsun Sehun."

Sehun bir anda ayağa kalkıp "Ben kaiye hahahaha bu çok komik Chanyeol sanırım midem bulanmıştır yada bilmiyorum belkide hastayım"hızlıca söyleyip odasına çıkarken Chanyeol Sehunun istediği cevabı verdi "yada hastasın"Kendisi bulmalıydı cevabı.

Hasta olmadığını ikiside çok iyi biliyordu.Chanyeol acımasız arkadaşını ilkez böyle görüyordu.Kai inanılmaz bir çocuk olmalıydı Sehunun taş kalbini kırmıştı.

Kai eve gittiğinde Chenin dırdırını çekiyordu ondan izin almadan dövme yaptırmasına kızıyordu.Kai ona boş boş bakıp kafa sallıyordu.Chen Kai birşeyler olduğunu anlamıştı.Kai birden konuşmaya başlayıp "Suho öptüğünde neler hissetin Chen"dedi.Dikkatli şekilde Chenin ne diyiceğini bekledi emin olmalıydı.Chen bu tuhaf soru karşısında afalladı bizim hissiz çocuk aşkla ilgili bir şey sormuştu.

Chen ciddi bir şekilde "Bir daha öpmek istiyorsun elimde olsa suhoyla dudaklarım yapışık yaşarım."dedi ve sırıttı.Kai kafasını salladı."birşey mi oldu dostum"dedi endişeli sesiyle.Kai böyle sorular sormazdı.

Chene dönüp sırıttı "aşık oldum dostum."Chen şoka girmişti bu çok ilginçti.

Kai bunu çok heyecanlı söylemişti. "kim " dedi merakla.Kai ayağa kalkıp işaret parmağını dudağına değdirdi.Göz kırpıp "Bu bir sır" diyip odasına çıktı.

Sabah okula gitmek için erkenden kalktı Sehun tuhaf şekilde aynanın karşısına geçip kendini inceledi.Uzun bir hazırlık sürecini bitirip aşağı indi Chanyeolu süzdü "sen nereye "dedi Sehun .Chanyeol sırıtıp"seni okula bırakıcam bu günlerde çok dalgınsın." dedi.

Sehun tek kaşını kaldırıp "baeki görmeye gidiyorsun yani"dedi.Chanyeol kızarmıştı bizim koca oğlan kızarmıştı.

Sehun kahkaha atmaya başladı.Chanyeol elindeki mutfak bezini atıp."yaa kes sesini"diye tısladı.

"ooo çok korktum koco oğlan çabuk ol ve beni okula bırak ben bugünlerde çok dalgınım " vurgulayarak söyleyip gülüp yürümeye devam etti.

Kai sabaha kadar işkence odasındaydı adamlarından biri malını çalmıştı.Afedilemezdi.Tabikide adamı hemen yakalamıştı.

Sabaha kadar türlü türlü işkenceler etti adama.Sabaha karşı adam ölmüştü son darbeyle ölmemesi beklenemezdi.Kafasının farklı noktalarına çivi çakmıştı.

Boş durmayıp Sehunla ilgili herşeyi araştırmıştı.Onu tanımak istiyordu.Aslında sadece onu istiyordu.

SOĞUKWhere stories live. Discover now