(Z.E) 22. bölüm

8.6K 307 19
                                    

YAZARIN AĞIZINDAN

Artık evlenmişleri ...mutlu olacaklardı değil mi ? yada birşey yüzünden ayrılacaklardı ... kim bilebilir ki? Belkide çocukları olur bir ,iki, üç kim bilebilir ki ? Bu çocuklar mutlu olacak değil mi ? Şimdi ise balayına gidecekler neler olacak ? Balayında neler yapacaklar sjsjj ;)

CEMRE'NİN AĞIZINDAN

O kadar çok güzel bir gündü ki . Sonunda Emre benim olmuştu. Tamamen benimdi . Emre'yle arabaya bindik ve ilerledik. En son herkes bizi alkışlamıştı ve arabaya gülerek ilerlemiştik . Şuan işte o an arabadaydık. Ah şuan balayına gidiyorduk ...nereye gidecektik ? Emre'ye bakıp sırıttım.

'' nereye .. ıhmm kocacığım '' dedim ve ona baktım. Bana şaşkın bir ifadeyle baktı. Ne bakıyon sen ?

'' hımm buna alışmalıyım '' dedi ve sırıttı sonradan '' bildiğim çok güzel bir tatil yeri var oraya gidiyoruz balayını orada yapacağız beş gün kalacağız '' dedi ve göz kırptı . Tamam şuan tırsmıştım. Her şeyi anlarımda o sondaki göz kırpmada neyin nesiydi? Korkutmuştu. Beni orada neler yapacaktı bana ... hıh yoks... tamam tamam... sustum. Ona çakma bir gülüş sergileyip cama kafamı yasladım. Hala gelinlikliydim ve çok sıcaktı. İçim pişmişti. Gelinlikle uğraşırken Emre arabayı durdurdu ve bana baktı. Ona şaşkınca bakıp'' ne oldu niye durdun '' diye sordum.

'' ilk önce şu giysilerden kurtulalım '' dediğin de gülümseyip '' olur '' dedim

''Hımm... bildiğim bir benzinci vardı orada durup değişebiliriz '' dediğin de kafa sallayıp camdan dışarıya baktım.

'' yolumuz uzun rahat etmemiz lazım '' dedi ve arabayı tekrar çalıştırıp sürmeye başladı . Oflayıp camdan dışarı baktım. Şuan çok korkuyordum. Yaz tatilinde neler yapacaktık onu merak ediyordum . Birden düşüncelere daldım .

'' durma emre devam et ! '' diye bağırıyordum . Emre üstümdeydi. Dudağına yapışmıştım ellerini belime sarmıştı . Artık dayanamıyordum . Emre benimdi. O yüzden kendimi ona verebilirdim . Sonsuza kadar verebilirdim . Emre'nin üstüne ben çıkıp sırıtmaya başladım ve üstünü çıkardım oda benimkini çıkarmıştı yarı çıplak halde öpüşüyorduk...''

'' cemre '' diye seslendi biri Ah güp güzel hayalimi batırdın Emre ! . '' geldik '' dedi ve bana baktı.

'' ta... tamam '' dedim ve arabadan inmeye çalıştım . Ah ne görmüştüm öyle. Emre sırıtıp arabadan indi ve benim inmeme yardım etti . Ellerinden tuttum ve beni çekti . Bagajdan bir poşet çıkarıp birini bana verdi ve diğerini kendisi aldı benzin yerinin içine girip lavaboya gittik. Çalışanların hepsi bana bakıyordu. Ne bir yerim mi açıktı vücudumu süzdüm ... yoo hiçbir yerimde... ah doğruya aptal Cemre gelinlik ! gelinlik ! . Emre herkese selam verip lavaboya girdi . Erkeklerin tuvaletiydi. Bende kızlarınkine girip kapıyı kilitledim. Tam ortaya geçip aynadan kendime baktım . Oflayıp gelinliği çıkarmaya çalıştım olmuyordu.... arkadaki bağına ulaşamıyordum . Birden kapı çaldı . Ben kitlememişmiydim burayı ?

'' kimsin ! '' diye bağırdım korkuyla.

'' benim Emre '' dediğin de rahatladım. Emre'ydi kapıya yaklaşıp kiliti açtım ve içeriye girmesini söyledim. Bana şaşkınca bakıp sırıttı.

'' daha giyinemedin mi? '' Onu süzdüm. Ne ara giyinmişti bu çocuk ! arkamı gösterip sırıttım.

'' aç şunu '' dedim bana yaklaşıp arkamı elledi ve açtı .

'' tamam şimdi çıkabilirsin '' dedim ve sırıttım. Seni gidi sapık ! .

'' buradada kalabilirim '' dedi ve bu sefer o ünlü sırıtmasını yaptı . Ona dil çıkarıp sırıttım. Sapıktı işte.

...ZORLA EVLİLİK ...(1) ♣ (Düzenlenmekte)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin