(Z.E ) 61.bölüm

3.8K 149 12
                                    

Bu bölümü melike , besime ve büşrama adıyorum :) Seviyorum sizi canlar <3

Arkadaşlar video koydum. hikayeme sonunda video yapabildim. olmadı farkındayım ama elimden bu kadar geliyor . yapamıyorum yarappiğmmm !!

YAPAMADIĞIM İÇİN SUÇLAYAMAZSINIZ YANİ .d

Bana sorular yöneltmesi kafamı şişirmişti. Ah ben bu Merve'nin bu kadar dedikoducu olduğunu bilmiyordum bile . Öğrendiğim iyi oldu aslında . '' içeceğini bitirdiğine göre sana soru sorabilirim ? '' Gözlerimi devirerek başka tarafa baktım. Ah başım ağırıyordu . Ona yalvarışlı bakışlar attım '' lütfen sus... başım ağırdı cidden '' Kaşlarını çatarak pipetiyle uğraşmaya başladı. İnanmayacaksınız ama çaydan sonra  limonata içmişti . Ben bu kızı anlamıyorum . Nasıl bir boğaz vardı bunda ? Hem sıcak hem soğuk üst üste ? . Arkadaşlarım harika , canım arkadaşlarım benim . Öksürmeye başladığım da gözlerimi büyüterek Merve'ye baktım.

'' lavaboya gidip geleceğim ''

Hızla ayağa kalkıp arkamda şaşkın bir ifade bırakarak lavaboya doğru ilerledim . Buna ilerlemek değil resmen abanıyordum tuvalete . Ah sancılarım çoğalıyordu. Bu sancılar diğerlerinden de fazlaydı. Emre'ye söylersem endişelenirdi. Onu endişelendirmek hiç istemiyordum. Aynadan kendime baktığım da soluyordum. Nefes alamıyordum. Grip mi diye geçirdim içimden sonradan haklı bulup aynaya baktım. Sanki ölü gibi bir halim vardı . Neyim vardı benim ? Çiftlikten beri böyleydi . Ah bebeği doğurmak istiyordum sadece 3 ay kalmıştı . Biraz dayanmalıyım.. dayanmalısın .. Şimdi çıkamazsın melek... Lütfen dayan ..

Aynaya bakmayı bırakıp karnımı tuttum. Sonradan kuscağımı anlayıp lavabonun içine girdim. Klozete eğildim ve çıkmasını bekledim. Böğürdükten sonra çok , çok fazla su çıkmıştı. Ne içtim ben ? Ah bir daha yemek yemeyeceğim. Şaka şaka yiyeceğim de ... az yiyeceğim. Zaten şişko bir şeye dönüştüm. Tamam fazla şişmemiştim . Şişko olmayı kim ister ki ? Merve şişko olsa neler yapardı... düşünmek istemiyorum. Ay (!) Sakın düşünmeyin . Kafamı sallayarak kendime geldim. Musluğa ilerleyip elimi yıkadıktan sonra yandan şu peçete çıkaran makinadan peçeteyi çıkarmaya çalıştım. Parmağımı içine soksam da olmuyordu. Elimi önüne koyup açılması gerektiğini biliyorum. Ama bozuktu ... ya da içinde selpak yoktu. Bende üstüme sildim. Lavaboya 2 kız gelince bende dışarıya çıktım. Merve'nin yanına ilerleyip oturdum . Limonatayı da bitirmişti. Ah o kadar çok şey yiyor ve kilo almıyor . Ne şanslı bir şey ya ? Ben yesem nasıl kilolar alırım. Şuan ayı gibiyim zaten . Şükür ki Emre var ... o beni hiç bırakmaz. Tipsize dönüşsem de ! "Gidelim mi ?"

Merve kafa sallayıp cüzdanını çıkardı ve içtiğimiz şeylerin parasını ödedi. Ayağa kalktık ve kafeden çıktık. Başım dönüyordu. Uyusam mı ? Diye düşündüm. Karnımdakini taşımak zordu zaten birde üstüne kendim. Başım dönerdi tabi . Canım karpuz çekti ? Emre'ye desem alır mı ? Telefona bakıp Emre'yi tuşladım. İlk aradığım da açmadı. Kaşlarımı çatarak ikinci kez aradım. Şu çocuk beni ihmal edince sinir oluyordum. Benimle ilgilenmesini istiyordum
Başkasıyla değil . Bir arkadaşlarını özledi diye beni ihmal edemezdi . Yolda yürürken Merve durup bana baktı." Taksi çağıralım ?"

Kafa salladım ." tamam"

Yoldan geçen bir taksi aradık. Tabi bulamadık. Taksi hiç geçmiyordu . Dudak büzerek Merve'ye baktım. Gülümseyip yola tekrardan baktı. Yoldan bir tane taksi geçtiğinde hemen önüne geçti . O anda az kala ezilecekti ki taksi son anda durdu. Ah hiç korkusu yoktu bu kızın ! İçim dışıma çıkmıştı resmen ! İçinde yolcu olduğunu fark ettim . Merve'ye bağırdım. " yolcu var gel buraya ! "

Merve bana bakıp sırıttı ." sende hamilesin "

Anlamamıştım. Ne yapacaktı ? Birden taksinin kapısını açtı ve yolcu ile konuşmaya başladı. Buraya sesleri gelmiyordu . Ne diyordu acaba ? O anda Merve birinin kolunu tuttu ve taksiden çıkarttı. Kadın şaşkınca Merve'ye bakarken ben kahkaha atıyordum. Merve beni almaya geldi ve taksiye yöneldik. " kadını neden çıkardın beklerdik ya ?"

...ZORLA EVLİLİK ...(1) ♣ (Düzenlenmekte)Where stories live. Discover now