Κεφάλαιο 4

3.4K 270 6
                                    

Αφού έμεινα για πολλή ώρα στο δωμάτιο μου ξαπλωμένη ακούγοντας μουσική, αποφάσισα να ετοιμαστώ αφού η ώρα είχε πάει 6:30. Δεν είμαι από τα κορίτσια που θέλουν πάνω από δύο ώρες να ετοιμαστούν.

Αφού έβγαλα τα ρούχα που φορούσα προηγουμενως, μπήκα για ένα χαλαρωτικό ντουζ. Όταν τελείωσα, τύλιξα μία πετσέτα γύρω μου και βγήκα από το μπάνιο. Εφόσον βρήκα ρούχα από πιο πριν (ένα τζιν ψηλομεσο και μια φανέλα άσπρη), άρχισα να ντύνομαι. Έβαλα τα μπλε all star μου. Άφησα τα μαλλιά μου κάτω και στο φυσικό τους ενώ βάφτηκα πολύ ελαφρά.
Και τώρα πρέπει να αντιμετωπίσω την "οικογένεια" μου με τις συνηθισμένες ερωτήσεις π.χ. που πας; , τι ώρα θα επιστρέψεις; κ.τ.λ. Όταν πήρα την τσάντα μου κατέβηκα τα σκαλιά του σπιτιού μου και η αδελφή μου με τον μπαμπά μου κάθονταν στον καναπέ γελώντας και η μαμά μου χαμογελαστή τους έβλεπε. Όταν με πρόσεξαν σταμάτησαν την "διασκέδαση".

"Πού θα πας γλυκιά μου;" με ρώτησε ο μπαμπας μου. Τι; Ξαφνικά έγινα και γλυκιά του;

"Θα συναντήσω ένα φίλο." Τους είπα χωρίς κανένα ίχνος συναισθήματος. Η αδελφή μου άρχισε να γελάει.

"Αχαχαχ αγόρι; Εεεε όχι. Βρήκες και αγόρι; Πρόσεξε μην τον διώξεις τότε με την εμφάνιση σου γιατί ούτε για ψάρεμα δεν κανείς. " Εεε καλέ λίγα χρόνια να περάσω στην φυλακή για δολοφονία δεν είναι και κάτι.

"Ναι αγάπη μου πώς τον λένε; " Είπε η μαμά μου. Τι τους έπιασε; Τα μέλια;

"Τον λένε Harry και δεν είναι όπως τα αλλά αγόρια που ενδιαφερονται μόνο για την εμφανιση μας." Είπα απαντώντας τους θυμωμένα αλλά ξέχασα το γεγονός ότι η Αmanda είναι το κορίτσι του Harry. Ουπςς.

"Αααα μιας και είπες Harry τώρα, είπα στο αγόρι μου να έρθει να τον γνωρίσετε απόψε. " Είπε χαρούμενα. Δηλαδή θα έρθει ο Harry εδώ; Και θα με δει; Ωχχ. Και στο ραντεβού ποιος θα έρθει;

Δεν θα πάω αλλά αν μείνω εδώ θα συναντηθώ με τον Harry.

Έκανα πως κάποιος με έπαιρνε τηλεφωνο και πήγα στην άκρη υποτίθεται για να μιλήσω. Έκανα λίγα λεπτά και πήγα πάλι στο σαλόνι.

"Τελικά δεν θα πάω. "Τους είπα και ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο της Amanda.

"Σε παράτησε; Ωωωω." Είπε ειρωνικά. Αλλά το θέμα είναι γιατί οι γονείς μου δεν της λένε κάτι ενώ όταν κάνω εγώ κάτι τόσο μικρό αμέσως να μου την πουν.

"Όχι. Αρρώστησε. " είπα ψέματα. Δεν ήθελα να μείνει νικημένη. Μα ποιον κοροϊδεύω. Έχει ήδη τον Harry όλον δικό της.

Χωρίς να πουν κάτι άλλο πήγα ξανά στο δωμάτιο μου. Μετά από πολλή ώρα, Ακούω τον ήχο του κουδουνιου μας και πηγαίνω στο παράθυρο για να δω τον Harry. Ακόμη και στο σκοτάδι φαίνεται τόσο όμορφος. Ακόμα ένα χτύπημα ακούγεται στην πόρτα του δωματίου μου.

"Ναιιιι." Λέω και μπαίνει κάποιος μέσα.

"Ήρθε το αγόρι της Amanda. Πρέπει να δει τι όμορφη οικογένεια είμαστε οπότε σε ένα λεπτό να είσαι κάτω." Μου είπε αυστηρά.

"Μαμά ποιον κοροϊδεύουμε; Δεν είστε καν οικογένεια μου." Δεν με νοιάζει ας θυμώσει. Αφού είναι η πικρή αλήθεια ας την αντιμετωπίσει.

"Μην σε ξανακούσω να λες τέτοια γιατί θα τα πάρω. " φώναξε με τέτοιο τρόπο για να μην μας ακούσουν και οι άλλοι κάτω και έφυγε.

Ωραία τότε. Ας αντιμετωπίσω και εγώ αυτήν την πικρή αλήθεια.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Το τελευταίο αυτή την εβδομάδα. Το επόμενο την άλλη. Ελπίζω να σας άρεσε ♥

My sister's boyfriendDonde viven las historias. Descúbrelo ahora