Ono sto mi zelimo

3.8K 193 85
                                    

UPOZORENJE...bice nekoliko pomalo eksplicitnih (SESualnih) opisa u ovom poglavlju, za vas koji ne zelite to da citate, taj deo bice odvojen zvezdicama kako biste mogli da ga preskocite.

Nikada nisam previse opisivala njihove fizicke odnose delom jer nisam zelela, a delom jer bas i ne znam da pisem takve stvari, ali sam odlucila da se, s obzirom da se knjiga blizi kraju, oprobam u ovome.

Ne zamerite ako je lose i nevesto, mozda pomalo traljavo i smesno...ovo mi je prvi pokusaj. Uzivajte! :)

—————————-

Zoi

Otvorila sam oci, dezorijentisana. Ne pamtim kada sam zadnji put ovako lepo spavala. Ni Lili ni Liam nisu bili tu, ali to nije nimalo pokvarilo moje raspolozenje. Znajuci Lili, verovatno je odvukla Liama da se igraju.

Protegla sam se, siroko se smeseci. Nisam mogla da izbacim iz glave jucerasnji dan. Kada samo pomislim da nisam htela da dodjem, sada mi je bilo izuzetno drago da jesam. Ne samo zbog toga sto sam upoznala Lili, vec i zbog toga sto me je Liam poljubio.

Sve se izdesavalo suprotno od onoga sto sam ocekivala da ce se dogoditi. Mislila sam da ce da boli kada budem videla Liama sa cerkom, ali nije. Mislila sam da necu moci da budem u njihovoj blizini, a ustvari nisam mogla da se drzim podalje od njih. Mislila sam da se Liam pomirio s tim da smo izgubili jedno drugo, ali sada znam da nikada nece moci da predje preko nas. Znala sam da osecamo isto i to mi je na neki cudan nacin pruzalo ogromnu utehu.

Izasla sam na balkon i naslonila se na zidic, gledajuci ka okeanu. Vetar je duvao i nije bilo tako toplo, pa nije bilo ni mnogo ljudi na plazi. Zagrlila sam samu sebe, jer je pocinjalo da mi bude pomalo hladno, ali mi je prijao malo sveziji vazduh, pa nisam htela da udjem.

Izgubila sam se u svojim mislima, kada sam osetila kako se njegove snazne ruke obavijaju oko mene. Nezno je spustio bradu na moje rame i poljubio me u vrat. Osetila sam vrelinu njegovih usana i dobro poznati miris njegovog parfema, zbog cega sam osetila slabost u kolenima.

''Sta to radis?'', upitala sam ga, pokusavajuci da sakrijem drhtanje u glasu.

''Ne radim nista.'', pravio se blesav.

Stajali smo tako u tisini, izgleda da nije planirao da me pusti, a ni ja to nisam htela. Zatvorila sam oci i opustila se.

''Gde je Lili?'', neobavezno sam pitala.

''Sa Niallom i Dianom, odveli su nju i Rajlija u prodavnicu igracaka. Ostali su izasli na dorucak.'', odgvorio je, kao da je znao sta sam se spremala da ga pitam.

Primetila sam da sve ovo prica sa dozom uzbudjenja u glasu, zbunio me je njegov ton. Okrenula sam se kako bih osmotrila njegovo lice, isto ono koje je retko kada izlazilo iz mojih misli, koje nisam videla godinama, ali sam ga se secala kao da se nikada nismo ni rastali.

''Zasto se smeskas?'', pitala sam.

''Mislim da je drustvo ovo isplaniralo.'', samo sam podigla obrvu i dalje ne kapirajuci, ''Dali su nam malo privatnosti, samoce. Mislim da suptilno pokusavaju nesto da nam kazu.'', nasmejao se.

''Ou.'', bilo je sve sto sam rekla kada sam skapirala o cemu prica.

Naravno da su i dalje navijali za nas. Jos od dana kada smo raskinuli, pokusavali su da nas pomire. Uveravali su Liama da ih pretnje menadzmenta nisu nimalo plasile, ali svi smo znali da su pretnje bile ozbiljne. Liam nikada ne bi mogao sebi da oprosti da upropasti momcima karijere, da upropasti Rajlijevu ili Lilinu buducnost, a ni ja ne bih mogla sebi da oprostim tako nesto. Imali smo mnogo mana, ali sebicnost nikada nije bila jedna od njih.

Srce Ne Zaboravlja (Liam Payne)Where stories live. Discover now