Bölüm 30

15.8K 735 53
                                    

BÖLÜM 30

VARSAYIM

'' Anlatılanlar doğruymuş.''

'' Sivri tırnakları var.''

'' Bu bir Titanux.''

'' Ölü bir Tinanux.''

'' Kanatları da olağanüstü bir şekilde sivri.''

'' Bu cesedi incelemeliyiz.''

Eğitmenler topluluğundan uğultular yükseliyor. Olivin bize sertçe bakıyor ve soruyor.

'' Bu canavarı nereden buldunuz?''

'' Şey..'' diye kekeliyor Turmalin. Olivin ' dan ödü kopuyor. Turmalin ' i susturup,

'' Dün gece Titan dünyasına gittik. O yaratık geri dönüşte asma trene saldırdı. Şimdide burada.'' Diye basit bir açıklama yapıyorum. Bayan Noah başta olmak üzere tüm eğitmenler panikleyen gözlerle bana bakıyor. Oysa ki sıradan bir açıklama yapmak istemiştim.

'' Ne?'' diyor bayan Noah ve anlıyorum ki açıklamam sıradan değil.

'' 5. Bölgeden dışarı çıkmanın yasak olduğunu bilmiyor musunuz siz?'' diye homurdanıyor bay Jeff . Kaslı vücuduyla bizi hırpalamaya oldukça hazır. Tüm bedeni Kupa asaletini taşıyabiliyor. Oysa benim bedenim sinek olmanın verdiği ezikliğe bile tahammül edemiyor.

'' Biliyoruz.'' Diyoruz dört cinsiyetsiz aynı anda. Akik nankörce bakıyor.

Müdür Frank vereceği cezayı düşünürcesine çenesini sıvazlıyor.

'' Oraya neden gittiniz?'' Diyor Müdür Frank. Diğer cinsiyetsizlerin konuşmasına müsaade etmiyorum. Annemden bahsedersem alacağımız ceza bir nebzede olsa azalabilir. Hatta hiç ceza almaya da biliriz. Çünkü Müdür Frank 'ın anneme karşı zafı var.

'' Annem görüş gününde 5. Bölge haricindeki diğer tüm bölgelerin Titanux'lar tarafından tehlike altında olduğunu söyledi. Merakımıza yenik düştüğümüz için özür dileriz ancak Zenon dünyasını kurtarmak için o yaratıklar hakkında bilgi toplamalıydık efendim. Bunu yapmamızı annem istedi. ''

Müdür Frank düşünmeye devam ediyor.

'' Demek Elsa bunu istedi. Hem de buradaki kuralları bilmesine rağmen. Bölge dışına çıkmanın yasak olduğunu bildiği halde... Kendi koyduğu kuralların çiğnenmesini istedi ... Ne kadar da enteresan.''

Frank yuvarlak gözlükleri ardından yüzümü inceliyor. Yalan söylediğim bu kadar belirgin olmamalı. Sesim utangaçlık ve korkunun pençesinden sıyrılıp kararlı bir hal alıyor. Yuvarlak gözlüklerini işaret parmağı ile burnunun üzerinde sürüklüyor ve gözlerini yüzüme odaklıyor.

'' Evet,efendim.'' Diyorum Müdür Frank'ın gözlerine bakarak. Kısa bir bakışma faslı nihayetinde son buluyor. Müdür Frank gözlüklerini işaret parmağı ile burnunun üzerinden geriye doğru ittirip gri pullu derimi inceliyor. Terleyen ellerimi Titanux kanıyla kaplı olan pelerinime siliyorum. Kalbim bu odadaki korku ortamına daha fazla dayanamayabilir.

Titan dünyasında ne gördünüz?'' diyor Thomas.

'' Çok kötü şeyler... '' diyor Jade yutkunarak.

'' Savaş için hazırlanıyorlar. Binlerce Titanux ' dan oluşan orduları var.'' Diyor Topaz.

'' Titan insanları neden savaşmak ister bir türlü anlamıyorum.'' Diyor Olivin. Boğazımı temizleyerek

'' Titan dünyasında tek bir Titan insanı yok. Allivenas diye devasal boyutta bir liderleri var. Liderleri tarafından yönetiliyorlar. Allivenas yerde yatan Titanux canavarının neredeyse üç katı büyüklüğünde.'' Diyorum. Tüm eğitmenler dehşetle yüzüme bakıyor. Müdür Frank'ın yüz rengi kırmızıdan beyaza dönüşüyor.

CİNSİYETSİZTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang