2-Yeniden Karşılaşma

153 8 2
                                    

Multimedia : Yaren

-Yaren'den..

Keyifle kolamı içerken sırıtarak Ceren'i izliyordum. Kimdi acaba o ? Neyse. Ceren yerden kalkıp üstünü silkeledi. Hemen koşarak yanına gittim ve sırıtarak konuşmaya başladım.

''Kimdi o yeni Romeo mu ?'' Kıpkırmızı olmuş gözleriyle bana bakmaya başladı ve fısıldayarak konuştu. ''Daha önemli bir konumuz var!'' Ürkütücü bir fısıldamaydı bu. Ama coolluğumu bozmadan cevap verdim.

''Ah ! Doğru kalçan nasıl ?'' Öfkeyle üzerime doğru yürüdü ve kovalamaya başladı. Karşından Egemen ve Cem geliyordu. Hemen koşarak arkalarına saklandım. Egemen konuşmaya başladı.

''Ne oldu yine !'' cevap vermek yerine sırıttım ve Ceren'e döndüm. Ceren iç çekerek önemli değil dercesine elini sallayarak geçiştirdi. Ama bana dönüp tek kaşını kaldırdı ve bu bizim aramızda ''Boku yedin kardeşim'' demek.

Cem bizlere döndü ve ''Hey hadi kantine gidelim'' dedi ve Egemenle yürümeye başladılar. Ceren ve ben sessiz kaldık onları dinliyorduk.

Cem , ''Of kanka taşa bak yaa.'' diyerek Egemeni dürttü.

''Hani lan nerde!''

''Yerde mal.'' diye cevap verdi Cem.

O anda kendimi tutamayıp kahkaha atmaya başladım fakat Egemen pek mutlu gözükmüyordu. Bize döndü ve ''Size bir espri yapacağım '' dedi. Ceren düşünceli halinden çıkıp ellerini göğsünde birleştirerek Egemene döndü.

Egemen Cemin yanına geçti ve karnına yumruğunu geçirdi. ''Cana geleceğine mala gelsin.''

Ceren ve ben öylece kalmışken Cem hala gülüyordu. Salak la bu çocuk. Biz yemekhaneye ilerlemeye devam ettik. Yemeklerimizi aldıktan sonra bir masa seçip oturduk. Ceren çok düşünceli gözüküyordu. Gözünün önünde parmaklarımı şaklatarak konuşmaya başladım.

''Ne o aşık mı oldun ?''

''Aşık olunca ne olacak sanki !'' diye sinirle cevap verdi.

''Anlat-'' sözümü kesen bana bir kalasın çarpıp kolamı üstüme dökmesiydi. Bir yandan oluşan lekeyi silmeye çalışırken sözlerime devam ediyordum.

''Anlatayım ne olacak.. İlk önce tanışacaksınız onu seveceksin , ona bağlanacaksın. Sevgili olacaksınız. Sonra yol evliliğe gidecek. Çocuklarınız olacak fakat o bir gün hepinizi terk edecek ! Aşk bu işte !'' diye bağırdım. Fakat Ceren beni dinlemiyor gibiydi arkadaki bir noktaya odaklanmıştı.

-Emre'den..

Kahretsin... Çarptığım kıza gidip peçete aldım tam vermeye giderken durdum ve dediklerini dinlemeye başladım.

''Anlatayım ne olacak.. İlk önce tanışacaksınız onu seveceksin , ona bağlanacaksın. Sevgili olacaksınız. Sonra yol evliliğe gidecek. Çocuklarınız olacak fakat o bir gün hepinizi terk edecek ! Aşk bu işte !'' Düşündüm tüm erkekler böyle miydi ? Bu kadar acımasız olamazdık , olmamalıydık.

Tam bunları düşünürken Yaren'in bir şeyler anlattığı arkadaşı bana bakıyordu. Fark etmişti. Gülerek oradan ayrıldım. Bir şeyler hissediyordum.. Farklı bir his. Neyse. Yemekhaneden çıkıp Aras'ı bulmaya gittim. Tam o anda kafama dank etti. Ceren değil miydi o beni fark eden kız ? Karşısında ki de Yaren olmalıydı..

Aman be banane şu Aras'ı bulmalıyım. Adımlarımı hızlandırarak etrafa baktım ve sonunda onu gördüm. Kendi kendine sırıtıyordu. Ne oldu lan buna ? Yanına gittim fakat beni fark etmedi.

İmdat kuzenim delirdi.

''Hey bana bak bu gece bara gidelim.'' dedim.

''Tamam..'' dedi. En iyisi şuna birkaç espri yapayım.

''Öhm bir adam topalmış karısıyla beraber oynamışlar'' diyerek sırıttım.Bana öyle bir bakış attı ki sanırsın ağa olmak istemiş köye gitmişim sonra orda bir erkeğe aşık olup gay olmuşum.

''Yürü sınıfa gidelim.'' dedi bıkkın bir şekilde ona ayak uydurarak ilerlemeye başladım ki karşıdan Yaren ve Ceren geldiler. Hararetli bir şekilde konuşuyorlardı. Dinlemeye çalıştım.

''Shahrukh'un filmlerinden favorim tabi ki de My name is Khan !'' diye söylendi Yaren.

''Tabii o da güzel fakat bana göre Kal ho Naa ho'' dedi Ceren. Ne zırvalıyorlardı bunlar ? Eve gidince kesinlikle bakacaktım.

-Aras'tan..

Karşıdan gelen oydu. Arkadaşıyla bir şeyler konuşuyordu. Onu izlemekten dikkatimi veremedim. Otomatikmen yavaşladım. Doğrudan yüzüne bakıyordum beni fark etmiş olacak ki göz göze geldik.

Tam yanımdan geçerken, ''Yeniden karşılaştık'' diye fısıldadım.

Duymayacağını sanmıştım fakat duydu ve cevap verdi. ''Sanırım öyle''

Selaaaam ^^ vote ve yorum yaparsanız sevinirim. :)





Benim Dünyam SensinHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin