Capitolul 1 - Hope

888 31 10
                                    

Arunc o ultima privire spre oglinda imensa din camera mea , ma privesc pentru cateva clipe , asigurandu-ma ca totul este perfect . Imi aranjez o suvita de par , dupa care merg in bucatarie .

-Buna dimineata , mamă !

O privesc pe femeia de 40 de ani cum isi intoarce privirea rece ca gheata spre mine .

-Buna dimineata . murmura ea privind repede in alta directie .

- Buna dimineata , Hope ! spune tata zambind si imi asterne un sarut pe frunte .

Ma intorc spre el zambind si il privesc cum se aseaza la masa . Trecerea anilor i-a afectat chipul frumos , insa sufletul i-a ramas tanar . Desi duce o lupta continua cu mama , incearca mereu sa ascunda certurile lor de mine . Cum sa nu il iubesti ?

- Buna dimineata , tati ! ii raspund zambindu-i .

- Cum mai merge scoala ? Sper ca totul este bine . isi ridica jucaus o spranceana facandu-ma sa zambesc .

- Bineinteles . Matei s-a trezit ? murmur lasandu-mi privirea in jos .

Matei este fratele meu mai mare , are 19 ani si reprezinta cea mai importanta problema a familiei mele . Cursele de masini , drogurile , bataile si tarfele sunt ocupatiile lui preferate .

-Nu , de vreo ora a ajuns din club , deci nu te astepta sa se trezeasca prea repede . sopteste ,iar eu incep sa regret ca l-am intrebat de fratele meu .

Arunc o privire spre telefonul meu si observ ca iubitul meu a ajuns deja in fata casei .

- Hm, eu plec , trebuie sa ajung la scoala .

- Sigur , iubito . Ne vedem deseara .

Ies din casa si intru timida in masina iubitului meu . Suntem impreuna de sase luni si pot sa spun ca avem relatia perfecta . Ne-am atasat foarte mult unul de celalat si ne este destul de greu sa stam despartiti .

- Iubito , mi-a fost asa de dor de tine ! murmura Paul si imi asterne o sarutare pe frunte .

- Si eu ti-am simtit lipsa . spun si ii mangai chipul perfect .

Se aproprie incet de buzele mele si ma saruta . Un sarut perfect , care reprezinta sentimentele noastre . Limbile noastre isi incep propriul lor dans , iar mainile lui imi mangaie fiecare particica din trup .

Se dezlipeste incet de mine , dupa care ne privim cateva secunde fara sa spunem nimic , dar el se hotaraste sa intrerupa aceasta tacere .

- Te iubesc , Hope ! sopteste si ma saruta din nou .

- Si eu te iubesc ! spun jucandu-ma cu parul sau.

○●○

- Hope ! spune Will si alearga spre mine , urmat de Chris .

Will si Chris sunt cei mai buni prieteni ai mei . Will este capitanul echipei de rugby a liceului si cel mai popular baiat , iar Chris este fratele mai mic a lui Paul , iubitul meu , dar si capitanul echipei de fotbal .

Suntem foarte greu de dezlipt , iar baieti ma protejeaza mereu , spre fericirea tatalui meu care ii adora . Sunt mereu in preajma mea si spulbera sperantele baieilor care incearca sa se atinga de mine .

Will este "rusul meu" , ii spun asa deoarece tatal sau este din Moscova , iar Will a crescut acolo pana la 15 ani cand s-a mutat aici si am devenit cei mai buni prieteni . Ii iubesc familia , desi a cunoscut doar o parte din ea , parintii si fratele sau mai mic Tyler , restul au ramas in Rusia.

Dupa imbratisari lungi si pupici ne indreptam spre restul prietenilor mei : Ralu , Kath si Peter . Suntem un grup destul de mic , dar suntem extrem de uniti.

- Hope ? imi asez privirea spre blonda din fata mea .

-Da , Maria ? o intreb plictisita stiind ca ceva rau o sa se intample .

Maria si prietena ei, Carina , incearca mereu sa imi distruga viata . Carina a incercat mereu sa ajunga in locul meu , sa ii aiba pe baieti alaturi si mai ales pe Paul .

-Voiam doar sa te salut si sa iti spun ca Paul te asteapta in laboratorul de biologie . spune scorpia .

- Of , multumesc . spun si imi indrept privrea spre Will , nu vreau sa se simta importanta .

Maria imi arunca o ultima privire de tarfa , dupa care pleaca . Ii arunc o ultima privire lui Will , dupa care plec .

Ma indrept grabita spre laboratorul de biologie , sperand sa il gasesc pe Paul . Deschid incet usa laboratorului , dar raman impietrita . Paul se saruta cu Carina , isi deschide cureaua in timp ce Carina isi da jos tricoul si sutienul , le arunca pe jos fiind urmate foarte repede de tricoul lui .

Am inceput sa tremur , iar telefonul mi-a cazut pe jos provocand un zgomot care a intrerupt momentul celor doi , facandu-i sa ma priveasca .

                                       Hope🌸

HopeWhere stories live. Discover now