hoofdstuk 38: vrijgezellenavond deel 2..

466 33 11
                                    

Hoofdstuk 38..

(Ginny's pov)

Na een hele tijd lachen en opdrachten doen ben ik een beetje aangeschoten en Angelique zat. Ze heeft constant de slappe lach. Hermelien is het minste van ons en sleurt Angelique dan de hele tijd met haar mee. Om 2 uur 's nachts krijg ik mijn laatste opdracht. "Okee.. jouw laatste opdracht is.. Uhm.. " Giechelt Angelique en Audry lacht. "Jou laatste opdracht is.. Uhm.. Wat hebben we nog niet gehad." Zegt ze en ik haal mijn schouders op. "Je kan ook ons wat geheimen enzo over je broers vertellen. Wel grappige en leuke." Zegt Hermelien en ik knik. "Goed. Kom! Dan gaan we naar mijn huis." Stel ik voor en we verdwijnselen.

Even later zitten we allemaal op mijn bed en vertel ik de grappigste dingen over mijn broers. "Een keer kwam ik de kamer van Fred en George binnen en ik zag ze dansen. Maar dan zo een slow. Dat was echt raar. Ik weet niet of ze me gezien hebben want ik kwam best wel stil hun kamer binnen maar ik ben onmiddellijk terug uit hun kamer gerend." We lachen alle vier en ik kijk op de klok. Het is al drie uur in de nacht. Morgen zal ik super grote wallen hebben. Als we uitgelachen zijn blijft het even stil en liggen we langs elkaar op bed. Niet veel later zijn Angelique en Hermelien in slaap gevallen. Ik zucht en doe ook mijn ogen dicht. Audrey doet met behulp van magie het licht uit en valt niet veel later ook in slaap. Ik probeer ook wat te slapen maar het lukt niet. Ik ben te zenuwachtig. Ik ga trouwen met Harry.. Na veel zuchten val ik toch in slaap.

(Harry's pov)

We zitten in de Lekke Ketel en drinken veel Oude Klare's jonge borrel en Mede. Alleen drink ik nog niet zo heel veel want ik wil niet al te zat worden. We vertellen dingen over vroeger. Over Ginny, Hermelien, over school, werk,... De hele avond zitten we daar en na een tijdje komen we Marcel tegen en komt hij gezellig er bij zitten. Hij vertelt over dat hij en Loena uit elkaar zijn en dat hij ondertussen met Hannah samen is. Na een hele tijd zijn ze allemaal ladderzat, iedereen behalve ik, en gaan we terug naar Ron's huis. Daar weet Ron een film op de dreuzel tv, die van Hermelien is, op te zetten en kijken we ernaar ook al waren Marcel, George, Percy en Bil zo van hoe in Merlijns Baard kan dit? Het is grappig om te zien hoe ze er naar kijken. Daarna valt iedereen in slaap. Ik ben nog de langste wakker omdat ik een tijd niet kon slapen omdat ik de hele tijd moet denken aan de trouwdag. Ik ga trouwen met Ginny. Mijn lieve, mooie Ginny. Na een tijdje val ik toch in slaap.

Heeuii..
Mijn gsm heeft nog 8% ofzoo.. En ik wou nog in een ander verhaal schrijven.. Hmm.. Ik kan al beginnen.. ;D O ja.. Ik stel ook geen vragen meer tot het volgend boek. Wacht... Kyara... Zei je volgend boek.. Ja.. Er komt nog een vervolg.. WOOP WOOP.. Jullie wouden het.. ;D

Grtjs PotterHeadK4Ever.. <3<3

When you look me in the eyes.. hinny loverstory..Where stories live. Discover now