hoofdstuk 44: Huwelijksnacht.

492 40 4
                                    

(Ginny's pov)

Iedereen maakt plezier. George haalt voor de eerste keer sinds de dood van Fred weer grappen uit. Iedereen danst met iedereen, ook al hebben ze super erge ruzie. Harry en ik ook. Rond een uur of twaalf neemt Harry me mee weg van het feest. Naar een huisje midden in een bos. Voor onze huwelijksnacht daar door te brengen. Als we daar verschijnselen pakt Harry me op. Ik lach zachtjes. "Zal ik mevrouw Potter eens even helpen." Lacht hij en ik rol met mijn ogen. "Ik kan zelf lopen hoor. Maar de mevrouw Potter klinkt wel." Ik kietel hem zachtjes in zijn nek. "Ginevra Potter. Ginny Potter. Het klinkt geweldig." Zegt hij en we lopen het huisje binnen. "Wat nu?" Vraag ik en hij glimlacht mysterieus. "plezier maken. Kies maar!" Zegt hij en ik kijk rond. Het huisje ziet er erg dreuzelachtig uit. Veel dreuzel spullen zoals, dit is hoe ik denk hoe de dreuzels het noemen, een raadio, een televizie enzoo voort. "We gaan liedjes zingen." Zeg ik opeens en hij kijkt me vragend aan. "Liedjes zingen? Op onze huwelijksnacht." Ik haal mijn schouders op. "Hebben we hier bezemstelen? Ik wil nog wat vliegen. En dan kunnen we tegelijkertijd liedjes zingen." Hij knikt en we beginnen te zoeken naar bezemstelen. We vinden er geen en dan toveren we zelf maar onze tevoorschijn.
"In de buurt van het huis blijven." Zegt Harry als ik klaar zit om op mijn bezemsteel te vertrekken. Het is nogal onhandig met een trouwjurk aan maar dat maakt me niks uit. We vliegen en zingen de hele tijd liefdesliedjes. "You stole my cauldron but you can't have my heart-!" "I will ALWAYS love you!-" "-O is for the only one is see!-" Na een hele tijd gaan we weer terug naar binnen. "En nu?" Vraag ik en Harry lacht. "Ik weet wel iets." Hij glimlacht gemeen en ik lach. "Je krijgt me toch niet te pakken!" Roep ik en ren dan lachend de trap op. "O ja zeker, Mevrouw Potter!" Hij rent achter me aan. Als ik de eerste deue die ik zie open doe zie ik dat het de slaapkamer is. Perfect. Ik loop naar het bed toe en laat me vallen. "Waar blijf je, meneer Potter?!" Roep ik keihard. "Ik ben hier." Hoor ik opeen langs me en ik schrik. Ik pak een kussen en sla hem. "Daar deed je me verschrikken." Lach ik. "Toch goed." Hij kust me. Goed.. Ik kus hem terug. Ik hou van hem. Vanaf vandaag ben ik mervouw Potter.

Heeuii..
Oo.. Trouw van Hinny gedaan. Nu nog Romione, maar dan wel minder uitgebreid. Pff.. Welk verhaal ga ik nu verder schrijven?

Grtjs PotterHeadK4Ever.. <3<3

When you look me in the eyes.. hinny loverstory..Where stories live. Discover now