Hoofdstuk 34

75 6 2
                                    

P.o.v. Anne
Het was zo ver. Vandaag zou ik mijn vader weer zien! Hoop ik dan... Nog niets is zeker... De politie heeft gezegd dat ze hem hebben gevonden in een dorpje met andere gezinnen. Het is niet zo'n dorpje zoals je die kent, maar het dorpje is omringd door een hek met stroomdraad daar op en ijzeren pinnen. In het dorpje staan huizen van hout en een rieten dak. Er was een kleine rivier die door het dorpje stroomde. De mensen die daar woonden waren allemaal ontvoerd, net zoals mijn vader. Ze werden in dat dorpje gezet en moesten daar zien te overleven. Dat was alles wat de politie ons had verteld.
Ik lag wakker in mijn bed. Ik weet niet hoe laat het was, en ik was te lui om me om te draaien en te kijken. Ik lag nu heerlijk tegen Harry aan. Ik weet niet hoe hij het voor elkaar kreeg, maar zijn borst was altijd warm. Ik voelde een hand op mijn rug die langzaam heen en weer schoof. Ik keek omhoog om te kijken of Harry wakker was en dat deed. 'Hey babe' zij de prachtige ochtendstem van Harry. (Hoor de sarcasme). 'Hey hazz' glimlachte ik. Hij drukte een zoen op mijn voorhoofd en ik gaf hem een zoen op zijn wang. 'Klaar voor vandaag?' Vroeg hij. 'Ja, ik kan niet wachten!' Glimlachte ik. 'Maar is de wekker al gegaan?' Vroeg ik. 'Ja, heb je hem niet gehoord?' Vroeg Harry. 'Nee' lachte ik. Ik sloeg de dekens van me af en stapte uit bed. Ik rekte me uit en liep naar de badkamer. Ik waste mijn gezicht om een beetje wakker te worden. Ik liep terug de slaapkamer in en zag dat Harry nog steeds in bed lag. Ik grijnsde en liep terug naar de badkamer, pakte een washandje, maakte die nat en liep daarmee terug naar de slaapkamer. Ik gooide met een mooie boog -al zeg ik het zelf- en het washandje belande vol op Harry's gezicht. 'Gatver!' Riep hij meteen. 'Het is maar water watje! Hup, opstaan!' Lachte ik. Ik liep naar de inloopkast en pakte daaruit een setje kleding. Ik trok het aan en bekeek mezelf in de spiegel.
Ik had een lange, strakke spijkerbroek aan met daarop een roze bloesje met korte mauwen. Ik pakte mijn zwarte hakken uit de kast en trok die erbij aan. Ik keurde mezelf goed en liep weer terug naar de slaapkamer. Harry liep inmiddels in alleen zijn ondergoed de badkamer uit. Ik liep de badkamer in en deed mijn haar goed en mijn make-up op. Ik liep de badkamer uit naar de inloopkast waar Harry stond. 'Ik ga alvast ontbijt maken! Neem jij zo Stacie en James mee naar beneden?' Zonder op antwoord te wachten liep ik de kamer uit. Ik liep de trap af naar de keuken. Ik pakte een zak brood uit de la en begon wat broodjes te smeren.
Na ongeveer 10 minuten kwam Harry aangekleed en wel met Stacie en James de trap af. Stacie had haar roze zomerjurkje aan met een roze strik in haar bruine krullen, James had een blauw-wit geblokte blouse aan met een donkerblauwe broek. Harry had een zwart t-shirt aan met daar over heen een zwart-rode blouse en een zwarte broek.
James en Stacie huppelden de keuken in en gingen aan de bar zitten. Ik was klaar met het smeren van de broodjes en schoof een bordje naar Stacie toe en een bordje naar James toe. Stacie had 2 broodjes met pasta en James 1 broodje met pasta. Zelf nam ik3 broodjes, net als Harry en ik pakte ook wat broodjes voor Harry en mij in voor onderweg. We aten allemaal ons brood op en maakten ons daarna klaar voor vertrek.
Nog geen half uurtje later stapten we de auto in. James had zijn dinosaurus knuffel in zijn handen en keek uit het raam. Harry deed de gordel bij hem om en stapte daarna zelf in. Stacie kon zelf al haar gordel om doen en deed dat ook. Ik ging voorin zitten en Harry ging aan de bestuurderskant zitten. Toen iedereen er klaar voor was startte Harry de auto en reden we het pad af. De volgende keer dat ik dit huis zal zien, heb ik hopelijk mijn vader bij me...
Niet veel later kwamen we aan bij het huis van Louis. We stapten allemaal uit en liepen naar de voordeur. Louis deed al snel open met een grote glimlach op zijn gezicht. 'Goede morgen' begroette hij ons vrolijk. Louis deed een stap opzij zodat we langs hem naar binnen konden lopen. Stacie huppelde als eerste naar binnen en James rende al snel achter haar aan. 'Stacie!' Hoorde ik Rose roepen. Harry en ik liepen achter Louis aan naar binnen en zagen dat James, Stacie en Rose op de bank zaten. 'Willen jullie nog wat drinken of moeten jullie meteen door?' Vroeg Louis. 'Ik denk dat het het slimste is als we meteen door gaan' zei Harry die achter me stond. 'Ja...' Zuchtte ik. 'James ga je mee?' Vroeg Harry. James knikte sip en klom van de bank af. Hij liep naar Stacie toe, die ook van de bank af was geklommen, en gaf haar een knuffel. 'Ik ga je enorm missen grote zus' zei hij. 'Ik jou ook kleine broer' zei Stacie. Ik kreeg een grote glimlach op mijn gezicht, maar van binnen smolt ik helemaal. Ik vond het zo schattig hoe James en Stacie met elkaar om gingen. 'Morgen zijn we van plan om met z'n allen te gaan zwemmen' zei Tessa. Stacie en James lieten elkaar los. 'Dan zie ik je morgen' zei Stacie tegen James. 'Jippy! Tot morgen Stacie!' James huppelde naar Harry toe, die hem optilde. 'Veel plezier Stacie' ik liep naar haar toe en sloot haar in mijn armen en gaf haar een zoen op haar hoofd. 'Doen jullie voorzichtig?' Vroeg ze zacht. 'Altijd' ik gaf haar nog een zoen en liep toen naar de voordeur. Harry gaf James aan mij en liep naar Stacie toe. Hij knielde bij haar neer en ging met zijn vingers door haar haren. 'Tot snel, prinsesje' zei hij. 'Tot snel, Daddy' zei Stacie. Ze omhelsden elkaar en toen stond Harry op. 'Succes man' zei Louis die Harry een mannelijke knuffel gaf. Tessa liep naar mij toe, 'good luck girl' zei ze. Ze sloeg een arm om me heen en glimlachte. 'Kom je mee?' Vroeg Harry die ondertussen al bij de voordeur stond. Ik knikte en nam snel afscheid van Louis en liep met James in mijn armen achter Harry aan naar de auto. James zwaaide naar Louis, Tessa, Stacie en Rose en stapte in de auto.
Niet veel later kwamen we aan bij het huis van Zayn en Perrie. We belden aan en werden al snel binnen gelaten door Perrie. Brian en John waren in de woonkamer aan het ruziën over de playstation-controller. James liep naar ze toe en vroeg waar de ruzie over ging. 'Ik wil als eerste met jou in een team op fifa' zeiden Brian en John tegelijk. 'Dan gaan we met z'n drieën in een team' zei James. 'Maar we hebben maar 2 controllers' zei Brian. 'Daarom heb ik mijn eigen controller meegenomen' zei James. Meteen verscheen er op de gezichten van Brian en John een grote glimlach. Net als op mijn gezicht. James was altijd goed in het oplossen van ruzies. Ik denk dat hij dat van Harry heeft, hij heeft ook nooit ruzie. 'Jullie moeten zeker meteen weer gaan' zei Perrie die naast Harry en mij kwam staan. Harry knikte. 'Jammer... Maar ik heb het gevoel dat als jullie terug komen, jullie heel wat hebben meegemaakt! Positief dan' zei ze. 'Ik hoop dat Stacie en James dan hun opa kunnen ontmoeten' zuchtte ik. 'Jullie kennende, komt dat wel goed' zei Zayn die ook bij ons kwam staan. Hij sloeg een arm om Perrie heen. 'Ik hoop het' zei Harry. 'Kom je James? Je papa en mama moeten gaan' zei Zayn tegen James. James kwam naar ons toe gelopen en keek sip. 'Geen zorgen kleine man! We zijn snel terug' zei Harry die hem optilde. James antwoordde niet, inplaats daarvan gleden er traantjes over zijn wangetjes. 'Kom hier' zei ik en ik sloot hem in mijn armen.
Niet veel later had Zayn hem in zijn armen en zwaaide hij met natte oogjes naar Harry en mij die naar de voordeur liepen. 'Succes!' Riep Perrie nog. 'Tot snel!' Zei ik en ik zwaaide naar ze. James begon weer te huilen, maar Zayn omhelsde hem. James legde zijn hoofdje in Zayns nek en huilde verder. Zayn wreef langzaam heen en weer met zijn hand over zijn ruggetje. Ik sloot de deur achter me en liep met Harry naar de auto en stapten in. We deden onze gordels om. Harry legde zijn hand op mijn been. 'Klaar?' Vroeg hij. Ik slaakte een diepe zucht, 'helemaal'. 'Let's go than!' Zei hij toen hij gas gaf. We reden weg. Op weg naar een groot avontuur!

Fireproof {VOLTOOID ✔️}Where stories live. Discover now