Burcuna Göre Başarı Önerileri

14K 281 13
                                    

Teog'a bugün girenler ve atlatanlar için şimdiden geçmiş olsun. Umarım sınavlarınız için hayırlı sonuçlar alırsınız. LYS için hazırlanan dostlarım için, hepinize ayrı ayrı başarılar dilerim. :)

 Koç BURCU


Sevgili Koçlar, sizler Zodyak kuşağının doğuştan enerjik, aktif ve yenilikçi insanısınız. Size bu özellik evren tarafından özel olarak sunulmuştur. Sınav öncesi size önerim:


Yeni başlangıçlarda bulunmak için istekli olunuz. Eğer istiyorum derseniz elde edemeyeceğiniz hiçbir şey yoktur.Küçük hedefler yerine büyük düşünmeye çalışın. İçinizdeki dürtüleri, kazanmak adına odaklayın. Çünkü sizler kuvvetli bir yaşam enerjisinin en önemli temsilcilerisiniz.


Zirveye tırmanmak için, birilerinin desteklemesine ihtiyacınız yok. Aksine kendi kendinizi canlandırabilecek kadar güçlüsünüz.Sizler Mars gezegeninin kuvvetli savaşçılarısınız. Mars istekleri elde etme gücü demektir. Yani neyi arzuluyorsanız onu elde edebilirsiniz. Sadece kendinize inanmanız ve güvenmeniz yeterlidir. Bu güç sizi yükseğe hatta daha da yükseğe götürecek ve başarılarınızla tanınmanızı sağlayacaktır. 


Siz bulunduğunuz her yerde iz bırakabilen, dikkatleri üzerine toplayan, çevresindekilere liderlik yapabilen bir burcun mensubusunuz. Sadece yapmanız gereken bu gücü kullanmak istediğiniz alanı seçmekten geçiyor. Korkusuzca ilerleyiniz, öncü gücünüze güveniniz, cesaretli olunuz, tutkularınızı, yaratıcı yönlerinizi açığa çıkarmak için güçlü bir adım atınız. 


Koç burçları unutmayınız ki, siz bir ateş burcusunuz, güç kaynağınız öncülüğünüzle her hedefinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Boğa BURCU

Sevgili Boğalar, sizler oldukça pratik hareket edebilen, sabırlı kişilersiniz. Bir amaç üzerine kitlendiğiniz zaman hiçbir kişi veya durum sizi yolunuzdan döndüremez. Kararlılık gücü evrenin size sunduğu özel bir armağandır. Sınav öncesi sizlere önerim:


Yeni teknolojilerden yararlanmak, sosyal hayatınıza önem vermek ve istikrarlı bir şekilde ilerlemektir. Sizin bilgi ve deneyimleriniz,  üretkenliğiniz ve güvenilirliğiniz bir çok insan için ışık gibidir. Sizin ilerlediğiniz yolda sağlamlık ve doğruluk olacaktır. Lütfen çekingenlik göstermeyiniz. İlerlemeye devam ediniz. Başarı bir gölge gibi sizi takip edecektir.


Kendisine sizin kadar hakim bir burç mensubu az bulunur. Sözleriniz öylesine doğruluk payı içerir ki, olduğunuz gibi görünmeniz ve göründüğünüz gibi olmanız son derece kolaydır. İşte bu durum sizi diğerlerinden ayıran bir başka kuvvettir. 


Ürettiklerinizle tanındığınız için, toplum içinde itibarınız daima yüksektir. El attığınız her iş sağlamlaşır, işler hale gelir. İşte bu nedenle size her zaman her yerde ihtiyaç vardır. Düşünceleriniz üretime dönüşür, gelişir ve size kazanç olarak döner. Gerçekleşebileceği hedeflerin hayalini kurmakta usta olan sizler, bunları  hayata geçirmemekte de aynı şekilde ustasınızdır. 


Hani alanda kendinizi gösterirseniz gösterin. Şunu unutmayınız ki, siz ekmeğinizi her şekilde taştan çıkarabilecek güçlü insanlarsınız. Tasarlayan ve üreten, ürettiğini kazanca dönüştüren ve kazancını  ustalıkla yöneten sizler için maddi ve manevi değerler daima ön plandadır. İçgüdüleriniz size rehberlik edecek kadar muhteşemdir. Şimdi bütün bu güçleri geleceğiniz adına yönlendirerek kendinize sağlam temelli bir hayat kurabilme zamanıdır. Gelişmiş duyularınız nerede durmanız gerektiğini size fısıldayacaktır.

Burçlarla İlgili Her Şey - ALFAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin