Duyuru Şeysi ve Yeni Çalışma Şeysi

2K 50 24
                                    

Biliyorum belki bu yazı okunmayabilir ama yine de söylemek isterim ki, kapak resimlerini değiştirdim. Sizce bu halleri nasıl olmuş? Eski halleri de olsa olur muydu?

Görüşlerinizi yorumda bekliyor olacağım.

Ve bu seriye sizce kaldığım yerden yani Beta'dan devam edeyim mi?

Biliyorum, bütün her şeyi herkese soran kişilere döndüm iyice ama fikrinize değer veriyorum. İyi ya da kötü her türlü yorumunuza açık olacağım.

Üçüncü duyuru olarak değineceğim şey ise şu: Bir eleştiri kitabı yazmak.

Neden?

Wattpad ortamında ne yazık ki kimse kimseyi keşfetmekle uğraşmıyor. Özellikle de kendi hikayelerine daha çok değer veren insanlar... Ve tabii milyonlara ulaşıp da keşfedilmemiş hikayeleri keşfetmeyen birçok insan var.

Önceden ben de bunlardan biriydim. Artık olmayacağım.

Bu yeni eleştiri hikayesi çalışmasıyla birlikte bütün bu tabuların tamamını olmasa da yıkılmasına yardım edeceğiz! Hep birlikte önyargılarımızı aşmaya doğru adımlar atacağız. Var mısınız?

Nasıl bir çalışma olacak? Ne yapmalısınız?

Bununla beraber önce ben bir hikayenin eleştirisiyle başlayacağım. Sonra sizler o bölümün altına hangi hikayenin okunulmasını istiyorsanız onun adını yazacaksınız. Haksızlık olmaması adına bu isimleri toplayacağım ve çekiliş yapacağım. Çekiliş sonunda adı çıkanı okuyacağım ve eleştireceğim.

Çekilişte adı çıkmayan 7 kişiyi her ayın son bir haftasında eleştireceğim.

Çalışmanın yazılması planlanan süreç: Haftada iki gün. Çarşamba ve Cuma. Ama istisnalar yapılırsa eğer en geç Pazar gününde bölümler hazır olacak.

Uyarı: Her ne kadar birçok kişi bunu istiyor olacak olsa da, eleştiri hikayesinde ne kurguyu ne de yazarı aşağılayıcı yorumlar yapmayacağım.

Ha yine de olursa eğer genel wattpad yazarları üzerinde bir eleştirel saçtırmalar bölümleri yazabilirim ^^ Ama genel olacak, kişisel değil.

Şimdilik bu kadar. Seviyorum sizi.

Bendeniz bir Luna

Sanırım her şey bitmedi. Dördüncü bir duyurum var. Bu da BİHŞ çalışmalarını içeriyor.

1 - Arkadaşlar. Ben falcı değilim. Lütfen mesajlarınızı atarken lütfen diyorum, lütfen bak. Bana geleceğinizde ne gördüğümü sormayın, tamam mı? Gelecek her ne kadar değişken olsa da bunu sadece Allah bilir. Hiçbirimiz bilemeyiz. Ne sen bilirsin ne de ben.

2 - Doğum haritalarınızı çıkarmamla ilgili de çok soru geliyor bana. Bunu da açıklamam gerekirse, falcı olmadığım gibi astrolog da değilim. Sadece burçları araştırmayı seven bir öğrenciyim. İşletme öğrencisiyim hatta! Bakın. Astrolog okuluna bile gitmedim, anlıyorsunuz değil mi?

Bir doğum haritasını illaki istiyorsanız ünlü astrologlardan rica edin. Ünlü diyorum bak, dikkat edin. Bu da tavsiyem olsun size. Onlar yıllardır tecrübelidirler ve sizi asla kandırmazlar.

3 - O kadar bölümler yazdım ve bazı bölümlerde maddelerle sıraladım. Neredeyse 250'ye yakın bölümler var. Boğa burcu ile Aslan burcu iyi anlaşır mı ya da Koç burcu ile Boğa burcu anlaşır mı diye soruların cevabı çalışmamda yer alıyor zaten. Bunlar için neden soruyorsunuz anlamadım.

Ha? Eğer sevgilinizle anlaşamıyorsanız bunun suçlusu ben değilim. Ya onun kabahatidir ya da senin. Aranızdaki bağ kurulu değilse sorumlusu ikinizsiniz, ben değilim. Sanki ilişkiniz varken ben yanınızdayım ya?! Yapmayın etmeyin, gözünüzü seveyim. Bunu yapan arkadaşlar da var. Birçok zamandır bu mesajları görmezden geldim ama bir zaman sonra bunları okumaktan sıkıldım. Yapmayın etmeyin. Lütfen diyorum.

4 - Bunlar dışında bana her şeyi sorabilirsiniz. Ne yemek yapmayı bilirsin? Okulda ne tür bir manyaktın? Ne tür animeler seversin? Ne tür film/dizi izlersin? Wattpad'de en sevdiğin yazarlar ne? Ya da burcun ne? Ya da burcunda neyi seviyorsun? diye kişisel sorular varsa yanıtlamaktan hiç çekinmem. Aynı soruları ben de sizlere sorarım. Sizin merak ettiğiniz her şeyi ben de merak ediyorum çünkü.

Siz beni tanımak istediğiniz kadar ben de sizleri tanımak isterim.

İstemezsen de sorun değil, canın sağolsun. Şu an yazdıklarımı bencilce bulmuş da olabilirsin. Olabilir, senin düşüncen. Saygı duyarım. Ben kapımı yine de senin için açarım.  

Burçlarla İlgili Her Şey - ALFAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin