Weer op het nieuws

189 13 0
                                    

Eerst deed ik de ketting om en ging met de bloemen naar benden. Toen ik de trap af liep, was het heel rustig, volgens mij sliepen ze alle 4 nog. Ik liep naar de keuken, en zag 'n briefje op de keuken liggen. Ik pakt eerst een vaas en zette de bloemen erin. En pakte het briefje op.


Heey Laura,

Zoals je hoort en ziet is het rustig,

We zijn verder aan het album werken.

Dan is het volgende week klaar, en dan kunnen we op tour!

We zijn denk pas laat in de avond trug,

Voor de zekerheid tot morgen.


Dus ik heb het huis voor me alleen, ik draaide me om en keek uit het schuif raam, naar de stad. Ik hoorde opeens gekras, alsof iemand met z'n hand over een schoolbord gaat. Maar al snel kwam Angel tevoorschijn met een bordje dat ze met haar neus naar voren duwde. "Heb je honger?"vroeg ik met zo'n baby stem. En meteen begon ze te kwispelen met haar staart en ze blafte ook nog. Ik pakte de brokjes uit de kast en vulde het bordje. En zette het weer op de goeie plaats.


Ik plofte neer op de bank en zapte door de kanalen op tv. En net zoals gewoonlijk is er niks op tv. Dan zette ik maar het nieuws op, ik moet wel met het nieuw op de hoogte zijn.

"De jongens Luke, Calum, Michael en Ashton duiken de studio in, ze zijn bezig met een nieuw album. Bij AK Studio's waar Beyonce, en Katy Perry ook vaak tezien zijn. De dochter van de platenmaatschappij Alex Kuipers, Laura Kuipers is gisteren avond gezien bij een van de jongens op kamer, of de fans er zo blij mee zijn, dat is een raadsel"zei de reporter.


"Zo spannend was het nou ook weer niet!"schreeuwde ik boos tegen de tv.


Angel blafte en legde haar riem op de grond, da's waar ze moet nog worden uitgelaten. Maar ik sta nog in m'n pyama. Ik rende naar boven en sprong onder de douche, en deed de dingen die mensen er onder doen. Toen ik klaar was droogde ik me af en deed een zwarte broek met gaten aan en een zwart shirt, met een spijker blouse om mijn middel geknoopt. Ik droogde mijn haren en liet ze gewoon los hangen, een beetje make-up en ging weer naar beneden. Ik maakte de riem vast aan Angels Halsband en ging naar buiten.


Dansers van 5sos (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu