Idioten

571 28 0
                                    

Ik probeerde hem zachtje wakker te maken. "Luke? wordt wakker"zei ik zachtjes. Het lukte wel hij werd wakker, maar draaide om en ging verder slapen. Ik ging eten maken want ik heb honger. Gewoon een broodje met nutella erop. Ik hoorde dat iemand wakker werd, ik nam nog een hap van mijn broodje. Ashton kwam de keuken inlopen. "Heey"zei hij. "Zachtje de rest is nog aan het slapen"zei ik. "Sorry, heb je goed geslapen"vroeg hij. "Nee, niet echt"zei ik. "Hoezo?"vroeg hij. "Ik ga vandaag mijn ouders ontmoeten"zei ik en nam nog een hap. "OOWH ja, sorry vergeten"zei hij. "Geeft niet"zei ik. "Waar heb je op je brood?"vroeg hij. "Nutella"zei ik. "Waar staat het ik kan het niet vinden"zei hij. "Recht voor je neus"zei ik en lachte. Ik had mijn brood al op en wilde even naar buiten gaan, maar ashton kwam op de stoel naast me zitten. Dus bleef ik nog maar even zitten.

"Ben je er zenuwachtig voor?"vroeg hij en nam een hap. "Best wel, ik weet niet wat ik moet doen als ik ze zie"zei ik. "Het komt allemaal wel goed"zei ashton en aaide me over mijn hoofd. "Ik ben geen hond"zei ik. "Weet ik, maar ik hou er niet van als mensen down zijn"zei hij. En daar kwam Michael aan, pakte ook brood en ging er ook bij zitten maar zei niks. Pam en Sam kwamen er ook aan. Hun pakte alleen wat drinken, en kwamen er ook bij zitten. We waren over vanalles aan het praten. En de tijd vloog voorbij.

Het was ongeveer 2 uur later en Luke, Calum en Kim waren nogsteeds niet wakker. Ik besloot maar om 3 glaasjes te pakken en met water te vullen. "Kan ik je helpen?" vroeg Ashton die naast me kwam staan. "Even de rest wakker maken"zei ik en gaf een glas aan hem. We liepen naar de woonkamer, ik deed Kim en Luke, Ashton deed Calum. Kim werdt wakker maar Calum en Luke niet. Dus ik zette de tv aan en zocht een muziek zender. Precies op dat moment was This is how we do van Katy Perry op. En zetten het geluid op maximum. Ze werden wel wakker maar konden er niet om lachen. Maar de rest wel. Toen kwam I was made for lovin' you op. Ashton en ik waren als gekken mee aan het zingen en dansen. "Jullie zijn echt idioten"Schreeuwde Kim.  "Weten we"zei ik. En gingen verder, opeens waren Calum en Michael het aan het opnemen. Maar dat maakt me niet uit, het boeit me niet wat andere denken. En ging gewoon verder. En de rest waren aan het lachen. Opeens ging de deur bel. Het was Paul om ons op te halen. "Zo dat staat straks overal op het internet"zei Calum.

Iedereen maakte zich klaar om mee te gaan, ik was als laatste klaar. En we gingen met z'n allen ernaartoe. Het was bijna 5 uur rijden , hoe moet ik dat nou volhouden. Voorin zaten Paul en Kim, achter hun zaten Michael, Calum Sam en Pam. Ashton, ik en Luke zaten achter hun. Het was een saaie bus, want we zaten met de ruggen naar elkaar. maar gelukkig zaten er tv's in de hoofdsteunen. Dus dat was wel beter, ik ging naar The fault in our stars kijken, ik heb die film nog nooit gezien. Ik was de heletijd aan het huilen. Ik zag dat Calum het aan het filmen was, want ik zag het op z'n scherm. Die stond dus op keek. De film was afgelopen en ging kijken voor iets anders, ik ging maar frozen kijken. We moesten nog iets van 3 uur. Maar ben uiteindelijk in slaap gevallen.

Dansers van 5sos (Voltooid)Where stories live. Discover now