Prologue

190 10 0
                                    

-Не, моля те не ми го причинявай- момичето викаше, но без успех. Човекът до нея беше опрял пистолета си в слепоочията ѝ. Едно малко движение и щеше да я застреля.

-Не, недей ще ти дам каквото искаш- помоли се момичето.

-Млъквай, кучко- извика момчето.

То се замисли. Имаха план, който включваше нея и парите на баща ѝ. Той и приятелите му пратиха бележка до него преди няколко дена и бяха сигурни, че той ще спаси „принцесата" си. Само трябваше да почакат. Имаха, колкото си искат време и можеха да правят каквото си поискат с момичето. Нейното име е Алисън. Алисън Джеймс, а името на прословутия ѝ баща е Саймън Джеймс. Съвсем скоро името му щеше да бъде това. Момчето и неговите приятели щяха да го убият, защото беше отнел живота на един от най-близките му хора- Зейн Малик. Те бяха петима преди, но преди няколко месеца останаха четирима. Сега той щеше да си отмъсти. Щеше да си отмъсти за приятеля му, но преди това му трябваха парите, за да изпълни мисията си.

-Поне ще ми кажеш ли кой си?- попита момичето.

-Не искаш да знаеш- отвърна момчето спокойно. Вътрешно ликуваше, защото тя спря да крещи. Никой нямаше да ги чуе и без това. Бяха в един таен бункер на 20 км от Лондон.

-Поне съм по-добре, защото вече не насочваш оръжието срещу мен-промълви момичето.

Момчето веднага се осъзна и отново го насочи срещу нея.

-О, стига де- каза момичето и вдигна ръцете си.

-Не мърдай или последното нещо, което ще видиш ще съм аз.

- Или по скоро маската ти- отвърна му злобно тя.

Точно преди момчето да беше казало нещо, в стаята връхлетяха приятелите му. Те бяха ентусиазирани и бързо се придвижиха до момичето. Единият от тях я хвана и започна да я дърпа за косата.

-Сега ще те върнем там откъдето те взехме малка нещастнице.

-Пусни ме- извика момичето.- Не ме докосвай ти шибан кучи син. Пусни ме.

Момчето се ядоса и я задърпа по-силно. Сега тя се влачеше след него и крещеше от болка.

-Млъкни кучко. Някой ще те чуе.

Тя се примири и млъкна. Веднага щом излязоха, тя започна да крещи с цяло гърло и да се тресе. Друго момче я преметна през рамото си, отвори багажника на бронирания джип и я хвърли вътре. Веднага след това то затвори багажника и си отдъхна. Всички те си свалиха маските и се показаха красивите им лица. Лица на престъпници.


Знам, че няма много читатели. Даже, ако мога да кажа почти никакви но се опитвам да реализирам идеята, която се е заформила в главата ми и много бих се радвала, ако оставите коментар или гласувате. Благодаря на всички

П.П. Приемам критики (:

FallenWhere stories live. Discover now