sex s neznámým☆

30.1K 351 6
                                    

Z POHLEDU ADEL:
Dnes jsem si pujčila mobil od Nikol abych zavolala Kubovi, který dnes odjíždí na 2 měsíce do Londýna, abychom se domluvili, kdy se naposledy uvidíme.
Ve 2 hodiny se s ním jedu rozloučit na letiště. Bude mi chybět. Alespoň tu budu mít Nikol, která mě vždy přivede na jiné myšlenky.
Před odjezdem na letiště jsem znervozněla, co když se zamiluje do nějaký čupky v anglii a já o něj přijdu?
Přesně ve 14:15 jsem ho naposledy políbila. A pak už jsem jen zahlédla jeho svalnaté tělo jak mizí za dveřmu odbavovací místnosti.
Vyndala jsem ze zadní kapsy od jeansů svůj iPhone a zavolala Nikol zda nikam nejde. Z neznámích důvodů odmítla. Tak jsem se tedy vydala do baru sama.
Po pár minutách jsem dojela do svého oblíbeného baru a přisedla si k neznámému klukovi k pultu. ,,Zvu tě na drink, kotě." prohodil laškovně. ,,Ummm... tak ok .. bez toho kotě, pls.. " odvětila jsem. Obědnal mi mojito.
Po pár drincích už jsem nevěděla jsem co říkám a dělám a vrhla jsem se mu kolem krku. ,, Nahoře mám rezervovaný pokoj,c hceš ho ukázat?" Bylo mi jasné, že mi nechce ukázat pouze pokoj, ale nic jsem nenamítala. Nebyla jsem schopna se udržet na nohou a tak mě musel podepírat při každém kroku.
Když jsme dorazili do pokoje, položil mě na postel a strhal ze mě veškeré oblečení. Sám se také svlékl,protože já bych to nezvládla. S vášní se na mě vrhl a vsunul do mě svého velkého kokota. Vzdychla jsem a poté zařvala ,,Jakube!!!" Nebral můj výkřik vážně a pokračoval v přirážení. Vypadal při tom jako nadržený čoklík, ale v tu chvíli mě to neodradilo a pokusila se ho převalit na záda, bohužel skončil na zemi. Ale ani to nás neodradilo od možnosti si zapíchat. Rozkročmo jsem si na něj sedla a začala nadzvedávat pánev. Stačila chvilka a cítila v sobě jeho teplé semeno . To mě neodradilo, ale naopak jsem zrychlila. Když už jsem byla ani jsem se neobtěžovala z něj slézt pouze jsem ho políbila na jeho vypracované tělo a usnula.
Všem díky za přečtení a byli bychom rády ,kdybyste hlasovali. Moc nás to těší a podporuje. S láskou Nikol a Adel ♡

Žijeme sexemKde žijí příběhy. Začni objevovat