mimo svet

11.2K 162 3
                                    

Adel:
Mela jsem vycitky svedomi. Strasny. Mam to Nikol rict? A prijit o kamaradku a jeste o kluka? Nebo nerict a cely noci nespat, lhat kamaradce a mit kluka, kteryho mam rada? Tot otazka.
Nevim co mam delat. Jsem cely dny mimo. Skoro nejim, koukam do zdi. Uz to nejakej den trva. Vsechny schuzky s Honzou rusim a vymlouvam se na nemoc. Zoufaly, co?

Kdyz uz sem byla nejakou tu hodinu vzhuru, vzala jsem svuj pocitac a projela vsechny socialni site. Nachvilku odreagovacka, tojo, ale co pak?
Nasla sem blog nejaky holky, co pise anonymne o svym zivote.
Pani, ta holka ma fakt drsnej zivot! Mela bulimii a ted je zavisla na drogach. Ale jak pise, neni to jeji vina, vsechno tohle z ni udelal jeji fotr a kluci. Nojo, ti kluci. Vsechny to zname ne.
Napsala sem ty holce zpravu na blog, jestli si o tom chce pokecat a strucne napsala moji situaci. Zachvilku mi prisla zadost na fb. To bude ona. Kouknu na profilovku. Wow! Je krasna. Tak 180cm, cerveny dlouhy vlasy, plny rty, dlouhy tmavy rasy. A to je bez make-upu. Joo, taky takhle vypadat.
Zacaly sme si psat. Ja jsem zacla neco ze sveho soukromi, aby mela jistotu, ze nic o ni nikomu nereknu. Pak zacla ona :
Je ji 16. Fotr ji bil od detstvi. Ve 14 se pripletla ke spatny parte kluku, rebelive mesta, znate to a kdo by tem krasnym rebelum odolal!
Zapletla se s tim nejhezcim blondakem. Namlouval ji sracky, laska blabla. Pak se s nim vyspala a on ji odkopl, pred pul rokem. Do toho bulimie a fotr. Sila. Psaly sme si do noci, bylo to super. Pak musela jit, tak sem vypla vsechnu elektroniku a mela porandej hlad, tak si sla nasypat cerealie. Nic vic doma nebylo, uz jsem dlouho nevylezla z bytu a Niky je porad pryc, kamosky, rodice..?Honza? Nevim. A umiram touhou to vedet. Ani ptat se nebudu. Byla 1 rano a Nikol vtrhla do dveri, strasne opila. Nechala jidla a pomohla ji na gauc. Zacala mi vypravet jak si strasne dobre zasukala s Honzou.
COZE???
Dala sem ji spat a sla plakat do sve teple postele.

Zmena planu, pise se dal i bez hlasovani. Vsechno bude jako driv. Tak moc si vas vazime jako nikoho♡ kazde precteni je pro nas suprove♡
S laskou Nikol a Ady♡♡

Žijeme sexemKde žijí příběhy. Začni objevovat