5.Bölüm

3.9K 336 44
                                    







Chanyeol bulduğu kol düğmesini Yongguk'a teslim edip kriminal laboratuvarına haber vermişti. Görevlilerin Maktul 'ün evine gelerek, katil ile bağdaştırabilecekleri başka bir delil olup olmadığını araştırmalarını istiyordu.

Yongguk'un bu işle ilgilenmesini sağlarken, kendisi de Kai ile yapacağı görüşme için yola çıkmıştı.

1,5 Saat Sonra...

Barın kulakların duyma sınırlarını zorlayan müzik sesine rağmen Kai ve Chanyeol bu durumdan rahatsız olmuşa benzemiyordu.

Şimdi barda birbiriyle yiyişmeye başlayan diğer çiftlerden farkları yoktu. Konuşmak için geldikleri mekânda konuşmak hariç neredeyse "Her şeyi" yapıyorlardı.

Dudakları birbirlerini gördükleri anda birbirini yapışmış ve acımasızca bir savaşa girmişti. İkisinin de arada aldıkları nefes haricinde birbirlerinden ayrılmadıkları söylenebilirdi. Dışardan bakan biri için onların tek bir kişi olduğu algılanabilirdi.

Kai aniden Chanyeol'ün ağzının içindeki dilini emip geri çekildi. Ellerini onun omuzlarına koyarak gözlerinin içine baktı. Nefes nefese kalmış, dolgun dudakları uzun süreli öpüşme nedeniyle iyice şişerek kızarmıştı.

"Konuşmak istediğini sanıyordum Channie, gelir gelmez dudaklarıma yapışmanı, beni özlemene mi yorayım?"

Chanyeol onu bırakmak yerine beline iyice sarılmış, gözlerinin içine bakarak gülümsüyordu.

"Başta beni "Channie" diyerek bu şekilde davranmam için kışkırtan sen olduğun halde, şimdi de suçlu ben miyim?"

Kai kıkırdıyordu. Tekrar Chanyeol ile birlikte olmak gibi bir niyeti yoktu. Fakat onun kendisine dokunmasını özlemediğini söylerse kendi kendine yalan söylemiş olurdu.

"Tamam, kabul ediyorum, fakat beni buraya konuşmak için çağıran sensin ve geldiğimizden beri bir an olsun dudaklarımı rahat bırakmadığın gibi, ellerinle taciz edilmedik yer kalmadı vücudumda. Şimdi ne söyleyeceksen söyle de gideyim."

Chanyeol barın loş olmasından faydalanarak ellerini Kai'nin kalçalarına götürerek sıktı ve kendi vücuduna doğru bastırdı. Kai bunu hissedince ister istemez ağzından minik bir inleme kaçırdı.

Bedenini istemsizce ele geçiren çok uzun zamandır kimse ile birlikte olmamasının verdiği etkiydi.

Kaşlarını çatarak ellerini Chanyeol'ün omuzlarından çekti. Sonra da Chanyeol'ün kalçalarındaki ellerini de sertçe itti.

En son istediği şey Chanyeol ile barda ayaküstü sevişmekti. Tamam, onunla bir saatten fazla öpüşmüş olabilirdi ama buna neden olan mantığı değil hormonlarıydı.

Üstelik bunun sebebi sanılanın aksine Chanyeol değildi. Kai her ne kadar bunu kabul etmek istemese de, sebebi Oh Sehun'un o kızla öpüştüğünü görmesiydi. Onları gördüğünden beri içinde bir şeylerin kaynadığını hissediyordu.

Daha önceki ilişkilerinde bile buna benzer herhangi bir duyguya kapılmamıştı. Sırf haber için onların dibine bu kadar girmesi doğru muydu? Şu anda Chanyeol'ün yanındayken emin değildi.

Yaptığı hiçbir haber uğruna bu kadar ileriye gitmemişti. Şimdi ise neden bu kadar kendinden ödün verdiğini bilmiyordu. En tuhafı da Oh Sehun'un onu evde de yardımcı olarak istemesiydi.

TWINSWhere stories live. Discover now