Calls

99 6 0
                                    

Ik schrik wakker door de trillende telefoon in mijn hand. Ik kijk om me heen en til mijn hoofd van mijn bureau. Ik moet in slaap gevallen zijn terwijl ik huiswerk aan het maken was. Komt vast door de muziek die ik erbij luisterde. Ik kijk naar mijn telefoon. Ross belt. De muziek is gestopt en ik haal mijn oortjes uit mijn mobiel. Ik neem op.
"Hey" zegt mijn veel te donkere stem.
"Hey, ben je ziek? Je stem klinkt zo laag."
"Nee, ben net wakker."
"Oh, gelukkig"
"Heb je tijd, of was je bezig?"
Ik kijk naar mijn aardrijkskunde boek, er zijn nog 2 vragen open. "Ik heb tijd" Zeg ik terwijl ik een pen pak en de laatste twee antwoorden opschrijf.
"Mooi, want ik wil je graag iets vragen"
"Is dat positief of negatief?"
"Positief" lacht hij.
"Oke, ga je gang" zeg ik met een glimlach terug.
"In de zomervakantie, als jij vrij bent zijn wij ook vrij. Nouja schrijven gaat door maar, we zijn niet op tour... Ik dacht misschien kunnen we de vakantie samen doorbrengen, hier, in Los Angeles. Mijn ouders en de rest vinden het ook leuk als je komt."
"Ross... ik wou dat het kon, echt, maar ik heb geen geld voor een vliegticket naar LA, Ik heb niet eens geld voor een taxi naar Schiphol"
"Ik betaal je vliegticket, als we dan samen kunnen zijn"
"Ross, nee dat is te veel geld"
"Katie don't worry, ik wil dit. Alsjeblieft"
Ik twijfel, het is veel geld maar ik zou niets liever willen dan in de vakantie bij hem zijn. "Goed, maar ik ga klusjes doen en ik ben op zoek naar een baantje dus betaal ik de helft"
Ik hoor hem glimlachen. "Ik kan niet wachten om je stem weer echt te horen, en niet door de telefoon"
"Ik ook niet"


Heyy,
Sorry korte hoofdstukjes. Er moet nog zo veel gebeuren op te weinig bladzijden. Ik wil het verhaal niet te lang maken, daarom zijn deze hoofdstukken een beetje kort. Anyways, hoop dat jullie het verhaal tot zo ver leuk vinden.
Xx Yara

Say You'll StayWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu