Hoofdstuk 19

691 34 2
                                    

~Een week later~
Ik heb inmiddels contact gehad met mijn ouders en ze vonden het prima!!! Ze zeiden dat ze een paar meubels lieten verzenden naar ons gewone huis in de stad en dat we de rest mochten houden of verkopen. Ook geven ze me 100.000 om nieuwe meubels te kopen, dingen te verven of dingen te verbouwen.
Vandaag vliegen we naar Californië en gaan we alle spullen uitzoeken die we willen houden en weg willen gooien. We besluiten gewoon allemaal een eigen kamer te nemen en Cam en ik kunnen samen slapen wanneer we willen. We hebben ook allemaal een eigen kantoortje, wat gelijk een opname studio en film/vine kamer is. De kok en Angelique hebben besloten vast bij mij te komen werken. Casper gaat samen met Annabelle in ons winterhuis wonen en papa en mama hebben besloten om gewoon weer thuis te gaan wonen.
Cam maakt me wakker en ik word langzaam wakker.
CD- "Goedemorgen babygirl<3 je moet je koffer nog inpakken en we vertrekken over een uurtje al..."
LZ- "SHIT IS HET AL ZO LAAT?!?! GA UIT DE WEG IK MOET ME KLAARMAKEN!!!" Ik pak snel mijn koffer in en doe alleen wat mascara op. Ik doe gewoon een basic zwarte spijkerbroek aan met een sweater en mijn haar doe ik in een messy bun. Als ik klaar ben, heb ik nog een half uur over. Ik loop naar de ontbijtzaal en ga bij de rest zitten. Ik zeg ze gedag en ga zwijgend mijn eten halen.
Naja eten... Ik heb helemaal geen trek dus ik pak alleen een karaf water en drink die in mijn eentje op, nu zit ik wel vol.
We hebben nog een kwartiertje en besluiten onze koffers te pakken en de handbagage.
~Op het vliegveld~
We moeten over een uurtje boarden, maar we worden omringt door allemaal fans. We maken selfie's en foto's met ze en geven ze handtekeningen en knuffels. Een kwartier later zijn we eindelijk van alle fans af en gaan we inchecken. Als dat is gebeurd gaan we nog even naar Starbucks. Ik neem mijn vaste smaak en Cam laat er; mijn girl xCam op schrijven. Ik glimlach als ik mijn frappé krijg en we drinken hem snel op. Tegen de tijd dat het op is, moeten we boarden. We hoeven gelukkig maar 3 uurtjes te vliegen, dus Cam en ik besluiten Papertowns te gaan kijken, want ook bij John Green en de producer van de film hebben m'n ouders connecties dusja die hebben Cas en ik ook al gekregen....
~Na de vliegreis~
We stappen uit en kijken allemaal onze ogen uit, we zijn hier al geweest met de tour, maar toen werden we omringt door fans, dus toen hebben we vrij weinig van de stad gezien. We lopen zo snel mogelijk naar de Porsche, Range Rover, Ferrari, Jaguar en Maserati. We verdelen iedereen over de auto's. Mijn auto's komen volgende week met de boot aan, mijn scooter ook natuurlijk....
~bij het huis aangekomen~
Ik stap uit de auto en loop gelijk met de sleutel naar de deur, maar de rest staat met open mond te kijken naar het huis (zie media).
LZ- "Uhhh guys... Komen jullie nog? Dit huis valt toch wel mee met mijn huis thuis? het is een klein beetje kleiner maar hoor...."
AC- "Sorry zei je nou klein?!"
LZ- "Uhh ja.... Het is best klein opzich...."
Cam komt naar me toe lopen en houdt zijn hand voor mijn mond. Ik lik zijn hand en hij kijkt verontwaardigd naar me en ik pak de sleutel en mijn koffer dan weer op, want die had ik Laten vallen.... En loop naar de deur. Ik doe de sleutel in het slot en op het moment dat ik het slot omdraai en de deur open komen alle herinneringen weer boven. Cam ziet het en vraagt: "Luun whats wrong babygirl?"
LZ- "Het is niks, we zijn hier alleen niet meer geweest sinds mijn ouders erachter kwamen dat ik depressief was enzo...."
Cam slaat zijn arm om mijn schouder en geeft me een kus op mijn wang.
CD- "Het komt goed... Nu is alles beter." Ik glimlach en knik. We lopen allemaal naar binnen en dan roep ik: "OKE IK TEL TOT 3 EN DAN MAG JE JE KAMER UITZOEKEN!!!!" Iedereen gooit zijn spullen neer en als ik tot drie heb geteld begint iedereen als een kip zonder kop
Te rennen. Ik weet de weg en ren als een gek naar de 2e verdieping. Ik loop de gang door en open de deur, yes de goede kamer! Het is een kamer die ruim twee keer zo groot is als de andere kamers, er zit een balkon bij waarbij je uitzicht hebt op de tuin en het strand en landschap daar achter. Er zit ook een grote badkamer, inloopkast, chillkamer en sauna/massage kamer bij. Mijn kamer is zeg maar de helft van de hele tweede verdieping. Angelique roept me en zegt dat iedereen zijn of haar kamer heeft gevonden. Ik loop weer naar beneden en zie dat iedereen al bezig is met z'n bagage naar boven brengen. Dan roep ik: " Jongens! Breng snel jullie bagage naar boven en ik stel voor om dan de spullen die je niet wil hebben naar beneden te brengen, als we dat allemaal hebben gedaan kunnen we eerst naar de winkel gaan en spullen halen. Morgen en overmorgen zullen we de tuin, de woonkamer, de keuken en de overige kamers.... Mee eens?" Iedereen knikt en gaat met z'n bagage.
~Na de spullen uitzoeken en weggooien~
Ik besluit samen met Mo naar een winkeltje te gaan dat we eerder deze maand een keer zagen en de jongens gaan ook samen. We stappen in de Land Rover en rijden naar het winkeltje. Tien minuutjes later komen we aan en ik zie al verschrikkelijk veel dingen. Na een tijdje hebben we allebei onze spullen bij elkaar en we betalen.
LZ- "Mo ik betaal wel..."
ML- "Zeker weten het hoeft echt niet!"
Ik knik en Mo schenkt me een oprechte glimlach. Ik betaal onze spullen en laat ze inladen door een werknemer van de zaak. We stappen in de auto en rijden weer naar ons huis. Ik toeter en de jongens komen naar buiten rennen. Ze helpen ons met inladen en aangezien Cam zijn kamer al klaar is doe ik snel mijn pyjama aan en kruip bij hem in bed. Ik ben uitgeput maar zo gelukkig op dit moment. Cam komt naast me liggen en ik nestel me in zijn armen. Zo vallen we samen in een diepe slaap.....

Heaven or hell? Ft. MagconWhere stories live. Discover now