Hoofdstuk 21

682 30 4
                                    

Na een uurtje hebben we alles klaargezet en de meiden en ik gaan ons nu omkleden. De kok heeft net de barbecue aangezet en we hebben ongeveer een half uurtje voordat het eerste eten klaar is.
Ik heb het strakke Bordeaux rode jurkje aan dat ik van Cam heb gekregen met zwarte slippers. Kim heeft een lange zwarte rok aan met een witte crop top met 'stay weird' erop. Maggie heeft een high waisted broekje aan met een tanktop en Mahogany heeft een panterprint jurkje aan met bijpassende oortjes. We lopen de tuin in en zien dat de tuin nog mooier is in de schemering(zie media). Overal hangen lampionnen en er staan overal staantafels en in het midden is één lange tafel geplaatst. Dan zien we de jongens staan. Cam komt naar mij, Carter naar Maggie, Jacob naar Mo en Shawn loopt naar mijn verbazing naar Kim. Hij fluistert iets in haar oor ze glimlacht en knikt. Daarna tilt Shawn haar op en ze zoenen. Ik glimlach. Ik vind dit zo leuk voor mijn beste vrienden. Nadat we allemaal een beetje hebben gekletst roept Angi ons en zegt dat het eten klaar is. Iedereen van magcon, Kim, de o2l jongens en hun vriendinnen Andrea en Lia Marie zitten aan de lange tafel. De hele tafel staat zowat vol met eten en drinken. Ik schenk voor iedereen die mag drinken (in het boek is de alcoholgrens 16) wat pisang in met se7en up en de rest krijgt cola ofzo. We beginnen met eten en na een half uur zit ik bomvol. Bijna iedereen neemt nog een paar borden omdat ze het weer zo lekker vinden en we hebben allemaal nog een paar drankjes om. Een uur later is iedereen voldaan en zijn we bijna allemaal al aangeschoten. Angi en de kok, die blijkbaar Christopher heet, besluiten naar binnen te gaan en wij feesten nog lekker door. Aangezien onze buren toch een eindje verderop wonen, zo'n 200 meter, zetten we de muziek lekker hard. De meiden en ik hadden wel een bikini hieronder aangedaan dus we trekken onze kleding uit en leggen het allemaal op een ligbed. De jongens trekken ook hun shirt uit en nu staat iedereen in zijn zwemkleding te dansen. We zijn nu allemaal al aardig dronken. Zelfs de minderjarige onder ons *kuch* *hayes* *kuch* heeft alcohol op. Dan komt Cameron opeens aan zetten met een zakje.
LZ- "Camelron? Wlat zit daarin?"
CD- "Geef me eerst maar eens een vloeitje aan schatje" Ik doe wat hij zegt en pak een vloeitje. Daarna geef ik heb aan Cameron en die legt het spul in het vloeitje en begint te rollen.
LZ- "Cameron is dat wiet? Hoe de fack kom je daaraan?"
CD- "Goed gezien! Weet je nog die ene keer... In dat bosje toen het net uit was met Shawn.... Toen rookten we ook een joint... We zijn nu 2 weken samen ik dacht laten we het vieren met hetgeen waardoor we het lef hadden om elkaar toe te geven dat we elkaar leuk vinden. Ik loop naar hem toe en ga voor hem staan. Hij geeft me een kusje en dan draai ik me om zodat zijn armen rond mijn middel zijn en zijn hoofd op mijn hoofd. Als hij klaar is met het rollen van de joint steekt hij hem aan en neemt een flinke trek. Als hij een paar trekjes heeft genomen geeft hij hem aan mij. Ook Jc, Kian, Andrea en Lia komen erbij staan. We geven de joint steeds door en als die op is, besluiten we de vieze versie van truth or dare te gaan doen. Niet iedereen wilde meedoen. De mensen die wel meedoen zij: Cam, Jc,Kian , Lia, Andrea, Nash, De Jacks, Taylor en ik. Alle mensen met een relatie hebben toestemming gekregen van hun vriend of vriendin om seksuele dingen met een ander te doen aangezien het toch een spelletje is.
Cameron begint: "Jc, truth or dare?"
JC- "dareeee"
CD- "Oke, zoen met Kian voor 30 seconden." We lachen allemaal en Jc kruipt naar Kian toe. Ze leunen beide in en bamm ze zoenen. Na 30 seconden klapt iedereen en Kian en Jc schieten in de lach. Als Jc terug op zijn plaats zit zegt hij: "Luna.. Dare neem ik aan?" Ik knik
JC- "Oke grind on Cameron...."
Cameron trekt een pedoface en ik kruip op een "spannende" manier naar hem toe. Als ik boven hem hang begin ik te grinden. Na een minuutje vind de rest het wel weer goed en ik wil teruggaan naar m'n plek. Cameron houdt me alleen tegen en trekt me op zijn schoot. Ik zeg: "Oke Jack J...."
JJ- "dare:)"
LZ- "Oke vinger Andrea...."
Andrea kleurt rood en begint zich soepel uit te kleden, of althans haar bikini broekje doet ze een beetje opzij. Jack gaat voor haar zitten en begint. geen details... Ik voel dat Cameron een stijve krijgt en draai me naar hem om.
LZ- "Vindt je het leuk Cammy? Ik weet nog wel iets leukers!" Ik begin hem te zoenen terwijl ik mijn handen onder zijn shirt doe. Ze bewegen langzaam over zijn sixpack en borstkas. Hij pakt mijn borsten vast en even later staat hij op en lopen we naar mijn kamer. We gaan door met waar we gebleven waren en niet veel later liggen we helemaal naakt op mijn bed. Cam begint me te plagen door op me te gaan grinden. Ik pak zijn hoofd vast en trek hem naar me toe. Als zijn mond een paar centimeter van mijn mond vandaan is zeg ik: "Shut up Cam... Just fuck me"
Cam grinnikt en zoent me eerst nog wild. Na een paar seconde stopt hij met zoenen en begint met hetgeen waar ik hem om vroeg. geen details sorry....
Een half uurtje later liggen we in bed, cam in zijn boxershort en ik in zijn T-shirt en een string. We liggen helemaal in elkaar verstrengeld en Cam speelt met mijn haar.
LZ- "Cam, ik hou van je"
CD- "Ik hou ook van jou Luna..." we besluiten iedereen die een chauffeur of taxi heeft naar huis te sturen en de rest laten we bij ons slapen. We drinken nog een kopje warme chocomelk met slagroom en marshmallows en gaan daarna naar bed. Alles in en rondom het huis is weer rustig. De rotzooi zouden we morgen door een schoonmaakploeg laten opruimen want we wilden toch nog een schoonmaker of misschien 2 schoonmakers aannemen. Als iedereen in bed ligt in z'n pyjama enzo gaan ook Cam en ik naar bed. We slapen in mijn kamer en door alle alcohol enzo vallen we al snel in een diepe slaap....

Heaven or hell? Ft. MagconWhere stories live. Discover now