~15~

2.8K 150 44
                                    

Mültimedya sırasıyla Cem, Elçin, Yiğit.

Yb geç geliyor farkındayım ama şu aralar saplantının 2. kitabını yazmakla uğraşıyorum. Sınav haftasındayız falan. Bokumsu günlerin ardından mükemmel bölümler olacak :)

İyi okumalar..

" Kırmızı elbisen nasıl olmaz ya? "

" Ya olmak zorunda mı? Yok işte ben ne yapayım? "

" Off tamam yürü. " dedi Damla önüme geçerek. AVM'ye yaklaşık yarım saat önce gelmiştik ancak Damla hanım hiç bir elbiseyi beğenmiyordu.

" Ov may Allah. Bu elbiseye aşık oldum sanırım. Dene şunu. "

Resmen fırlattığı elbiseyi aldım ve kabine girdim. Damlanın hareketleri ne kadar sinir bozucu gelse de samimi olduğu belli oluyordu. Zaten ben de onun gibi anormal olduğum için sorun yok.

Anormal Hayatım'ın yazarı ve benim bestim Dream_33 Özgeciğime sevgiler. Kitabını öneriyorum en azından benim gibi geç yb yayınlamıyor jsjdjdj

Elbise ultra miniydi. Eğer Baran böyle kısa şeylerden hoşlanıyorsa sapık demektir. Düşünsenize sevgilim olduğunu. Aman yarabbi.. Aklım bir an fesat düşüncelere gitti pardon.

Kabinden çıkmamla Damla ıslık öttürmüştü, Damlanın ıslığını duyanlar - ki çoğu erkekti - bana bakmıştı. Hala bakıyorlar bir de. Utandım bir saniye.

" Erkek olsam yavşardım lan. Baran aşık olacak bence. "

" Damla ya ben bunu giyemem çok kısa. " dedim good girl olarak.

" Saçmalama bence. "

" Saç malanmaz , taranır. " diyip ne dediğini dinlemeden kabine girdim. Bunu giymem gerekiyordu.

--

" Bak Baran şurda hadi yürü. Çekici olmaya çalış. "

Aklıma tüm Barbara Palvin giflerini getirdim. O nasıl öyle bakış atıyor ya? Derin bir nefes aldım ve Barbaracığım gibi yürümeye başladım. Yürüyüşüm son bulduğunda Baran ağzı açık bakıyordu. Aman Allahım ağzı sulandı..

" Elçin? Senin ne işin var burada? "

Yemin ediyorum odun.

" Hiç. Bir arkadaşa bakıp çıkacaktım. Ne işim olacak Damla çağırdı. Rahatsız mı oldun? "

" Yok ne rahatsız olması? Bir an şaşırdım sadece. "

Parti süresi boyunca Baran ile sohbet etmiştik. Ve çok ilginçtir ki nazik davranmıştı. Espiri dahi yapmıştı. Tabi o yaptıkça bende yapıyordum. Benim neyim eksik canım? İkimiz böyle yarış içindeyken doğum günü kızı geldi ve biraz onunla konuştuk. Kızla da arkadaş olunca artık gitme vaktinin geldiğini düşündüm.

" Ben gidiyorum. Görüşürüz. "

Herkesten görüşürüz gibi sesler çıkarken arkamı dönüp gidecektim ancak gidemedim. Baran kolumdan tutmuştu. Kendine doğru hızla çektiğinde çarpıştık ve bu yakınlığı bir süre sonra bozdum.

" Haftasonu buluşalım mı diyecektim. "

" Bilmem ki. "

Bir planım vardı. Fazla yüz vermeyecektim. Çabuk elde edemeyecekti.

" O zaman telefon numaranı alabilir miyim? "

" Sen numaranı yaz telefona. Ben ararım seni sonra. " diyip gülümsedim. Eski Elçin yok canım. Hala sana aşık olsam da kendiöe bunu yapamaz, daha fazla üzemezdim kendimi.

İnternet Kafede AşkWhere stories live. Discover now