Capitolul 2- El....

542 41 0
                                    

#Julie pov.

Era o seara rece. Stateam in camera mea ascultand muzica si desenand chestii macabre mai exact ,ca de obicei.

M-am plictisit si m-am culcat. Visam atat de frumos: calaream un unicorn mancand vata de zahar si acadele in timp ce mergeam catre apus; cand simt ceva rece la gat ma trezesc si observ un baiat cu un hanorac alb patat cu sange , jeans negri si conversi negri. Parul negru ii acopera fata alba ,brazdat de un zambet imens... era Jeff the Killer,faimosul criminal cautat de politie alaturi de ceilati "prieteni" ai lui ,tinea cutitul la gatul meu ,dar deodata imi da drumul habar nu am de ce. Ridica usor capul si ii pot vedea ochii de un albastru intens in care te pierzi cu usurinta. Cu mult tupeu i-am spus:

- Cine esti si ce vrei ? Esti cumva un alt fan disperat ?

-Cam mult tupeu pentru o pustoaica ca tine ,nu crezi? Ce te face sa crezi ca nu sunt real?

- Pai am mai intalnit ciudati care se dau drept creepypasta. spun eu calma.

- Cum de nu iti este frica de mine?

- De ce sa imi fie frica? De un criminal? Nu,nu sunt de oarece am ai eu aceeasi "meserie" .

- Deci esti criminala?

- Tulai domnie! Tu ce dracu crezi ma? Ce boala nu ai inteles din ce am spus mai devreme ? Ai de creieru' meu! si incep sa rad ca o descreierata.

- Esti ciudata,imi place. spune si afiseaza un zambet sincer...Wow ce dragut este... WHAT DID I JUST SAID? Omg nu trebuie sa ma indragostesc de el ce naiba e un crimnal in serie?!!!! Dar e asa dragut cu zambetul ala ciudat si paril ciufulit...OK gata destul!!!!!

# Jeff pov.

Ce fata ciudata! Dar este de treaba si draguta... Stai asa putin !!! Ce tocmai am zis? Nu se poate sa ma indragostesc de ea desi e frumoasa cu parul acela blond si ochii aceia superbi de un albastru spre mov.... doamne ce e cu mine ? Trebuie sa-mi revin !!! Si cum s-ar uita ea la o creatura ca mine??



****

Hey ma simt singura ! Tocmai mananc un sandwich ca sa imi alin singuratatea. Nu sumt normala mental dar nu e bai nu?

Jeff the killer: Creepy-lover I-II(PAUZA)Where stories live. Discover now