Capitolul 14. Nuntaa!!!!! part 2.

271 15 2
                                    

Julie pov.

Imi trec degetele peste materialul fin si delicat al rochiei. Imi ridic privirea spre oglinda si nu pot recunoaste persoana din ea . Cu greu incerc sa nu inghit in sec de emotie. Sally imi aranjeaza parul intr-un coc perfect ,iar machiajul nu mai spun aratam altfel,mai matura ,mai stapana pe sine. Stau de 1 an in casa asta si deja lucrurile s-au schimbat,in bine. Ma ridic de pe scaunul din fata oglinzii si privesc pe fereastra si observ cata lume era cred ca era toata familia creepypasta a lumii.Deodata incep sa imi transpire palmele si sa respir sacadat de emotie,mi-e frica.
-Hei, esti bine? Ma intreaba Sally ingrijorata.
-Mi-e frica,Sally! Daca o dau in bara?Daca fac ceva prostesc?Da...
-Hei! Totul va fi bine,esti cea mai puternica persoana pe care o cunosc,stiu ca poti face asta!Ai incredere in tine exact cum ai mereu!Nu se va intampla nimic,iti promit!
-Promiti?
-Promit!
Ne-am imbratisat si pe usa intra Slender, mai fericit ca niciodată.
-Buna,cum te simti?
-Mi-e frica...
-Nu trebuie sa iti fie,la fel de emotionat este si Jeff m-a înnebunit cu frica si alte cele.Stiu ca este un pas important pentru voi.
-Mersi, Slends,pentru tot.
-Eu iti multumesc ca l-ai schimbat pe Jeff. Iti voi spune cevace nimeni inafara de mine,nu stie.Jeff a avut o viata grea si dupa incidentul cu familia sa ,a intrat in depresie,numai eu stiu de cate ori l-am gasit taindu-si venele, drogandu-se pana la coma si multe altele.Dupa ce ai venit tu,a inceput sa se poarte altfel,l-ai schimbat in bine,e ca si fiul meu si de aceea iti multumesc.
Nici nu am observat cand au început lacrimile sa isi faca aparitia. Il iubesc enorm si nu il voi face sa sufere.imi sterg lacrimile si il iau de mana pe Slends si iesim din camera,cu domnisoarele de onoare in fata noastra.
Am iesit in fata casei si nu imi venea sa cred ce vad,era superb.O alee facuta din flori de toate culorile iar la capatul acesteia un altar plin de flori.De ambele parti a aleei erau toti invitatii.Am ingsitit in sec si am apucat bratul lui Slender si am inaintat spre altar,indrum spre el, toata lumea se uita la mine cu admirație si unele domnisoare cu gelozie ca ma marit inaintea lor,probabil.Splender oficia ceremonia ,iar alaturi de el statea un Jeff extrem de sexy in acel costum negru ce ii punea in evidenta muschii.

Jeff pov .

Era superba! In ochii ei albastrii se putea citi frica si emotia pe care le aveam si eu.Slender ii puse mana intr-a mea ,am tras-o mai aproape si am darutat-o pe frunte spunandu-i ca o iubesc. E asa de frumoasa si firava.O ador!Ea m-a schimbat enorm ai pentru asta o iubesc,ca m-a schimbat prin felul ei de a fi,asa inocenta ,pacatoasa uneori,nebuna,ciudata,protectoare,nervoasa si alte calitati ce ma fac sa o iubesc cu adevărat nu ca si alte distracții. Splendy isi drege glasul ,iar noi ne mutam atentia spre el.
-Doamnelor si domnilor,ne-am adunat in aceasta zi pentru a uni doua suflete nebune si pline de hormoni (deja ma plictisisem de sentimentalisme si am zis sa bag ceva mai amuzant pentru voi),spune iar toti incepem sa radem,dar si care tin unul la altul cu toata fiinta lor. Ne-am adunat pentru a-i uni pe Julie Ross si Jeffrey Woods.Daca cineva e impotriva acestei casatorii sa spuna acum sau sa taca pe vecie*nu spune nimeni nimic,dar nici sa nu zica fire-ar ai dracu' :)))) * Daca nu are nimetni o obiectie voi ruga mirii sa spuna juramintele,iar cavalerii de onoare sa aduca inelele .
Si deodata ii vad pe ceti doi nebuni imbracati la costum si aranjati,probabil Sally i-a obligat sa se gateasca asa.
-Astazi ma daruiesc tie in taina casatoriei. Promit sa te sprijin si sa te incurajez, sa te iubesc in momentele bune, dar si in cele rele. Promit sa te pretuiesc si intotdeauna sa am cea mai mare stima pentru tine. Iti ofer acest inel ca dovada a dragostei si devotamentului meu. Iti dedic tot ceea ce sunt si ceea ce voi fi in calitate de sot. Cu acest inel te iau in casatorie si imi unesc viata cu a ta.
-Dragul meu iubit, astazi eu sunt a ta si tu esti al meu si ma simt cea mai norocoasa femeie din lume. Dragostea mea pentru tine este atat de puternica si nemarginita. Iti promit sa iti raman intodeauna fidela, sincera si iubitoare si nu in ultimul rand sa-ti fiu cel mai mare si de nadejne sprijin, atat la bine cat si la rau. Te iubesc dragul meu! Aceasta este promisiunea mea pentru tine, pentru acum si pentru totdeauna.

*Splender*
-Prin puterea cu care am fost investit,va declar sot si sotie,poti saruta mireasa!

*Jeff,din nou*

Am strans-o in brate si am sarutat-o dulce.Insfarsit sunt fericit!Dupa atatia ani de suferinta,depresie si altele sun insfarsit fericit! Am luat-o in brate si am trecut prin multimea de fluieraturi si felicitari si ne-am indreptat spre casa pentru a ne schimba pentru petrecere...

***Hei Llamacorni, am scris !ai eu capitolul asta! Viitorul capitol probabil vineri sau sambata deci nu ma omorati.
In vara voi posta super des si probabil si o noua carte.Dar prin august ma voi muta in Germania si nu voi putea posta o perioada.

Jeff the killer: Creepy-lover I-II(PAUZA)Where stories live. Discover now