18.Pörögnek az események!

538 40 2
                                    

Wáháháááahuhuháhú! *-* 450 olvasó (!) felett járok. Remélem tetszenek a részek, és továbbra is olvasni fogjátok :3
Imádlak titekeeeeet!
Na nem untatlak a felesleges örömködésemmel, - ugrálok örömömben(?) xdddd - jó olvasást!

- Biztos lehetsz benne. - Tom vigyorogva bólintott.

- Már Csak az a kérdés, hogy ezt hogy lehet fokozni. - vakarta meg David a tarkóját grimasszal az arcán.

- Sok mindennel lehet ha belegondolsz, csak egyik sem reális a való élettel.

- EZT fejtsd ki kérlek, Bill. - ült le David, karjait mellkasa előtt összefonva.

- Baba, eljegyzés, házasság. Maximum az összeköltözés az egyetlen ami összehozható. Vagy egy nyaralás kettőjüknek. - artikulált Bill, hátha az utolsó két ötlete lesz a nyerő.

- Hm! - gondolkodott el David. Tom villámokat szórt öccse felé, de eu Billt hidegen hagyta. - Előbb egy nyaralás, aztán az összeköltözés! - Csettintett David.

- Csodás! - döntötte hátra a fejét Tom.

- Ne hisztizz, légy már férfi! - csapta hátba George. - Ha egy ilyen nő melle engem raktak volna, egy szó nélkül pakolnám a cuccaim.

- Egymással szemben lakunk könyörgöm! - háborodott fel Tom.

- Költözni szeretnél más helyre? - tett fel egy abszolút célzásnak szánt kérdést David.

- Mi? Nem! - Ellenkezett Tom. - Én csak azt mondom hogy tök felesleges mivel közel lakik.

- Szerintem meg még nagyobb lenne a felhajtás körülöttetek. - jött egy vélemény Gustavtól.

- Egyet értek! - ásított Andy. - Elég jó lenne. Nem csak a sajtónak.

Tom már nem tudta hova bújjon lejjebb. Az arca kipirult. Zavarban volt! Bill ezt észre a vette. Tom ránézett egy segélykérő pillantással.

- Na de inkább a fotózásról beszéljünk. Az fontosabb a bandára nézve. - húzta ki testvérét egy kínos témából Bill.

- A fotózáson egyesével, majd ti Tommal, - mutatott az ikrekre. - S végül az egész banda. Plusz fotózás lesz Tomnak és Medinek. - David már nyúlt a telefonjáért a sofőr miatt.

Tom Egyszerűen belecsöppent a közepébe, és sehogy sem tud kijutni onnan. Bill sóhajtozva indult meg a lift felé, mögötte a többiekkel. Andy és George kivételesen átérezték a helyzet súlyosságát, és inkább nem szólogattak be Tomnak. Pedig lett volna mit! Teljesen a limuzinig csönd volt. Az interjú helyszínéig csönd volt. Ahogy a sminkes szoba felé haladtak, megláttak engem, ahogy Shackival kávézok, elég megviselt arccal. A szemem üveges volt, mintha sírtam volna. De csak szimplán fáradt voltam. Tom aggódva nézett végig rajtam. Tekintete szinte perzselte a bőröm, de becsuktam a szemem, nagyon akartam rá nézni. Nikolaj lépett mellém, hogy megjött a banda. Shackitól elköszönve erőt vettem magamon, felálltam és a banda után menten egy dossziéval a kezemben. Útközben azt már kinyitottam, hogy tudjam velük közölni a továbbiakat.

- Először a BRAVOnak fogtok interjút adni. Utána jönnek a kritikusok, Majd a TH Channel fog élő közvetítést leadni, ahol a rajongók kérdéseire fogtok válaszolni. - pillantottam fel a sorolás után. Megdöbbenve vettem észre, hogy mindenki engem figyel. Pislogtam felváltva más szempárba nézve. Végül Gustavnál álltam meg egy "Most mivan?" szemmel. Nem szólaltak meg és kezdtem azt hinni valami rosszat csináltam, Vagy Mondtam. Tom szólásra nyitotta a száját, de hang már nem jött ki rajta. Végül Bill sóhajtott fel, és fordult elém a tükör elől.

- Válassz! - köszi Bill!

- Már mint? - öhm. Kezdtem félni.

- David új ötlete. Vagyis inkább Billé. De ez enyhített verzió. - vigyorgott rám Andy.

- Mondjátok már hogy mi van! - el sem tudtam képzelni, hogy már megint mibe keveredtem bele. A vérnyomásom elkezdett felfelé liftezni, ideges voltam. Inkább nagyon kíváncsi.

- Vagy Tom költözik hozzád, vagy te hozzá. - Nyögte ki végül 2 idegtépő perc után Gustav.

Leblokkoltam. A szemeim tágra nyíltak, a szám kicsit nyitva maradt. Nem bírtam felfogni, nem voltam képes rá. Mindenre számítottam, de ez pont nem jutott eszembe. Atya gatya! Sarkon fordultam, és kimentem. Becsuktam magam mögött az ajtót. Neki dőltem. Ah, hihetetlen. Én és Tom? Egy szobában? Minden éjjel? Vagy várjunk csak! Ugrott be egy ötlet, s visszadugtam a fejem.

- De ugye van vendég szobátok? Vagy valami hasonló?

- Van. - Jött egy tömör válasz Billtől.

- Hhh .. - sóhajtottam fel. - Mikor kell költöznöm?

Ez a kérdésem látszólag mindenkit meglepett. A legjobban TALÁN csak Tomot. Bill vigyorgott Andyvel együtt. Gustav szintén csak mosolygott, hisz látta rajtam, hogy semmi kedvem nem volt ehhez az egészhez. George pedig ..

- Öregem, féltékeny vagyok! - igen, George hű maradt magához.

Tom szúrósan nézett rá, de George csak vigyorgott, ignorálva Tom pillantását. Tiszta hülyék! Lena felsikított egy kicsit örömében. Mint utólag kiderült, Billel rengeteget beszélgetnek, pletykálnak, lelkiznek. Tehát olyanról tud, amiről én még nem. Még!

- Te csak maradj nyugton! - mutattam Lenára. Ő vette rögtön a lapot mire értettem, és már le is nyugodott. Azért még kuncogott egy sort mielőtt kimentem vollna.

Utánam jöttek ki a fiúk is, besétálva a színpadra. A vakuk villogtak, kamerák indulnak, mikrofonok bekapcsolva.

- Sziasztok. Tom az első kérdés hozzád szól. Madeline és közted, mennyire komoly ez a kapcsolat? - jött egy csávótól a kérdés.

Tom habozott.

- Elég komoly. Hosszútávra tervezünk.

- Bill, mit szólsz testvéred szerelmi életéhez?

- Nagyon örülök neki, hogy végre talált magának egy olyan lányt, aki önmagáért szereti, intelligens, jó fej, és kijön a banda minden tagjával. Nagyon boldog vagyok miattuk. - Bill mosolygott. Látszott rajta, hogy tényleg örül. Azon gondolkodtam a háttérben állva, hogy vajon ebből mennyi volt igaz?! Nagyon figyeltem minden válaszukat.

- És a banda többi tagja mit szól hozzá? Gustav?

- Én személy szerint nagyon jó kapcsolatot ápolok Medivel. Tom meg a legjobb barátaim közé tartozik. Kifejezetten örülök neki.

- George?

- Medi és Tom kapcsolata nagyon különleges. Mindketten megérdemlik egymást. Remélem, sokáig élvezhetem még Medi társaságát Tom oldalán.

Padlót fogtam szó szerint. A lábaim a padlóba gyökereztek.

This is everything, only not Romantic.Where stories live. Discover now