7

2.7K 116 7
                                    

Robine

Na een tijdje zit ik op de bank in de woonkamer een beetje rond te kijken op mijn twitter. Ik zie dat ik een heleboel nieuwe meldingen heb, wat allemaal nieuwe volgers zijn. Opeens zie ik allemaal berichten.

@Niall_is_the_best: je bent niks waard @Robine_Horan_x! Laat onze Niall met rust!

@1D_forever: Niall houdt niet van je! Niemand houdt van je! @Robine_Horan_x

@Marte_Tomlinson: niemand mag je! Blijf uit de buurt van Niall, Harry, Louis en Liam! @Robine_Horan_x

De tranen springen me in mijn ogen en beginnen over mijn wangen te stromen. Niall slaat zijn armen om me heen, die ik snel van me af sla. Ik spring op van de bank en roep: 'Laat me los!' Niall kijkt me verbaasd en vragend aan. 'Robine? Wat is er aan de hand?' Hij staat op en spreidt zijn armen voor een knuffel. Ik loop de kamer uit en roep: 'je houdt niet van me!'

Ik ren huilend de trappen op en laat me op mijn bed vallen. Na een lange tijd voel ik een zachte, warme hand op mijn schouder. 'Robine, wie heeft je wijsgemaakt dat ik niet van je hou?' Ik blijf stil liggen en zeg niks. 'Robine, alsjeblieft, zeg wat!' Ik draai me om en kijk naar Niall. Zijn ogen zijn rood en een spoor opgedroogde tranen zit op zijn wangen.

Heeft hij gehuild?

Ik zucht en laat mijn Iphone zien. Niall's ogen worden groot en hij slaat zijn armen om me heen. Ik sla mijn armen om zijn lichaam en huil in zijn shirt.

'Je moet niet geloven wat de fans zeggen. Als je gelooft in de haat, wordt je depressief. Beloof me dat je het niet meer zal lezen?' Ik knik in zijn shirt.

'Het spijt me, Niall. Ik had niet zo moeten doen tegen jou.' Niall wrijft geruststellend over mijn rug. 'Het geeft niet, Robine. Je bent de haat nog niet gewend. De eerste keer dat ik die haat-berichten las, lag ik wekenlang in bed te huilen.'

Ik laat hem los. 'Hoe kunnen mensen nou haat-berichten naar jou sturen?! Je bent de liefste persoon die ik ken!' Niall glimlacht en wrijft over mijn wang. 'Dat kan niet, want jij bent de liefste!' Hij drukt zijn lippen op mijn voorhoofd en ik zucht, opgelucht dat hij niet boos was op mij.

'Zullen we naar beneden? Dan gaan we een film kijken, en jij mag kiezen.' Ik spring blij op en begin te juichen. 'Frozen!' Niall kijkt me raar aan. 'Het is nog geen kerst.' 'Nou en? Frozen is leuk! En ik houdt van sneeuw en Olaf!' Niall grinnikt en we lopen de trappen af.

Niall drukt de dvd in de tv en ik pak eten en drinken. Even later zitten we allebei diep verdiept in de film.

adopted by Niall Horan *1Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu