DENEY Tanıtım-

4.1K 262 31
                                    


Her sabah sizi öpücüklerle uyandıran anneniz bu sabah odanıza girmedi. Hiç susmayan kardeşinizin sesi soluğu çıkmıyor. Bağıra bağıra telefonda konuşan babanızı da duyamadınız hiç.

Ne olduğunu merak ettiğinizden elinizi yüzünüzü yıkamadan çıkıyorsunuz odadan. Merdivenlerin başına geldiniz fakat hala hiçbir ses yok. Bu değişik sessizlik içinizi ürpertiyor. Sizin eviniz hiç böyle sessiz olmaz çünkü.

Evin her tarafına baktınız ama kimse yok. Etraftaki sessizliğin sebebi ne peki? Sahi, neden dışarıdan hiç ses gelmiyor? Sokakta bağıra çağıra top oynayan mahalle çocukları nerede?

Merakla pencereye doğru gidiyorsunuz. Sokak da eviniz gibi bomboş. Az önce yalnız içinizi ürperten sessizlik şimdi açık seçik korkutuyor sizi. Üst kata çıkıp odanıza giriyorsunuz. Yatağınızın yanındaki komodinin üstünde şarja bağlı telefonunuzu şarjdan çıkarıp alıyorsunuz. Hemen yıllardır beyninize kazınmış bir numarayı, annenizin numarasını, tuşluyorsunuz.

Telesekreterden duyduğunuz cevap deminden beri bastırmaya çalıştığınız çığlık atma hissini iyice tetikliyor.


"Bu numara kullanılmamaktadır."


-


Merhaba arkadaşlar! Selâmun aleyküm.

Yeni bir şeyler denemek istiyordum uzun zamandır. Aynı tür, aynı konuda hikayeler okumaktan çok sıkıldığınızın farkındayım. Konuyu açmadığımız sürece ne kadar değiştirmek istesek de hep aynı kalıyor. Bir zaman sonra karakterler bile benzemeye başlıyor.

Sırf bu yüzden yeni bir şey denemek istedim. Umarım istediğim gibi olur. Umarım beğenirsiniz.

Desteklerini heep yanımda hissettiren okurlarımı çook sevdiğimi de belirterek yazar notumu bitiriyorum ^^ Sağlıcakla kalın (:

DENEY-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin