Capitolul 9. Surpriza

207 29 7
                                    

Nu știu unde mergem, vântul îmi rãsfirã pãrul, este o senzație minunatã sã mergi pe motocicletã,sã ai mâinile încolãcite în jurul bãiatului pe care-l placi. Ajungem în dreptul unei pãduri și oprește.
-Acum vreau sã-ți ții ochii închiși și sã mã lași sã te duc eu în brațe. Ai putea sã te împiedici sau sã te lovești.
-Bine. Zic eu puțin emoționatã de gândul cã mã va purta pe brațe.
-Acum închide ochii și sã nu-i deschizi pânã nu-ți zic eu. Îi simt brațele puternice cum mã ridicã ușor de la sol. Începem sã ne mișcãm. La un moment dat se oprește.
-Gata poți sã deschizi ochii. Era un loc foarte frumos în inima pãdurii ,ca un ochi împrejmuit de copaci și plin de flori sãlbatice și iarbã scundã. Se auzeau triluri de pãsărele și o mireasmã dulce plutea în aer. Soarele lumina locul și îi dãdea și mai mult farmec.
-E minunat aici! Exclam eu și fãrã sã-mi dau seama îi sar în brațe. Nu se aștepta la asta dar totuși mi-a cuprins mijlocul,preț de câteva secunde am rãmas așa îmbrãțișați,inima îmi bãte cu putere în piept.
-Aici vin sã-mi pun ordine în gânduri,este un loc foarte liniștitor. Eu deja mã întorsesem sã privesc și mai atent locul. La marginea luncii am gãsit o stâncã acoperitã la bazã de mușchi și în sus sclipea toatã în lumina soarelui. La rãdăcina unui copac se adãposteau câțiva fragi.
-Alex, sunt comestibili fragii aceștia?
Niciun rãspuns,mã întorc și nu-l zãresc. Oare unde s-ar fi putut duce? Mã uit împrejur de câteva ori și nu știu încotro sã-l caut ,când m-a adus aici aveam ochii închiși și nu am vãzut drumul. Rup o floare și mã așez pe stâncã sã-l aștept acolo. Încep sã mã joc cu floarea și aud un foșnet.
-Unde ai dispãrut? Începeam sã-mi fac griji.
-Erai atât de absorbitã de loc încât nu te-am mai deranjat cãci știam cã mã voi întoarce repede. În mânâ avea un coș destul de mare, ridic o sprânceanã ca și când aș întreba ce-i cu coșul.
-Asta este a doua parte a surprizei. Din coș scoate o păturã, un pick-up ,niste discuri cu Pink Floid și Deep Purple ,apoi niște sandvișuri, o plãcintă și douã doze de Cola dieteticã . Exact tot ce-mi plăcea.
-De unde ai știut ce-mi place?
-Secret. Eu vreau doar sã te fac sã te simți bine aici. Se apropie și-mi prinde o șuvițã între degetele sale,apoi îi dã drumul și-mi mângâie obrazul. Simt cum sângele începe sã-mi iasã în obraji.
-Sigur Jess ți-a spus astea,ea știe ce-mi place.
-Uf! Ne-ai prins,am întrebat-o ieri. Acum hai sã ne așezãm . Mã ia de mânã și ne așezãm pe pãturã. Mã așeazã cu capul în poala sa, se întinde cãtre pick-up și pune discul cu Deep Purple. Începe Soldier of Fortune,melodia mea preferatã. Îl privesc în ochi.
-Mã simt atât de bine în preajma ta.. Îi prind mâna.
-Nici nu știi cât de teamã îmi este. Spune cu un glas melancolic.
-De ce îți este teamã?
-Tu.. Tu ești atât de fragilã iar eu un sunt demn de tine,nu te-aș putea ține lângã mine,lumea mea e foarte diferită de a ta. Lumea mea te-ar putea răni. Nu înțeleg ce spune,mã ridic pe coate și-l întreb :
-Ce vrei să spui, mã simt atât de bine cu tine și nu-mi pasă cum e lumea ta. Cred că mă pot descurca să fiu fata unui președinte al unui club de motocicliști . Spun zâmbind. El ofteazã și-mi prinde capul în mâini ,buzele lui se contopesc cu ale mele acum,e o senzație minunată,vreau mai mult. Își trece limba peste dinți mei apoi începe s-o caute pe a mea,începe un joc nebun de care nu mã mai satur. Îl împing pe spate și-l sãrut și cu mai mult avânt. Mâna mea se îi trage pãrul iar cealaltã îi ridică ușor cãmașa. Îl simt cum se încordeazã sub atingerea mea. Mă împinge puțin :
-Micuțo,nu vreau sã te rănesc. S-o luãm încet. Zâmbesc și apuc un sandviș :
-Unt de arahide,chiar te-ai gândit la toate. Îmi face cu ochiul și schimbã discul. Mã așez din nou cu capul în poala sa.
-Desearã merg la o întrecere cu un alt club,crezi cã ești pregătitã sã mergi cu mine?
-Atât așteltam sã mã întrebi. Bineînțeles cã voi merge. Îl sãrut iar, sunt așa fericitã lângã el.

Dragoste pe două roțiWhere stories live. Discover now