Capitolul 21

1.9K 146 1
                                    


Au trecut doua saptamani de cand Zayn s-a intors in LA. Pot spune ca in aceste doua saptamani s-au intamplat o gramada de chestii. Lucruri bune. In primul rand eu si Zayn suntem din ce in ce mai fericiti impreuna. De cand a terminat cu Scott si banda lui de traficanti sta mult mai mult cu mine si ador acest lucru.

S-a terminat cu noptile in care adormeam singura si ii duceam dorul. A meritat sa astept ca sa-l stiu acum langa mine. Pe de alt parte am aflat ca Kate este impreuna cu Liam de mai bine de o saptamana. Ma bucur foarte mult ca a trecut peste relatia cu Niall si ca l-a acceptat pe Liam.

Ca tot am adus vorba de Niall, de cand Zayn s-a intors, el nu a mai incercat sa vorbeasca cu mine. Ma intreb de ce? Parea atat de prietenos ultima data cand am vorbit cu el si acum abia daca se uita la mine.

Liam si Harry si-au cerut scuze de nenumarate ori pentru ca nu au avut grija de mine asa cum ar fi trebuit. Am incercat sa le explic de multe ori ca nu sunt o fetita de cinci ani ca sa ma dadaceasca ei.

Acum eram cu Zayn in masina si ne indreptam catre casa lui Maddy. Stabiliseram sa ne vedem toti intr-o cafenea si sa petrecem putin timp impreuna inainte sa inceapa examenele de sfarsit de an si sa fim prea ocupati cu invatatul.

Am asteptat cateva secunde si apoi Maddy a iesit din casa grabita. Era imbracata intr-o pereche de jeansi albi si un tricou verde. Afara deja se simtea atmosfera de vara. A intrat in masina si ne-a salutat pe mine si pe Zayn. Dupa alte zece minute am ajuns la cafenea unde i-am vazut pe Liam, Kate, Harry si surprinzator, pe Louis. I-am salutat pe toti si ne-am asezat langa ei. Baietii spuneau glume si noi ne prapadeam de ras.

In timp ce radeam Zayn mi-a facut semn in directia lui Harry care statea langa Maddy. Sclipirea din ochii sai verzi mi-a dat de inteles ca se intampla ceva cu el si Maddy. Recunostea in privirea lui ceva din iubirea pe care o vedeam in ochii lui Zayn atunci cand el se uita la mine. Asta chiar ar fi perfect. Harry e un baiat minunat si sunt convinsa ca ar face un cuplu perfect cu Maddy. I-am zambit brunetului cu subinteles, iar el se abtinea sa nu rada.

Telefonul lui Zayn a inceput sa vibreze semn ca a primit un mesaj. L-a deschis si imediat fata lui s-a crispat. Mi-am pus mana pe coapsa lui, dar el a marait nervos retragandu-se. A trantit telefonul in fata mea si toti au tresarit. Se uita incruntat la mine si imi facea semn din privire sa ma uit la telefon. L-am luat si am observat ca mesajul erau de fapt niste poze. La o privire mai atenta mi-am dat seama ca erau poze cu mine si... Niall? Incredibil! Pozele erau facute exact in ziua in care Niall si-a cerut iertare de la mine.

-Zayn, eu...

-Nici nu vreau sa aud! spuse si se ridica de la masa tragandu-ma dupa el pana afara la masina. M-a bagat in masina si a ocolit urcandu-se apoi si el. A pornit motorul si a inceput sa goneasca ca un nebun pe autostrada. Nici macar nu stiam unde mergem.

-Zayn o sa provoci un accident, incetineste! Strig speriat.

-Ai doua minute sa-mi explici ce e cu pozele acelea!

Am inghitit in sec. Pozele nu erau deloc ceea ce pareau. La naiba cu Niall si jocurile lui tampite. Sunt foarte sigura ca el e cel care a trimis mesajul.

-Nu e ceea ce pare, Zayn. Niall s-a dat bine pe langa mine in ultima vreme si si-a cerut si scuze pentru ce a facut. Am crezut ca el chiar regreta.

-Pai si de ce mama dracu' il luai in brate?

-El m-a rugat! Zayn ce naiba ai? Uiti cumva tot ce am facut pentru tine si pentru noi? Cum ai putea crede ca este ceva intre mine si Niall? tonul meu era putin mai ridicat.

A strans volanul si apoi a oftat adanc.

-Am incredere in tine Jess, doar ca... nu stiu, pozele acelea...

Addicted (Z.M)Where stories live. Discover now