Capitolul 5. Calatoria

1.1K 45 3
                                    

Chiar daca au trecut 2 zile de cand sunt in aceasta familie, am invatat cum sa cunosc fiecare membru in parte: Carlisle este iubitor, grijuliu si atent cu cei din jurul lui, Esme are calitatile perfecte pentru un parinte bun, Jasper este tacut, ascultator si te poti intelege bine cu el si mi se pare foarte interesant talentul sau de a controla sentimentele, Alice este grijulie si din cate mi-a povestit Bella ii place sa faca lucrurile in stil mare, Rosalie e rece si dura dar poate avea si partile ei bune, Emmet este glumet si un munte de muschi umblator. Iar din cate stiu despre Bella in viata ei de muritoare era impiedicata dar acum in noua ei viata o pot descoperi mai bine la fel ca si pe micuta Renesmee. Edward este viclean, rece, dur, grijuliu, are o minte agera si e foarte precaut.

De aceea cand am iesit din micutul Forks am verificat telefonul de la fratele meu. Cand am deschis capacul, SURPIZA, un GPS prin satelit. Fratiorul meu drag nu vrea sa ma scape din atentie. Am luat micutul aparat din metal si l-am strans in pumnul drept ca pe o bucata de plastic. Nu vreau sa il supar, dar chiar nu pot risca sa afle ca ma duc in Italia-Volterra pentru a "imprumuta" cele doua carti.

Obiectivele mele principale erau:
1. Sa ajung cu bine in Italia.
2. Sa ma stercor in castel.
3. Sa fur cartile.
4. Sa ma asigur ca in ,, Cartea Recenziei '' nu este nicio informatie despre mne.

Daca ar afla ca timp de 80 de ani am omorat mii de oameni fara masura si ca am furat cartile cred ca m-ar omor si in plus i-as pune in pericol si pe membrii familiei Cullen, caci m-au adapostit fara sa stie de vietile nevinovate omorate. Am un trecut urat. Miile de oamnei mi-au tinut foamnea in frau, dar am ucis mult prea mult fara limita.
5. Si punctul final din lista mea este sa nu intru in probleme in mica mea aventura.

Nu l-am mintit pe Edward. Chiar am ajus si in Romania. Nu ma puteam abtine sa nu trec prin Moldova si Transilvania, 50 de ani petrecuti acolo.

Am fost nevoit sa merg ca un om normal cu avionul. Puteam sa alerg intreg Oceanul dar as fi parut un fenomen paranormal si atunci Volturi si familia mea si-ar fi dat seama de ce am de gand sa fac.

In Romania am luat o mica gustare pentru drum. 40 de oameni trebuie sa imi fie de ajuns pentru 7 zile. Nimic nu se compara cu sangele de roman. Nu pot trai vegetarian ca cei din familia Cullen. Stiu ca fac pacat ca omor atat de multi oameni dar o sa le rascumpar...candva. Am o intreaga eternitate in fata.

Ajuns la Bucuresti am luat avionul catre Roma. Am aterizat cu bine, apoi, am pornit pe jos spre destinatie. Orasul Volterra e unul mic si neinsemnat, dar acolo se alfa creierul ce conduce si face legea in Lumea Vampirilor.

Am asteptat noaptea cu bratele deschise ca sa pot trece la treaba.

The Twilight Saga [continuare] #Wattys2016Where stories live. Discover now